LEFKE' Alıntı:teksen' Alıntı:hocam 2010'un mayısında çıktı bu yönetmelik.-şu an uygulanan-RaHaB' Alıntı:teksen hocam, sizin yazdığınız maddelere göre il dışı isteyemiyoruz ama yönetmeliğin en alt kısmında şöyle bir madde var
GEÇİCİ MADDE 3 – (Ek:RG-30/7/2010-27657)(1)
(1) Bu Yönetmelikle yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre zorunlu çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere ikinci ve üçüncü hizmet bölgesine dahil iller ile birinci hizmet bölgesine dahil illerin (D) ve (E) ilçelerindeki eğitim kurumlarında 6/5/2010 tarihi itibarıyla görev yapmakta olan öğretmenler, adaylıkları kaldırılmış olmak kaydıyla bulundukları eğitim kurumlarında ya da illerde çalışmaları gereken sürelerini tamamlayıp tamamlamadıklarına bakılmaksızın il içi ve iller arasında yer değiştirme dönemlerinde yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.
Anlamadığım kısım ise "yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre" ne demek bu şimdi bu maddeyi yönetmelikte kaldırmışlar mı yoksa hala geçerli mi?
geçerli ben bu maddeyle 2 sene başvurdum çıkmadı bu sene yine başvurabilirim bu maddeyle yada 3 yıl şartıyla
Eğer il dışı isteyemessem kahrolurum :cry:
o yıl için eklenen geçici madde bu.
sadece o yıl geçerli yani.
artık bi geçerliliği yok.
--yine de bi danışın ilgililere.yanlışlık olmasın.--
hocam aralık 2010 atamaları zorunlu hizmet bölgelerine tayin istemek şartıyla isteyebilecek mi yani?