hayırlı olsun hocam havası da suyu da güzeldir Develi'nin.Toprak38060' Alıntı:kayseri develi teknik ve endüstri meslek lisesi oldu bakalım.
Darısı uzun yıllardır isteyen ama memleketine gidemeyenler için olur inşallah...
hocam sanırım paylaşımlardan derlemişsinizadegirmenci1' Alıntı:Bu sonuç listesi daha çok iş görecektir..
Oooo hocam sizinde hayırlı olsun sonunda kurtulduktaatoo' Alıntı:74 puanla 4.tercihim olan manisa Kırkağaç gelenbe şair eşref ortaokulu oldu hayırlısı 5yıldır memlekete binlerce km uzaklardaydık en azndan memlekete 1saatlik yere geldik hepimize hayırlı olsun arkadaşlar
kaanrevan' Alıntı:Arkadaşlar Susurluk Kız Meslek Lisesi açıktı, kaç puanla kapatmış acaba bilginiz varmı?
eşim Salihli'den hocam yakın yerleri yazmıştık orası geldi size neresi geldi?bahhele' Alıntı:Memleketim ve iki puanla egale ettiniz beni.iki okul vardı biliyosunuz sizinki diğer okuldan daha iyidir.sizinde memleket sanırım.yusufcuk51' Alıntı:sağolun hocam sivas merkezden geleceğim siz nerdesiniz memleketinizmiydi Alaşehir okul hakkında bilginiz varmı?bahhele' Alıntı:Hocam hayırlı olsun.istediğim okul senin olmuş. Nereden geleceksiniz? Merak ettimdeyusufcuk51' Alıntı:82 puanla 5. MANİSA/ALAŞEHİR/Emine Elem Kayacık Ortaokulu Allah herkese hayırlı uğurlu etsin arkadaşlar...
eemree' Alıntı:kayseri 67 benim puanım
furkanhoca' Alıntı:eemree' Alıntı:kayseri 67 benim puanım
hocam memleket akkışla mı yoksa ? il merkezine uzak ama yine de güzel. Akkışlanın kasabasında o okul. insanları bir harika
Hocam çok iyimsersin. Önümüzdeki sene bu puanlar yükselir. Çünkü ilk atanan ve 4 senedir doğudan tayin isteyemeyenler isteyecek tayin. Onların da puanı oldukça yüksek olur sanırım... Ama inşallah düşer. Bu sene güzel yerler açıldı geçen sene. İyi şanstı ben az tercih yaparak kaçırdfım. Hayırlısı artıkRüzgara Karşı'' Alıntı:önümüzdeki sene bu puanlar daha da düşecek bence çünkü 2-3 senenin birikmesi vardı...
tşkler hocam... benim okul yine düşük almış 75leseren23' Alıntı:ncc arkasım anadolu yakası atashir 97 atasehir lemanana ortaokul beyhan senyuva sancaktepe 43
antipc' Alıntı:Osmaniye Toprakkale geldi 53 puanla.
1 OSMANİYE/MERKEZ/Mahmut Ali Kirmit Ortaokulu 117 1945
2 OSMANİYE/MERKEZ/Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 83 1264
3 OSMANİYE/TOPRAKKALE/Tüysüz Ortaokulu 53 1464
4 OSMANİYE/DÜZİÇİ/Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi 101 2314
5 OSMANİYE/DÜZİÇİ/İrfanlı Ortaokulu 77 1216
6 OSMANİYE/BAHÇE/Cansan Ortaokulu 81 1920
Osmaniye'nin diğer okulları kaçla kapattı acaba, merak ediyorum. Herkese hayırlı olsun