hocam bildiğim kadarıyla 1 gün devamsızlık hakkınız var ama tavsiye etmem. bu konuda hatta ilk gün hariç geç kalma konusunda çok hassaslar hocalarımız. kurslar gayet ciddi şekilde saatlere uyarak devam ediyor.AKADEMİA' Alıntı:Arkadaşlar kursa geç katılma durumumuz olur mu? Yani kursa 1-2 gün gecikmeli katılabilir miyiz? Gerçi zaten 5 günlük bir kurs ama.
Devamsızlık hakkı var mı bu kurslarda?
yok hocam sizin adınıza odalar ayırt edilmiş oluyor zaten gidip fatih projesi dediğinizde kimliğinizi verdiğinizde sizin odanızı söylüyorlar bir sıkıntı olmaz açıkta kalma hiç olmazulu2000' Alıntı:Öğretmen evinde telefon ile önceden biz mi yer ayırtıyoruz?
Açıkta kalma durumu olabilir mi?
Bu arada ben de Muğla dan geliyorum.
NASIL YANİ HOCAM DAHA SONRA UYGULAMA MI YAPIYORLAR.evrim0626' Alıntı:gerek yok orda var ama akşamları ve son gün yapacağınız uygulamaya hazırlık için lazım oluyor siz bilirsiniz böyle bir şart yok ama lazım oluyor
kkirac' Alıntı:Ankara'da 08/04/2013 - 12/04/2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursuna" kabul edilen ve Gaziantep'te görev yapan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler mi?. Ankara'ya gidiş konusunda bir fikir alışverişinde bulunabiliriz belki
kkirac27@hotmail.com
esariaslan' Alıntı:Otobüs biletlerinizi atmayın
evrim0626' Alıntı:evet hocam perşembe ve cuma günü kursa katılan öğretmenler uygulama yapıyorlar tahtaya sırayla kalkıp. bu kursu alan hocalar bulundukları il yada ilçelerde fatih eğitmenliği yapıyor.
hocam sizin bişi almanıza gerek yok kendi arabasıyla gelen ne gösterecek? bende katıldım aynı yerde kursa bilet falan istemiyorlar aşti nin sitesindeki rayiç bedelden ödüyorlar eğer biletiniz ordaki ücretten fazlaysa biletinizi ozaman verirsiniz ama uçağı karşılamıyorlar zaten.ultrAozi' Alıntı:esariaslan' Alıntı:Otobüs biletlerinizi atmayın
Hocam ben uçak biletimi aldım. Yani uçakla geleceğim. Bi sıkıntı olurmu harcırah yapılırken? Bulunuğum yer garaj amirliğinden raiç bedel alsam yeterli olmaz mı? Teşekkürler şimdiden.
sözlü gibide olabilir gördüklerimizi uygulama adına seçtiğimiz 1 dersten akıllı tahtada starboard yazılımını kullanarak sunum yapıyoruz hocam.hiçkimse' Alıntı:evrim0626' Alıntı:evet hocam perşembe ve cuma günü kursa katılan öğretmenler uygulama yapıyorlar tahtaya sırayla kalkıp. bu kursu alan hocalar bulundukları il yada ilçelerde fatih eğitmenliği yapıyor.
Tahtaya kalkıyolar derken sözlüye mi kalkacaz :roll:
fatosbir' Alıntı:PAZARTESİ BİR İKİ SAAT GEÇ GELSEK SORUN OLUR MU. BİR GÜN ÖNCEDEN GELMEK PEK UYGUN OLMUYOR BANA. AYRICA BEN EĞİTİM TEK. MÜD. NE ULAŞAMIYORUM. ORADAKİ FORMATÖR ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ DEDİLER HİZMETİÇİNDEN. AMA KİMSE CEVAP VERMİYOR. ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM ŞEYLER VAR. KURS HANGİ SAATLER ARASI. GİRİŞ VE ÇIKIŞI NASIL YAPACAĞIZ. ONA GÖRE BİLET ALACAĞIM AMA MUALLAKTA HERŞEY. BENDE PAZARTESİ SABAH UÇAĞINA ALDIM BİLETİ. MALUM İLKKEZ GİDECEĞİM BİRYER OLDUĞU İÇİN İLK GÜN GEÇ KALACAĞIM BÜYÜK İHTİMALLE.