ozlemarslan
Site Gezgini
175 puanla Kilis yazmayı düşünüyorum.Tabii ki açılırsa
sadeceyasin' Alıntı:tuis' Alıntı:arkadaşlar izmir torbalı subaşı ortaokulu 2012 il dışına açıktı şubat eş durumu kontejyanları listesinde gördüm yine açıktı oraya bildiğim kadarıyla 2012 il dışında giden olmuştu bilen var mı bu okulu? gidene ne oldu ki yine açık göstermişlerrr
o okula il dışından gelen bendim. anadolu yeniden atamayla 2 dönem itibariyle başka bir okuldayım şuan o nedenle açık.
Bu sene erken yapilabilir gibi geliyor bana,,bakan mayis demis ama ne kastetti ,xbelli degil,zamani gelince hep braber gorcez,,xxxben' Alıntı:bende yaklaşık 100 puanla Ankara'yı eş durumundan isteyeceğim.
Acaba eş durumu tayinleri ne zaman açılacak veya açılır, öngörüsü veya duyumu olan var mı?
Nikahı haziranın sonunda yapmayı düşünüyorum, ya yetişmezse diyorum bazen :roll: :cry:
xxxben' Alıntı:bende yaklaşık 100 puanla Ankara'yı eş durumundan isteyeceğim.
Acaba eş durumu tayinleri ne zaman açılacak veya açılır, öngörüsü veya duyumu olan var mı?
Nikahı haziranın sonunda yapmayı düşünüyorum, ya yetişmezse diyorum bazen :roll: :cry:
:+1:comaster' Alıntı:.becayiş olsaydı iyi olurdu.tayin işi zor malesef.
iyi puan yapmışsınız hocam.Karabela' Alıntı:180 puan Böte. Eğer açılacak okul olursa İzmir..
teksen' Alıntı:iyi puan yapmışsınız hocam.Karabela' Alıntı:180 puan Böte. Eğer açılacak okul olursa İzmir..
geçen sene 110 civarında kapattı zannedersem İzmir.
ozcanikli' Alıntı:133 puan samsun cıkar mı?
Moralinizi bozmak gibi olmasın hocam ama arkadaşım eş durumundan Samsun yazıcaktı. Hiç bir yer açılmadı. İl merkezinde 10 tane fazla bt öğretmeni varmış.ozcanikli' Alıntı:133 puan samsun cıkar mı?
Mezuniyet BÖTE mi hocam?bilgisavar_38' Alıntı:kısmetse iç anadolu civarı isteyecem. puanım 124 gibi olacak.
Öncelik kayseri sonra civarı....
uhaha:her_dem' Alıntı:hortumdaki yükselişten sonra firmalar hortum isimlerinin patentlerini almaya başladı:
HortumSA
HortumCell
Cola hortum
HortumTÜRK
WindowsHortum
Hortumium
bunların bazıları
her_dem' Alıntı:hortumdaki yükselişten sonra firmalar hortum isimlerinin patentlerini almaya başladı:
HortumSA
HortumCell
Cola hortum
HortumTÜRK
WindowsHortum
Hortumium
bunların bazıları
Karabela' Alıntı:180 puan Böte. Eğer açılacak okul olursa İzmir..