2013000059 Nolu Fatih Kursu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kkirac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kkirac

Site Gezgini
Ankara'da 08/04/2013 - 12/04/2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursuna" kabul edilen ve Gaziantep'te görev yapan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler mi?. Ankara'ya gidiş konusunda bir fikir alışverişinde bulunabiliriz belki
kkirac27@hotmail.com

slm hocam ben de ona başvurmuştum hepsinde O yazıyor onaylanmış galiba değil mi_? ilk defa başvuru yaptım.
bu arada ben urfadayım..

realhalil' Alıntı:
slm hocam ben de ona başvurmuştum hepsinde O yazıyor onaylanmış galiba değil mi_? ilk defa başvuru yaptım.
bu arada ben urfadayım..

Onaylanmış hocam, gidebilirsin. Okul idarene yazı gelir; ancak sen müdürün veya müdür yardımcına söylersin.

Hocam bu kurs nerede yapılıyor. Bilginiz var mı? Kalacak yer felan...

Bu arada ben Antep'te değilim.

Bende de hepsinde Onaylı görünüyor sanırım bu hafta yazı gelir okula :+1:

arkadaşlar benim kursumda onaylanmış,(giresundayım)vatana millete hayırlı olsun :D

Biz bu eğitimi aldıktan sonra öğretmenlere Fatih projesi Hazırlayıcı eğitimi verebiliyoruz değil mi?

Kurs Yeri
Ankara hizmetiçi eğitim enstitüsü. Ama kalacak yer olarak Başkent Öğretmen evi olarak biliyorum yanılmıyorsam. Ben Gaziantep'ten kendi aracımla gitmeyi düşünüyorum Ankara'ya. Eğer Gaziantep'ten gidecek olan başka bir meslektaşım varsa beraber gidebiliriz belki. Bu arada yolluk ve yevmiye ve gündelik olarak ne kadar alacağız bunları bilen var mı?

aralık ayında bursa dan katıldım kursaa hocam pazar akşamından başkent öğretmenevine giriş yapabilirsiniz öğretmenevi kalma parasını peşin sizden alıyor öğle yemeklerini hep beraber yemekhanede ücretini ödeyerek yiyorsunuz uygun fiyatlar. akşam yemeği size ait.kurstan sonra hesabıma yaklaşık 550 tl yattı sizinde farkınız yol parası farkı olacaktır otobüs bilet fiyatı.yani kursa giderken maddi açıdan hazırlıklı gidin.kalma parası yol parası taksi parası ve günlük yevmiye diye bir para size toptan yatırılıyor. yani harcadığınızdan fazlası veriliyor merak etmeyin

evrim0626' Alıntı:
aralık ayında bursa dan katıldım kursaa hocam pazar akşamından başkent öğretmenevine giriş yapabilirsiniz öğretmenevi kalma parasını peşin sizden alıyor öğle yemeklerini hep beraber yemekhanede ücretini ödeyerek yiyorsunuz uygun fiyatlar. akşam yemeği size ait.kurstan sonra hesabıma yaklaşık 550 tl yattı sizinde farkınız yol parası farkı olacaktır otobüs bilet fiyatı.yani kursa giderken maddi açıdan hazırlıklı gidin.kalma parası yol parası taksi parası ve günlük yevmiye diye bir para size toptan yatırılıyor. yani harcadığınızdan fazlası veriliyor merak etmeyin

Hocam akşam yemeği bize ait demişsiniz. Öğle yemeğinin ücretini ödüyorlar mı sonradan.

Bir de öğretmenevinde değil de başka bir yerde (otel, pansiyon) kalma şansımız var mı? YAni konaklamayı ucuza getirebilir miyiz bu şekilde. Veya benim Ankara'da bir arkadaş vardı, mesela onda kalsam kalacak yer parasını vermesem, nasıl olur? :wink:

Sanırım cepten çıkacak tüm masraflar şu şekilde:
Yol Parası
Kalma Parası
Kahvaltı
Öğle Yemeği
Akşam Yemeği

Yol parasını (otobüs bilet ücreti üzerinden) ödüyorlar (tahminen 40+40=80TL), kendi arabamızla ekstra masrafımız olursa bize ait
Kalma parasını sonradan hesaba yatırıyorlar (Başka yerde kalsak yine de kalma parasını yatırırlar mı? Yoksa onu keserler mi? Günlük sanırım 35TL)
Kahvaltı parasını sonradan ödüyorlar
Öğle yemeğini sonradan ödüyorlar
Akşam yemeğini sanırım ödemiyorlar...
Yemekleri de dışardan halletsek sonradan bize öderler mi (standart yemek fiyatı üzerinden)

Epey uzun oldu ama, bu konuları bilen varsa cevaplarsa hem seviniriz hem de hepimiz öğrenmiş oluruz :idea:

AKADEMİA' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:

Hocam akşam yemeği bize ait demişsiniz. Öğle yemeğinin ücretini ödüyorlar mı sonradan.

Bir de öğretmenevinde değil de başka bir yerde (otel, pansiyon) kalma şansımız var mı? YAni konaklamayı ucuza getirebilir miyiz bu şekilde. Veya benim Ankara'da bir arkadaş vardı, mesela onda kalsam kalacak yer parasını vermesem, nasıl olur? :wink:

Sanırım cepten çıkacak tüm masraflar şu şekilde:
Yol Parası
Kalma Parası
Kahvaltı
Öğle Yemeği
Akşam Yemeği

Yol parasını (otobüs bilet ücreti üzerinden) ödüyorlar (tahminen 40+40=80TL), kendi arabamızla ekstra masrafımız olursa bize ait
Kalma parasını sonradan hesaba yatırıyorlar (Başka yerde kalsak yine de kalma parasını yatırırlar mı? Yoksa onu keserler mi? Günlük sanırım 35TL)
Kahvaltı parasını sonradan ödüyorlar
Öğle yemeğini sonradan ödüyorlar
Akşam yemeğini sanırım ödemiyorlar...
Yemekleri de dışardan halletsek sonradan bize öderler mi (standart yemek fiyatı üzerinden)

Epey uzun oldu ama, bu konuları bilen varsa cevaplarsa hem seviniriz hem de hepimiz öğrenmiş oluruz :idea:
hocam cebinizden peşin çıkan paranın fazlası yatıyor hesabınıza dışarda da kalsanız faturalandırdıktan sonra ödemenizi yapıyorlar ama öğretmenevi kurs yerinin dibi. ben Ankaralı olmama rağmen kendi evimde kalmadım öğretmenevinde kaldım hergün yol gidip gelmektense. konaklama yol ve taksi ücretleri harici günlük ücrette ödüyorlar yemek paralarınızıda bu karşılar zaten sıkıntı olmuyor rahat olun zarar etmezsiniz:)

Hocam öğretmenevine 1 gün önceden giriş yapsak onu da ödüyorlar mı?

kkirac' Alıntı:
Kurs Yeri
Ankara hizmetiçi eğitim enstitüsü. Ama kalacak yer olarak Başkent Öğretmen evi olarak biliyorum yanılmıyorsam. Ben Gaziantep'ten kendi aracımla gitmeyi düşünüyorum Ankara'ya. Eğer Gaziantep'ten gidecek olan başka bir meslektaşım varsa beraber gidebiliriz belki. Bu arada yolluk ve yevmiye ve gündelik olarak ne kadar alacağız bunları bilen var mı?

bende aynı tarihte gaziantepten aksaraya gidecem....

skolst' Alıntı:
Hocam öğretmenevine 1 gün önceden giriş yapsak onu da ödüyorlar mı?
hocam pazar gününden itibaren girebilirsiniz ödeniyor. ama dediğim gibi sizden peşin alıyor öğretmenevi daha sonra meb hesabınıza toplu halde yatırıyor.

Arkadaşlar, kursları nereden görebiliyoruz?
Nisandan sonra olacak kurs varsa başvurmak istiyorum.
Biri yardımcı olsun lütfen.

endorfinnn' Alıntı:
mebbis hizmetiçi eğitim bölümü hocam

evrim0626' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:
mebbis hizmetiçi eğitim bölümü hocam
Öncelikle teşekkürler.
Arama kriterleri çok fazla hocam.
Hangi kriterlere göre arama yapmalıyım?

hocam ben de sonra varsa eğer yapılacak kurs katılmak istiyorum. ilden 4 aydır öğretmenlere kurs verecek fatih projesi eğitmenini bekliyorum. kaç defa aradım gönderecez gelecek, bu hafta gönderiyoruz deyip duruyorlar. Ben kurs vereyim dediğim zaman sen veremessin diyorlar. Neymiş bu kardeşim Fatih Projesi kursu, ben de başvuracam, sistemde direk görünmüyor hangi kategoriden başvuruyorum, bilgilendirebilirseniz...

herhalde buradakilerin hiçbiri kendisi başvurmamış, piyangodan çıkmış kurs :scared:

faaliyet türü: kurs
sorumlu birim: öğretmen yetiştirme ve geliştirme genel müdürlüğü
faaliyet tipi: merkezi
şeklinde arayınca çıkıyor.
iyi çalışmalar

seldogan' Alıntı:
faaliyet türü: kurs
sorumlu birim: öğretmen yetiştirme ve geliştirme genel müdürlüğü
faaliyet tipi: merkezi
şeklinde arayınca çıkıyor.
iyi çalışmalar

teşekkür ederim hocam :+1:

arkadaşlar bende erzurumdan katılacağım. acaba kalacak yer ayarlanmış mı öğretmen evinden yoksa biz mi ayarlamalıyız. öğretmen arkadaşlarımdan bazıları sen gitmeden ayırtman lazım dedi. bu konuda kesin bir bilgisi olan var mı? enstitü içinde yataklı yer yokmuş? birde kurs saatlerini biliyor musunuz?

Benim de onaylandı gidiyorum :D
Daha önceden katılan arkadaşlar kalacak yer, ders saatleri ve masraflar gibi konularda yardımcı olurlarsa seviniriz

Aradim hizmeticiyi kalacaginiz yer masrafinda gunluk 3-5tl eksik karsilanabilir oo da cok ciddi bir miktar degil zaten. Birde buyuk ihtimal 8.30-12 arasi olr dedi

Geri