hakkında hayırlısı hocam
ilyas33' Alıntı:çok açık okul var ama anlamadığım kontenjan sınırlaması varmı yokmu?bu konuda fikri , bilgisi olan varmı?
Herkesin tercihleri hayırlı olsun. Tarsus Fahrettinpaşa Ortaokulu benim eski okulum Eğer bu okul gelirse bir çok hikaye anlatacaklar ama anlattıkları kadar da kötü değil. Pek iç açıcı değil ama dediğim gibi çok abartıyorlar. 3-4 yıl önce kötüymüş ama son 2 yıldır iyi. Buraya tayini çıkacak arkadaşa ön bilgi olsun istedimhakanotuken' Alıntı:evet tercihler bitti puanları ver tercihleri yazalım isterseniz
önce ben başlayayım
89 puanla
osmaniye
inönü
yusuf bayık
selçuklar
mithatpaşa
turgut özal
mimar sinan
akdeniz imam hatip
ziraat odasıcelile öner
mehmet dağlı
güneş
mehmet akif ersoy
abdullha günaydın
güney
ulubatlı hasan
huzurkent atatürk
erdemli akdeniz
tarsus istiklal
tarsus fahrettin paşa
tarsus çağlayan
ferdierdem55' Alıntı:Herkesin tercihleri hayırlı olsun. Tarsus Fahrettinpaşa Ortaokulu benim eski okulum Eğer bu okul gelirse bir çok hikaye anlatacaklar ama anlattıkları kadar da kötü değil. Pek iç açıcı değil ama dediğim gibi çok abartıyorlar. 3-4 yıl önce kötüymüş ama son 2 yıldır iyi. Buraya tayini çıkacak arkadaşa ön bilgi olsun istedimhakanotuken' Alıntı:evet tercihler bitti puanları ver tercihleri yazalım isterseniz
önce ben başlayayım
89 puanla
osmaniye
inönü
yusuf bayık
selçuklar
mithatpaşa
turgut özal
mimar sinan
akdeniz imam hatip
ziraat odasıcelile öner
mehmet dağlı
güneş
mehmet akif ersoy
abdullha günaydın
güney
ulubatlı hasan
huzurkent atatürk
erdemli akdeniz
tarsus istiklal
tarsus fahrettin paşa
tarsus çağlayan
abayandur' Alıntı:100 puan
osmaniye
mithatpaşa
akdeniz imam hatip
mehemt akif ersoy
toplam 4 tercih
abayandur' Alıntı:abayandur' Alıntı:100 puan
osmaniye
mithatpaşa
akdeniz imam hatip
mehemt akif ersoy
toplam 4 tercih
az önce okula fax çektim ve tercihlerimin iptalini istedim. bir türlü içime sinmemişti. umarım iptal ederler.
fatih22222' Alıntı:59 puanım var yazdığım iki okul var
1 akdeniz mimar sinan oraokulu
2 Akdeniz turgut özal ortaokulu
gelirmi sizce bence gelmez heralde...
OZOGUL' Alıntı:94 Puanım var. Bu da benim tercihlerim. Herkes için hayırlı olanı Rabbim(c.c.) nasip eylesin.
okulun bulunduğu ilin milli eğitimini aradım, dilekçe vermemi söylediler . iptal dilekçemi okula faksladım. onlarda üst yazıyla milli eğitime ilettiler sonunda iptal edildi.OZOGUL' Alıntı:abayandur' Alıntı:abayandur' Alıntı:100 puan
osmaniye
mithatpaşa
akdeniz imam hatip
mehemt akif ersoy
toplam 4 tercih
az önce okula fax çektim ve tercihlerimin iptalini istedim. bir türlü içime sinmemişti. umarım iptal ederler.
Hocam milli Eğitim Müdürlüğünü ararsan daha iyi olur
abayandur' Alıntı:okulun bulunduğu ilin milli eğitimini aradım, dilekçe vermemi söylediler . iptal dilekçemi okula faksladım. onlarda üst yazıyla milli eğitime ilettiler sonunda iptal edildi.OZOGUL' Alıntı:abayandur' Alıntı:abayandur' Alıntı:100 puan
osmaniye
mithatpaşa
akdeniz imam hatip
mehemt akif ersoy
toplam 4 tercih
Hocam milli Eğitim Müdürlüğünü ararsan daha iyi olur
hakanotuken' Alıntı:hocam güney ortaokulu kesin gelir diyebilirim. Güney ortaokulu'nu sadece amacı mersine gitmek olan birisi yazar. Ama az tercihte bulunmuşsun güney yaan birisi mehmet dağlı ve celile öneri çok rahat yazmalıydı.