İlgili Öğretmenlere,
08 Nisan - 12 Nisan 2012 tarihlerinde yapılacak olan Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursuna alınmış bulunmaktasınız. Kursla ilgili aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda hareket ediniz.
1- Kurs yeri Ankara Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü (Başkent öğretmenevi yanı)
2- Konaklama yeri Başkent Öğretmenevi (İsteğiniz doğrultusunda başka bir yerde de konaklayabilirsiniz)
2- Kurs saatleri ( ilk gün açılış 09.00, diğer günler başlangıç 08.30) günlük 8 saat cuma günü 4 saat. Cuma günü saat 12.00'da eğitim sona erer dönüş biletlerinizi bu bilgiye göre ayarlayabilirsiniz.
3- Derece kademe ile ilgili herhangi bir belge getirmenize gerek yoktur.
4- Eğitime gelmeden önce mutlaka eogrenim.meb.gov.tr adresinde dokümanlar - Fatih Projesi Teknoloji kullanımı kursu bölümündeki etkinlik çerçeve programı ve FATİH Projesi Eğitmen kılavuzunu inceleyiniz.
5- Ayrıntılı bilgi için ilinizin Bilişim Teknolojisi İl Koordinatörüne ulaşabilirsiniz.
6- Resmi kurs onayı okulunuza ulaşmadı ise il milli eğitim müdürlüğünüzün hizmetiçi eğitim bölümünden temin edebilirsiniz.
7- Ankara'da yapılan eğitimlerde kurs giderleri konaklama, yemek, ulaşım vb. kursiyerler tarafından peşin ödenmekte yolluk yevmiye harcırahları kursiyerlerin iban numaralarına daha sonra yatırılmaktadır. Bu nedenle hazırlıklı gelmenizde fayda vardır.
İyi yolculuklar.
FATİH Projesi Öğretmen Eğitimi Birimi