haso07' Alıntı:arkadaşlar antalya /korkuteli puanlarını paylaşabilecek var mı?
sağolun hocam sivas merkezden geleceğim siz nerdesiniz memleketinizmiydi Alaşehir okul hakkında bilginiz varmı?bahhele' Alıntı:Hocam hayırlı olsun.istediğim okul senin olmuş. Nereden geleceksiniz? Merak ettimdeyusufcuk51' Alıntı:82 puanla 5. MANİSA/ALAŞEHİR/Emine Elem Kayacık Ortaokulu Allah herkese hayırlı uğurlu etsin arkadaşlar...
pcogretmen' Alıntı:avy' Alıntı:3. tercihime atandım
Burdaki çizgili okullar ne oluyo şimdi?
Memleketim ve iki puanla egale ettiniz beni.iki okul vardı biliyosunuz sizinki diğer okuldan daha iyidir.sizinde memleket sanırım.yusufcuk51' Alıntı:sağolun hocam sivas merkezden geleceğim siz nerdesiniz memleketinizmiydi Alaşehir okul hakkında bilginiz varmı?bahhele' Alıntı:Hocam hayırlı olsun.istediğim okul senin olmuş. Nereden geleceksiniz? Merak ettimdeyusufcuk51' Alıntı:82 puanla 5. MANİSA/ALAŞEHİR/Emine Elem Kayacık Ortaokulu Allah herkese hayırlı uğurlu etsin arkadaşlar...
Saol hocam..peki salihli yılmaz kasabası yazmışmıydınız? Ya da yazan birileri varmı"Ayşen"' Alıntı:90 PUAN HOCAM TERCİHLERİM ARASINDAYDIbahhele' Alıntı:Denizli buldan yibo kaç puan bilen varmı
altınsoy' Alıntı:GAZİANTEP yazan arkadaşlar bi zahmet tüm okulları yayınlayabilirmisiniz... kaç puan gerekiyormuş öğrensek... şimdiden teşekkür ederim
bahhele' Alıntı:Saol hocam..peki salihli yılmaz kasabası yazmışmıydınız? Ya da yazan birileri varmı"Ayşen"' Alıntı:90 PUAN HOCAM TERCİHLERİM ARASINDAYDIbahhele' Alıntı:Denizli buldan yibo kaç puan bilen varmı
halildeniz' Alıntı:altınsoy' Alıntı:GAZİANTEP yazan arkadaşlar bi zahmet tüm okulları yayınlayabilirmisiniz... kaç puan gerekiyormuş öğrensek... şimdiden teşekkür ederim
hocam ilçelerine cok düşük puanlara gelebilirsin.
altınsoy' Alıntı:halildeniz' Alıntı:altınsoy' Alıntı:GAZİANTEP yazan arkadaşlar bi zahmet tüm okulları yayınlayabilirmisiniz... kaç puan gerekiyormuş öğrensek... şimdiden teşekkür ederim
hocam merkezdeki bazı okulları yazdım ama gelmedi, o yüzden merak ediyorum
Rüzgara Karşı'' Alıntı:önümüzdeki sene bu puanlar daha da düşecek bence çünkü 2-3 senenin birikmesi vardı...
nasip artık yaa.. hayırlısı olsun..halildeniz' Alıntı:altınsoy' Alıntı:halildeniz' Alıntı:altınsoy' Alıntı:GAZİANTEP yazan arkadaşlar bi zahmet tüm okulları yayınlayabilirmisiniz... kaç puan gerekiyormuş öğrensek... şimdiden teşekkür ederim
hocam merkezdeki bazı okulları yazdım ama gelmedi, o yüzden merak ediyorum
hocam islahiyeye gelseydi keşke. buradan merkeze cok rahat giderdin.