2013 il dışı isteyecekler...

Kodla Büyü
sadeceyasin' Alıntı:
tuis' Alıntı:
arkadaşlar izmir torbalı subaşı ortaokulu 2012 il dışına açıktı şubat eş durumu kontejyanları listesinde gördüm yine açıktı oraya bildiğim kadarıyla 2012 il dışında giden olmuştu bilen var mı bu okulu? gidene ne oldu ki yine açık göstermişlerrr

o okula il dışından gelen bendim. anadolu yeniden atamayla 2 dönem itibariyle başka bir okuldayım şuan o nedenle açık.

hocam gidene ne oldu derken biraz kaba yazmışım şimdi okuyunca anladım kusura bakma. hangi okuldasınız hocam izmirde? bende bu yıl istemeyi düşünüyorum izmire torbalıyı da razıyım yani erzurumdan. 119 olcak puanım haziranda ama eylül 15 e göremi oluyo puanımız? ben hiç istemedim ilk kez isteyeceğim için bilmiyorum.

bende yaklaşık 100 puanla Ankara'yı eş durumundan isteyeceğim.
Acaba eş durumu tayinleri ne zaman açılacak veya açılır, öngörüsü veya duyumu olan var mı?
Nikahı haziranın sonunda yapmayı düşünüyorum, ya yetişmezse diyorum bazen :roll: :cry:

xxxben' Alıntı:
Acaba eş durumu tayinleri ne zaman açılacak veya açılır, öngörüsü veya duyumu olan var mı?
Nikahı haziranın sonunda yapmayı düşünüyorum, ya yetişmezse diyorum bazen :roll: :cry:
Bu sene erken yapilabilir gibi geliyor bana,,bakan mayis demis ama ne kastetti ,xbelli degil,zamani gelince hep braber gorcez,,

xxxben' Alıntı:

Eş durumu yazın birkaç kez oluyor diye biliyorum. Örneğin ben 2. açıldığında istemiştim.

70 puanla balıkesir,manisa,izmir,aydın,muğla düşünüyorum ama imkansız işte.becayiş olsaydı iyi olurdu.tayin işi zor malesef.

115 puanla İzmit isteyeceğim ama branşım Elektronik :mrgreen: <
Hayırlısıyla gidebilirim inşşş...

94 puanla balıkesir tarafı çıkar mı? çanakkale yalavo falan da olabilir

ozcanikli' Alıntı:
133 puan samsun cıkar mı?

açılırsa çıkar tabi ki ama bu gidişle emekli olana kadar yerimizde çakılacağız... bu norm sorunu nasıl çözülür bilemiyorum ama resmen basiretimizi bağladı...dersi bi tarafa at norm fazlası oluyorsun,üstüne bi de ataman olmuyor,il dışına gidemiyorsun...nasıl olacak bu işler bilmiyorum...labdaki bilgisayarlar da eskidi ders işleyemiyorsun...gerçekten lanetli bir branştayız...bari alan değiştirsek bişey yapsal yetkililerin umrunda değil nasıl bir eğitim politikası var anlamıyorum...mi,llet yerinde çakıldı bu iş verimini de düşürür...yıllardır aynı okuldasın insan sıkılıyor haliyle...

ozcanikli' Alıntı:
133 puan samsun cıkar mı?
Moralinizi bozmak gibi olmasın hocam ama arkadaşım eş durumundan Samsun yazıcaktı. Hiç bir yer açılmadı. İl merkezinde 10 tane fazla bt öğretmeni varmış.

hortumdaki yükselişten sonra firmalar hortum isimlerinin patentlerini almaya başladı:

HortumSA
HortumCell
Cola hortum
HortumTÜRK
WindowsHortum
Hortumium
bunların bazıları

her_dem' Alıntı:
hortumdaki yükselişten sonra firmalar hortum isimlerinin patentlerini almaya başladı:

HortumSA
HortumCell
Cola hortum
HortumTÜRK
WindowsHortum
Hortumium
bunların bazıları
:puhaha:

Re: Ynt: 2013 il dışı isteyecekler...

her_dem' Alıntı:

HortumSA
HortumCell
Cola hortum
HortumTÜRK
WindowsHortum
Hortumium
bunların bazıları

Hocam hortum aklını başından almış. Konuları karistirmissin :lol:

Geri