2013 il dışı isteyecekler...

Kodla Büyü
LEFKE' Alıntı:
teksen' Alıntı:
RaHaB' Alıntı:
teksen hocam, sizin yazdığınız maddelere göre il dışı isteyemiyoruz ama yönetmeliğin en alt kısmında şöyle bir madde var

GEÇİCİ MADDE 3 – (Ek:RG-30/7/2010-27657)(1)

(1) Bu Yönetmelikle yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre zorunlu çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere ikinci ve üçüncü hizmet bölgesine dahil iller ile birinci hizmet bölgesine dahil illerin (D) ve (E) ilçelerindeki eğitim kurumlarında 6/5/2010 tarihi itibarıyla görev yapmakta olan öğretmenler, adaylıkları kaldırılmış olmak kaydıyla bulundukları eğitim kurumlarında ya da illerde çalışmaları gereken sürelerini tamamlayıp tamamlamadıklarına bakılmaksızın il içi ve iller arasında yer değiştirme dönemlerinde yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

Anlamadığım kısım ise "yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre" ne demek bu şimdi bu maddeyi yönetmelikte kaldırmışlar mı yoksa hala geçerli mi?
geçerli ben bu maddeyle 2 sene başvurdum çıkmadı bu sene yine başvurabilirim bu maddeyle yada 3 yıl şartıyla
Eğer il dışı isteyemessem kahrolurum :cry:
hocam 2010'un mayısında çıktı bu yönetmelik.-şu an uygulanan-
o yıl için eklenen geçici madde bu.
sadece o yıl geçerli yani.
artık bi geçerliliği yok.
--yine de bi danışın ilgililere.yanlışlık olmasın.--

hocam aralık 2010 atamaları zorunlu hizmet bölgelerine tayin istemek şartıyla isteyebilecek mi yani?

lemmings' Alıntı:
LEFKE' Alıntı:
teksen' Alıntı:
RaHaB' Alıntı:
teksen hocam, sizin yazdığınız maddelere göre il dışı isteyemiyoruz ama yönetmeliğin en alt kısmında şöyle bir madde var

GEÇİCİ MADDE 3 – (Ek:RG-30/7/2010-27657)(1)

(1) Bu Yönetmelikle yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre zorunlu çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere ikinci ve üçüncü hizmet bölgesine dahil iller ile birinci hizmet bölgesine dahil illerin (D) ve (E) ilçelerindeki eğitim kurumlarında 6/5/2010 tarihi itibarıyla görev yapmakta olan öğretmenler, adaylıkları kaldırılmış olmak kaydıyla bulundukları eğitim kurumlarında ya da illerde çalışmaları gereken sürelerini tamamlayıp tamamlamadıklarına bakılmaksızın il içi ve iller arasında yer değiştirme dönemlerinde yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

Anlamadığım kısım ise "yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre" ne demek bu şimdi bu maddeyi yönetmelikte kaldırmışlar mı yoksa hala geçerli mi?
geçerli ben bu maddeyle 2 sene başvurdum çıkmadı bu sene yine başvurabilirim bu maddeyle yada 3 yıl şartıyla
Eğer il dışı isteyemessem kahrolurum :cry:
hocam 2010'un mayısında çıktı bu yönetmelik.-şu an uygulanan-
o yıl için eklenen geçici madde bu.
sadece o yıl geçerli yani.
artık bi geçerliliği yok.
--yine de bi danışın ilgililere.yanlışlık olmasın.--

hocam aralık 2010 atamaları zorunlu hizmet bölgelerine tayin istemek şartıyla isteyebilecek mi yani?
hocam,
mem atamaya bi danışın,
2010 Mayıs'tan önceki yönetmelikte geçerli idi bu durum,
o tarihten sonra geçerli olup olmadığını danışın atama'ya ve yönetmeliği inceleyin.

beteci72' Alıntı:
Bursa veya Tekirdağ isteyeceğim puan 135

hocam bursa zor belki ama trakya bölgesine gelirsiniz diye düşünüyorum. ben de Edirne' deyim, trakyada puanlar biraz daha düşük.

130 civarında puan ile
Kocaeli Karamürsel'e deneyeceğim. Manisa Merkez'deyim.
Böte mezunuyum.

2012 iller arası atama kılavuzunda 31 temmuz itibariye ilk hafta içinde başvuruların başladığı görülüyor.

sanalomer' Alıntı:
130 civarında puan ile
Kocaeli Karamürsel'e deneyeceğim. Manisa Merkez'deyim.
Böte mezunuyum.

2012 iller arası atama kılavuzunda 31 temmuz itibariye ilk hafta içinde başvuruların başladığı görülüyor.

hocam geçen seneyi istisna tut....normali haziran başında falan başlar haziran sonunda tayinler belli olurdu...geçen sene 4+4+4 oldu,sözlşmeliler kadroya geçti o yüzden gecikti atamalar

hocalarım 2012 şubat atamasıyım. bulunduğum yer zorunlu hizmet değil. haziranda il dışı zorunlu hizmeti olan yere tercih verebilirmiyim??? (haziranda 20 puanım olcak:D)

ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama geçen sene ildışı tayinlerde sivasın batısındaki illerden bazılarında köyler vardı, istanbul hariç. durum böyle olursa bu kadar norm fazlası varken nasıl tayin isteyeceksiniz? bir düzenleme yapıldı ben mi duymadım?

hocalarım 2012 şubat atamasıyım. bulunduğum yer zorunlu hizmet değil. haziranda il dışı zorunlu hizmeti olan yere tercih verebilirmiyim??? (haziranda 20 puanım olcak:D) BATMANI İSTİYORUM

deu_35' Alıntı:
hocalarım 2012 şubat atamasıyım. bulunduğum yer zorunlu hizmet değil. haziranda il dışı zorunlu hizmeti olan yere tercih verebilirmiyim??? (haziranda 20 puanım olcak:D) BATMANI İSTİYORUM

isteyebilirsin.

bu yıl normların az da olsa değiiştiğini norm fazlası atamalardan görebilirsiniz.ve özür grubundada değişiklik oldu.ama tabi ilin en sıkıntılı yerleri açıldı

ilyas33' Alıntı:
bu yıl normların az da olsa değiiştiğini norm fazlası atamalardan görebilirsiniz.ve özür grubundada değişiklik oldu.ama tabi ilin en sıkıntılı yerleri açıldı

hocam inşallah ya çakıldık buralarda insan değişiklik istiyor...aynı il aynı ilçe aynı insanlar aynı okul pfsssssssssss............

puanım 93 civarında ESEF. Bursa, Marmara, sıcak iller başlangıçta yazacaklarım olacak :+1:

57 puanla Maraş. henüz kimsenin yazmamış olması heyecan verici :)
Maraş yok mu arkadaşlar?
BÖTE

il dışı için en az 3 yıl çalışma şartı var değil mi arkadaşlar? Benim ikinci yıl dolacak bu sene.. :shock:

tayin dönemini bekleyen arkadaşlara,
sabır ve kolaylıklar dileklerimle :D

Geri