2013000059 Nolu Fatih Kursu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kkirac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar kursa geç katılma durumumuz olur mu? Yani kursa 1-2 gün gecikmeli katılabilir miyiz? Gerçi zaten 5 günlük bir kurs ama.

Devamsızlık hakkı var mı bu kurslarda? :oops:

Öğretmen evinde telefon ile önceden biz mi yer ayırtıyoruz?
Açıkta kalma durumu olabilir mi?
Bu arada ben de Muğla dan geliyorum.

AKADEMİA' Alıntı:
Arkadaşlar kursa geç katılma durumumuz olur mu? Yani kursa 1-2 gün gecikmeli katılabilir miyiz? Gerçi zaten 5 günlük bir kurs ama.

Devamsızlık hakkı var mı bu kurslarda? :oops:
hocam bildiğim kadarıyla 1 gün devamsızlık hakkınız var ama tavsiye etmem. bu konuda hatta ilk gün hariç geç kalma konusunda çok hassaslar hocalarımız. kurslar gayet ciddi şekilde saatlere uyarak devam ediyor.
ulu2000' Alıntı:
Öğretmen evinde telefon ile önceden biz mi yer ayırtıyoruz?
Açıkta kalma durumu olabilir mi?
Bu arada ben de Muğla dan geliyorum.
yok hocam sizin adınıza odalar ayırt edilmiş oluyor zaten gidip fatih projesi dediğinizde kimliğinizi verdiğinizde sizin odanızı söylüyorlar bir sıkıntı olmaz açıkta kalma hiç olmaz

gerek yok orda var ama akşamları ve son gün yapacağınız uygulamaya hazırlık için lazım oluyor siz bilirsiniz böyle bir şart yok ama lazım oluyor

evrim0626' Alıntı:
gerek yok orda var ama akşamları ve son gün yapacağınız uygulamaya hazırlık için lazım oluyor siz bilirsiniz böyle bir şart yok ama lazım oluyor
NASIL YANİ HOCAM DAHA SONRA UYGULAMA MI YAPIYORLAR.

BİR DE BU KURSA KATILAN ÖĞRETMENLERE HİZMETİÇİ EĞİTİMLERİ İÇİN KURS VEREBİLİYORLAR MI

evet hocam perşembe ve cuma günü kursa katılan öğretmenler uygulama yapıyorlar tahtaya sırayla kalkıp. bu kursu alan hocalar bulundukları il yada ilçelerde fatih eğitmenliği yapıyor.

kkirac' Alıntı:
Ankara'da 08/04/2013 - 12/04/2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursuna" kabul edilen ve Gaziantep'te görev yapan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler mi?. Ankara'ya gidiş konusunda bir fikir alışverişinde bulunabiliriz belki
kkirac27@hotmail.com

hocam mail ve pm gönderdim cevap vermedin henüz???

Arkadaşlar ben bu kursa ankara da katıldım sorularınızın bazılarını cevaplayayım.

Birincisi kursa 1 gun once giderseniz konaklama üçretini cebinizden odersiniz sadece 4 gün konaklama ücretini oduyorlar pazartesi salı çarşanba perşenbe cuma gunu saat 10 cıkış yapıyorsun.

kincisi yeriniz başkent ogretmen evinde ayrılıyor 2 ser kişilik odalarda kalıyorsunuz isterseniz dışarda kalıp faturasını getirebilirsiniz derecenize gore 40 lirası odeniyor.

Üçüncüsü Başkent ogretmen evinin yanında kursu hizmetiçinde alıyorsunuz Bilgisayar gorutmeyebilirsiniz ama sıkılmayım derseniz alabilirsiniz aksamları kesinlikle harici bellek goturun paylaşım yapıp orda kurla ilgili dokuman alıyorsunuz.

Dördüncüsü Ulaşım konaklama yevmiye ortalama 500 tl alırsınız geldiniz yola gore degişir. Otobüs biletlerinizi atmayın

Beşincisi Öğle yemeklerini talim terbiye nin yemekhanesinde yiyorsunuz 4 gunluk 20 tl veriyorsun yemekler guzel kahvaltı ogretmen evinde konaklama dahil. Pazartesi kahvaltı vermiyorlar cuma yapıyorsun 4 gun oldugu için.

Şimdilik sorulara cevap vermeye calışdım sorunuz olursa cevaplarım

esariaslan' Alıntı:
Otobüs biletlerinizi atmayın

Hocam ben uçak biletimi aldım. Yani uçakla geleceğim. Bi sıkıntı olurmu harcırah yapılırken? Bulunuğum yer garaj amirliğinden raiç bedel alsam yeterli olmaz mı? Teşekkürler şimdiden.

evrim0626' Alıntı:
evet hocam perşembe ve cuma günü kursa katılan öğretmenler uygulama yapıyorlar tahtaya sırayla kalkıp. bu kursu alan hocalar bulundukları il yada ilçelerde fatih eğitmenliği yapıyor.

Tahtaya kalkıyolar derken :o sözlüye mi kalkacaz :roll:

ultrAozi' Alıntı:
esariaslan' Alıntı:
Otobüs biletlerinizi atmayın

Hocam ben uçak biletimi aldım. Yani uçakla geleceğim. Bi sıkıntı olurmu harcırah yapılırken? Bulunuğum yer garaj amirliğinden raiç bedel alsam yeterli olmaz mı? Teşekkürler şimdiden.
hocam sizin bişi almanıza gerek yok kendi arabasıyla gelen ne gösterecek? bende katıldım aynı yerde kursa bilet falan istemiyorlar aşti nin sitesindeki rayiç bedelden ödüyorlar eğer biletiniz ordaki ücretten fazlaysa biletinizi ozaman verirsiniz ama uçağı karşılamıyorlar zaten.
hiçkimse' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:

Tahtaya kalkıyolar derken :o sözlüye mi kalkacaz :roll:
sözlü gibide olabilir gördüklerimizi uygulama adına seçtiğimiz 1 dersten akıllı tahtada starboard yazılımını kullanarak sunum yapıyoruz hocam.

1 konu seçip
1 tane plan yapacaksınız.
sonra tahtayı kullanarak 5-10 sayfalık bir ders anlatımı
1 -2 swf 1-2 video 1 simulasyon, resimler olucak konunuzda
en son değerlendirme kısmını starboard üzerinden yapıcaksınız.
1 saatlik iş kısaca ama konunuzu swfsi vs. olan şekilde seçin
bize BT dışında konu seçmişlerdi.
Ben optik seçmiştim yukarıdakilerin hepsi var bu konuda
son 1,5 gün sunumlar yapılıyor. Yani bizde öyleydi.

rayic beden den fazla ise biletleriniz atmayın yoksa aynı
sunum dada bir konu secip onu starboaarda anlatıyorsunuz resimlerle flasllarla videolarla destekleyerek.

Pazar gününden giriş yaptığımızda ücret odenmiyor mu ksin olarak?

hocam biz pazar günü giriş yaptık. faturamızı o şekilde alıp verdik ve o şekilde ödememiz yapıldı. dediğim gibi verdikleri para harcadığınızdan fazla oluyor emin olun sorun yok

Teşekkurler Evrim hocam forumda başka bir arkadaş odenmiyor dediği için emin olmak istedim tskrler;)

önemli değil hocam bende gitmeden önce bu telaşları yaşamıştım.umarım yardımcı olmuşumdur.hocam yerlerimiz pazardan ayrılmıştı ben ankaralıyım. aradım sordum öğretmenevine giriş p.tesi deseydi kendi evimde kalacaktım ama giriş yapılıyor dendiği için gidip pazar günü girdim içeriye.benim gibi bir çok öğretmen arkadaşımda pazar günü geldiler. fatura kesitirip teslim ediyorsunuz zaten haftaiçi kursdaki görevlilere.

Arkadaslar 4 gunluk yatış parası odeniyor pazartesi salı çarşamba perşembe . cuma cıkış yapıyorsun arkadaslar verdikleri paralar taksi ve yevmiyeler ve yok parası dahil olunca harcadın para donuyor geri ama pazar gunu odenmiyor.

PAZARTESİ BİR İKİ SAAT GEÇ GELSEK SORUN OLUR MU. BİR GÜN ÖNCEDEN GELMEK PEK UYGUN OLMUYOR BANA. AYRICA BEN EĞİTİM TEK. MÜD. NE ULAŞAMIYORUM. ORADAKİ FORMATÖR ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ DEDİLER HİZMETİÇİNDEN. AMA KİMSE CEVAP VERMİYOR. ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM ŞEYLER VAR. KURS HANGİ SAATLER ARASI. GİRİŞ VE ÇIKIŞI NASIL YAPACAĞIZ. ONA GÖRE BİLET ALACAĞIM AMA MUALLAKTA HERŞEY. BENDE PAZARTESİ SABAH UÇAĞINA ALDIM BİLETİ. MALUM İLKKEZ GİDECEĞİM BİRYER OLDUĞU İÇİN İLK GÜN GEÇ KALACAĞIM BÜYÜK İHTİMALLE.

fatosbir' Alıntı:
PAZARTESİ BİR İKİ SAAT GEÇ GELSEK SORUN OLUR MU. BİR GÜN ÖNCEDEN GELMEK PEK UYGUN OLMUYOR BANA. AYRICA BEN EĞİTİM TEK. MÜD. NE ULAŞAMIYORUM. ORADAKİ FORMATÖR ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ DEDİLER HİZMETİÇİNDEN. AMA KİMSE CEVAP VERMİYOR. ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM ŞEYLER VAR. KURS HANGİ SAATLER ARASI. GİRİŞ VE ÇIKIŞI NASIL YAPACAĞIZ. ONA GÖRE BİLET ALACAĞIM AMA MUALLAKTA HERŞEY. BENDE PAZARTESİ SABAH UÇAĞINA ALDIM BİLETİ. MALUM İLKKEZ GİDECEĞİM BİRYER OLDUĞU İÇİN İLK GÜN GEÇ KALACAĞIM BÜYÜK İHTİMALLE.

birşey olmaz hocam orada bulunan hocamlar cok anlayışlı sıkıntı olmaz

Arkadaşlar yapacağımız sunum Cuma günü mü olur yoksa Perşembe'den sunum yapma şansımız var mı?

Bir de kursun bitiminde bize belge, diploma, katılım belgesi, sertifika, vb. verecekler mi yoksa Cuma günü kurs bitince çıkıp gidecek miyiz?

Cuma günü için acil işim var ama ben anlatım işini Perşembe yapsam ve izin istesem Perşembe öğlen çıkabilir miyim.

Geri