mr3555' Alıntı:Ben kavak taki lisesiyi yazacam . Git gel samsundan yapılabiliyor. Zaten Terme ortaokulu 1. sırada herkesin. Terme imam hatip in müdürüne ulaştım. Ders saati var ama bt yok. Bt olmayınca formatörlük te olmuyor. Ayrıca alaçam dan git gel samsun olur mu ?
gsume84' Alıntı:Yakakent çok uzak samsun merkeze ya. Yemez bence can dayanmaz ona termeden gidip gelen öğretmenler çoğunluktaymış ama diğer ilçelerden nasıl durumu bilmiyorum. Bafrada oturup da alaçam yakakente gidilebilir. Kendi memleketim diye demiyorum küçüktür geçim kolaydır haftasonalrı samsuna gezmeye gidebilirsiniz. İnsanları insandır yardımcı olurlar öğretmenlere. Bafrada oturan arkdaşlar bir sıkıntınız olursa konuşalım bizim tüm sülale orda yardım edecek bir konu olur belki sevgiler
technolog' Alıntı:Arkadaşlar bana bafra kapalı eşim bafrayı istese ben termeyi tek tercih istesem ikimizinde tayininin çıkması durumunda yada benim tayinimin çıkmaması durumunda eş özründen bafra açılıyor değil mi? Öncesi senelerde o ilden tüm tercihleri yapmak zorundaydık
esimizin istedigi ilcedeki okullari yazmak zorunda miyiz bilgisi olan var mi.Babimid' Alıntı:technolog' Alıntı:Arkadaşlar bana bafra kapalı eşim bafrayı istese ben termeyi tek tercih istesem ikimizinde tayininin çıkması durumunda yada benim tayinimin çıkmaması durumunda eş özründen bafra açılıyor değil mi? Öncesi senelerde o ilden tüm tercihleri yapmak zorundaydık
Hocam esimle birlikte ayni ilçeyi isteyeceiz. Es durumu tayinine ba_vurabilmek için o ilçedeki aç1lan butun okullar1 yazmak zorunda miyiz?
(Klavye kafay1 yedi)
hocam bu konu beni verem edecek. 147 yi aradım Eş durumu klavuzu yayınlanmadan bişey diyemeyiz dediler. kimse hiçbişey bilmiyor. Herkes farklı şeyler söylüyor. Bi tanıdığınız yok mu sorsanız dua ederiztechnolog' Alıntı:esimizin istedigi ilcedeki okullari yazmak zorunda miyiz bilgisi olan var mi.Babimid' Alıntı:technolog' Alıntı:Arkadaşlar bana bafra kapalı eşim bafrayı istese ben termeyi tek tercih istesem ikimizinde tayininin çıkması durumunda yada benim tayinimin çıkmaması durumunda eş özründen bafra açılıyor değil mi? Öncesi senelerde o ilden tüm tercihleri yapmak zorundaydık
Hocam esimle birlikte ayni ilçeyi isteyeceiz. Es durumu tayinine ba_vurabilmek için o ilçedeki aç1lan butun okullar1 yazmak zorunda miyiz?
(Klavye kafay1 yedi)