özür grubu dışında imkansız.serap4' Alıntı:puanım 46 umut varmı sizce
il içi de mi olmaz hocamher_dem' Alıntı:özür grubu dışında imkansız.serap4' Alıntı:puanım 46 umut varmı sizce
serap4' Alıntı:il içi de mi olmaz hocamher_dem' Alıntı:özür grubu dışında imkansız.serap4' Alıntı:puanım 46 umut varmı sizce
ankara zor olur özlem hanım..hevesinizi kırmak istemem ama başka yerleri yazın..ozlem22' Alıntı:hayal gibi ama ankara..90 puan böte..
88 puanım var diyarbakırdayım burada 2. yılım bitiyor il dışı tayin isteyebilir miyim zorunlu hizmeti tamamladım.
6fatma8' Alıntı:30 mayısta açıklanacakmış kılavuz arkadaşlar
meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/2013-yer-degistirme-klavuzu-30-mayis-da-t111436.htmlToprak38060' Alıntı:6fatma8' Alıntı:30 mayısta açıklanacakmış kılavuz arkadaşlar
30 mayısta açıklanacağı bilgisini nereden aldınız hocam? Kaynak sağlammı?
ramazan_hosgoren' Alıntı:flyman' Alıntı:seneye Allah nasip ederse 150 puanla bende Ankara isteyeceğim (tef). ama bu sene maalesef :cry:
150 puanınız var hemde tef lisiniz bu sene istediğiniz yere gidersiniz neden seneye ?
narsist' Alıntı:sorun klavuzun ne zaman yayınlanacagı felan değil arkadaşlar,sorun klavuzda bilişimcilere açık yerin olup olmayacagı ki bana kalırsa Sivasın batısından kimse bir şey beklemesin..Gecen seneki yayınlanan kontenjanlara bakarsanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız..
İliçi belki iş yapar ama o da hep uyduruk okulları açıyorlar..
g.cetin.66' Alıntı:narsist' Alıntı:sorun klavuzun ne zaman yayınlanacagı felan değil arkadaşlar,sorun klavuzda bilişimcilere açık yerin olup olmayacagı ki bana kalırsa Sivasın batısından kimse bir şey beklemesin..Gecen seneki yayınlanan kontenjanlara bakarsanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız..
İliçi belki iş yapar ama o da hep uyduruk okulları açıyorlar..
hhocam geçen seneki kontenjanları bulabileceğim bir adres verebilirmisiniz
karamanda ben dahil 4 arkadaş norm fazlasıyız açılırsa ilicinde norm dolar.larendeli' Alıntı:karamaner' Alıntı:135 puan ve Konya
Hocam bu puanla inş sadece Konya istersiniz Karaman felan düşünmüyorsunuzdur :roll: :roll: :roll: