77 olur sanırım, samsun, amasya, ankara, istanbul, yalova
Olacağına inanmıyorum, hem kontenjan, hem norm sorunumuz yüzünden. Hayırlısı artık
Olacağına inanmıyorum, hem kontenjan, hem norm sorunumuz yüzünden. Hayırlısı artık
teksen' Alıntı:tef hocam.ramazan_hosgoren' Alıntı:teksen' Alıntı:şu an 128.
ama isteyemiyorum.
seneye inşallah!...
hayırdır hocam neden istemiyorsunuz böte ? tef ?
kurumumda 3.yılımı dolduramadığım için isteyemiyorum.
seneye artık kısmetse!...
ilk tercihiniz hangi il olacak hocamgrapegate77' Alıntı:93 puan. Olursa adana, mersin, muğla, denizli
yer açılıp açılmıyacak muhabbeti yapmıyoruz zaten . açılırsa isteyeceğimiz yerleri ve puanları yazıyoruz.goldenboy' Alıntı:arkadaşlar güzel güzel yazmışsınız puanları istediniz yerleri şaka gibi geldi bana siz inanıyomusnz yer veya yerler açılacana ben de isticem ama şahsen inanmıorum açılacana bu durumda inşallah açılır ama pek ümidim yok
2006 şubat atamasıyım hocam.ramazan_hosgoren' Alıntı:teksen' Alıntı:tef hocam.ramazan_hosgoren' Alıntı:teksen' Alıntı:şu an 128.
ama isteyemiyorum.
seneye inşallah!...
görevde kaçıncı yılınız hocam
teksen' Alıntı:2006 şubat atamasıyım hocam.ramazan_hosgoren' Alıntı:teksen' Alıntı:tef hocam.ramazan_hosgoren' Alıntı:teksen' Alıntı:şu an 128.
ama isteyemiyorum.
seneye inşallah!...
görevde kaçıncı yılınız hocam
teksen' Alıntı:görev yerlerim hep köylerdi ramazan_hosgoren hocam.
toplam 4 köy'de çalıştım. şu anda da köydeyim.
fakat merkezde bi okulda 3 gün btr olarak görevliyim.
Malatya'nın köyünde 20 puan alırken,
Düzce'nin köyünde 26 puan alıyordum.
DaMieN' Alıntı:Çok çok erken daha...
Mayıs sonu haziran başı olacağını sanmıyorum geçen seneki gibi sancılı bir süreç bizi bekliyor olacak bence...
Ha ben de tayin isteyeceğim elbette. İzmir'e, 116 puan ile...
evet bende aralık atamasıyım bizdede oluyomukiagd85' Alıntı:2010 aralık atamasıyım il dışı atama isteyebilir miyim. şart nedir tam olarak
zaten köyde kalmadım hiç.ramazan_hosgoren' Alıntı:teksen' Alıntı:görev yerlerim hep köylerdi ramazan_hosgoren hocam.
toplam 4 köy'de çalıştım. şu anda da köydeyim.
fakat merkezde bi okulda 3 gün btr olarak görevliyim.
Malatya'nın köyünde 20 puan alırken,
Düzce'nin köyünde 26 puan alıyordum.
inşallah şehre inersiniz o zaman değerli hocam
ben zorunlu hizmetteki 2,5 yılımdan sonra, tekrar zorunlu hizmet bölgesine atandım il dışı.RaHaB' Alıntı:Benim 2. yılım 36 puanım var, ama çalıştığım yer zorunlu hizmet bölgesi değil (sanırsınız ki çalıştığım yer kolej :mrgreen: altı üstü köy okulu). Sanırım bende il dışına atama isteyebiliyorum. Zorunlu hizmet bölgesi olmadığı için 3 yılın dolmasına gerek yok diye biliyorum. Gerçi beni bu puanla daha nereye atayacaklarsa artık...
İl içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirmeler6fatma8' Alıntı:evet bende aralık atamasıyım bizdede oluyomukiagd85' Alıntı:2010 aralık atamasıyım il dışı atama isteyebilir miyim. şart nedir tam olarak
hocam 2010'un mayısında çıktı bu yönetmelik.-şu an uygulanan-RaHaB' Alıntı:teksen hocam, sizin yazdığınız maddelere göre il dışı isteyemiyoruz ama yönetmeliğin en alt kısmında şöyle bir madde var
GEÇİCİ MADDE 3 – (Ek:RG-30/7/2010-27657)(1)
(1) Bu Yönetmelikle yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre zorunlu çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere ikinci ve üçüncü hizmet bölgesine dahil iller ile birinci hizmet bölgesine dahil illerin (D) ve (E) ilçelerindeki eğitim kurumlarında 6/5/2010 tarihi itibarıyla görev yapmakta olan öğretmenler, adaylıkları kaldırılmış olmak kaydıyla bulundukları eğitim kurumlarında ya da illerde çalışmaları gereken sürelerini tamamlayıp tamamlamadıklarına bakılmaksızın il içi ve iller arasında yer değiştirme dönemlerinde yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.
Anlamadığım kısım ise "yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre" ne demek bu şimdi bu maddeyi yönetmelikte kaldırmışlar mı yoksa hala geçerli mi?
Eğer il dışı isteyemessem kahrolurum :cry:
2010 mayıs öncesi atananlara sadece stajyerlik şartı var hocam... başka şart yok ama yer de yok gidecekagd85' Alıntı:2010 aralık atamasıyım il dışı atama isteyebilir miyim. şart nedir tam olarak
Geçici madde o maddeden yararlanacak kimse kalmadığı zaman kaldırılır. yani hala devam ediyor.teksen' Alıntı:hocam 2010'un mayısında çıktı bu yönetmelik.-şu an uygulanan-RaHaB' Alıntı:teksen hocam, sizin yazdığınız maddelere göre il dışı isteyemiyoruz ama yönetmeliğin en alt kısmında şöyle bir madde var
GEÇİCİ MADDE 3 – (Ek:RG-30/7/2010-27657)(1)
(1) Bu Yönetmelikle yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre zorunlu çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere ikinci ve üçüncü hizmet bölgesine dahil iller ile birinci hizmet bölgesine dahil illerin (D) ve (E) ilçelerindeki eğitim kurumlarında 6/5/2010 tarihi itibarıyla görev yapmakta olan öğretmenler, adaylıkları kaldırılmış olmak kaydıyla bulundukları eğitim kurumlarında ya da illerde çalışmaları gereken sürelerini tamamlayıp tamamlamadıklarına bakılmaksızın il içi ve iller arasında yer değiştirme dönemlerinde yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.
Anlamadığım kısım ise "yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre" ne demek bu şimdi bu maddeyi yönetmelikte kaldırmışlar mı yoksa hala geçerli mi?
Eğer il dışı isteyemessem kahrolurum :cry:
o yıl için eklenen geçici madde bu.
sadece o yıl geçerli yani.
artık bi geçerliliği yok.
--yine de bi danışın ilgililere.yanlışlık olmasın.--