hayaldi gerçek oldu artık bakalım ne kadar yer açılacakvedat' Alıntı:il dışı hayal oldu artık memlekete yakınım diye avutuyorum kendimi :sleep:
yalanaşk' Alıntı:il dışı puanları ne kadar düşer izmir,manisa ,aydın yazacamda benim puan 82 iner mi ki
yalanaşk' Alıntı:il dışı puanları ne kadar düşer izmir,manisa ,aydın yazacamda benim puan 82 iner mi ki
50lere düşmez hocam. 2 senedir atama olmadığı için düzgün 70-80lere çıkar bence.evrim0626' Alıntı:Antalya bi dönem 58 ile kapamıştı bu dediğim 2010 falan olması lazım. bu sene de 50 lere düşmesini ben bekliyorumki gideyim
her_dem' Alıntı:50lere düşmez hocam. 2 senedir atama olmadığı için düzgün 70-80lere çıkar bence.evrim0626' Alıntı:Antalya bi dönem 58 ile kapamıştı bu dediğim 2010 falan olması lazım. bu sene de 50 lere düşmesini ben bekliyorumki gideyim
warface' Alıntı:her_dem' Alıntı:50lere düşmez hocam. 2 senedir atama olmadığı için düzgün 70-80lere çıkar bence.evrim0626' Alıntı:Antalya bi dönem 58 ile kapamıştı bu dediğim 2010 falan olması lazım. bu sene de 50 lere düşmesini ben bekliyorumki gideyim
antalya 50 ler çok zor 70-80 dan aşağı kapatmaz
biser' Alıntı:arkadaşlar hep norm sayısı kadar olacak diye hesaplıyorsunuz tayinleri ama imkansız. ingilizce 15 bin den fazla açık var. hep o kadar tayinmi oluyor sonki. umarım çok açarlar ama sayılar sınırlı kalır bence. geçen senelerle kıyaslanamaz tabi, artacağı kesin ama bakalım ne kadar artacak