2014 İl Dışı Samsun ve Çevresi İsteyecek Olanlar

Kodla Büyü
ozkansedef' Alıntı:
Ordu caybası isteyen var mı?

Ordu - Ünye - Çaybaşı Ortaokulu değil de Ordu - Ünye - Tekkiraz Ortaokulu'nu tercih ettim. Puanım da 134.

Hayırdır hocam, sen mi tercih ettin?
 
Evet caybasini yazdimda 85 puanla. Tekkirazi yazmadim bi ogretmen gelme dedi :) aslinda su an cikmasini istemiyorum. Umarim yuksek puanli baska biri yazmistir :)
 
ozkansedef' Alıntı:
Evet caybasini yazdimda 85 puanla. Tekkirazi yazmadim bi ogretmen gelme dedi :) aslinda su an cikmasini istemiyorum. Umarim yuksek puanli baska biri yazmistir :)

Vallahi şimdi merak ettim ( :scared: ) sayın hocam: Neden Tekkiraz Ortaokulu'nu tercih etmeyin dediler size?
Teşekkürler...
 
Öğrencilerin öğretmenleri çok zorladığından bahsetti ordaki bir öğretmen arkadaş. Başka birinden de müdürüyle çalışmanın zor olduğunu duydum. Tabi yaşanmadan bilinmez. Hayırlısı olsun. Çaybaşını niye yazmayı düşünmediniz?
 
İki tercih yaptım zaten. 1-Ünye - Tekkiraz, 2-Giresun - Piraziz. Çıkarsa çıkar, çıkmazsa da 1 sene daha beklerim.
Tekkiraz'ın ulaşım olanağı, Ünye'de açılan diğer iki okula göre daha iyiydi, aynı şekilde Piraziz de ( çıkarsa Giresun Merkez'de oturmayı düşünüyoruz ).

Öğrenci yönünden sıkıntı yok, alışırlar elbet ( sonuçta nabza göre şerbet vermeyi iyi bilirler ). Müdür konusunda da herhangi birşey diyemem, yaşamak lazım.
Umarım herşey gönlünüzce olur. Ünye'de karşılaşmak dileğiyle...
 
gsume84' Alıntı:
Yakakent çok uzak samsun merkeze ya. Yemez bence can dayanmaz ona:) termeden gidip gelen öğretmenler çoğunluktaymış ama diğer ilçelerden nasıl durumu bilmiyorum. Bafrada oturup da alaçam yakakente gidilebilir. Kendi memleketim diye demiyorum küçüktür geçim kolaydır haftasonalrı samsuna gezmeye gidebilirsiniz. İnsanları insandır yardımcı olurlar öğretmenlere. Bafrada oturan arkdaşlar bir sıkıntınız olursa konuşalım bizim tüm sülale orda yardım edecek bir konu olur belki:) sevgiler:)

Hocam sen bafralı olduğuna eminmisin? 148 bin nüfusu var küçük diyorsun. Bende bafralıyım bu arada. Ayrıca önceki mesajında alaçamdan samsuna öğretmen servisi falan demişsin. Buna akıl mantık eriyormu? Tamam yaklaşık 1 saat sürüyor ama öğretmen servisi falan yok. Zaten kötü bi ilçe de değil. Tamam bafra standartına göre küçük ama sakin bir yer. Çiftçilikle geçinen bir ilçe genelde.

Açılan okullar fena okullar değil bafra alaçam için söylüyorum. Kızlan yukarıda biraz ama 10-15 dk.lık yolu var. Puanım 103 Giresunda çalışıyorum. Ben tercih yapmadım. Ama yapsam da alaçamı banko geçerdim. Terme ve vezirköprüye hiç bulaşmazdım. Valla kimden öğrendiniz kızlanın çok yukarıda olduğunu ama il milli eğitim müdür yardımcısı yazmışsınız. Tahsin Nas dan bahsediyorsunuz herhalde. Tanıdık falan demişsiniz. Kızlanı ben gördüm görmeyenlere, bilmeyenlere sormuşsunuz siz. He okulun ebatlarını bilemem, BT sınıfı var/yok bilemem ama ben yerini beğendim.
 
"Terme ve vezirköprüye hiç bulaşmazdım." derken :) . tamam vezirköprüyü anlarım ama terme ne alaka :shock: Gayet yaşanılır bir yer.
hocam ben ilk tercihime yazdım termeyi . :wink:
kaldıki gelmez bana :?
 
Termenin bişeyi yok. Bafralıyım terme niye yazim onu söylüyorum. Mantıken yazmam :) Vezirköprü bulunduğum yerden iyi bi yer olmadığından yazmam :)
 
Evet bafralıyım. Bafra merkezde yaşıyor ailem. Nüfustan bahsetmedik yaşamdan bahsettik. Küçük ayrıca da bir yerden bir yere gitmek kaç dakika sürerki? Lütfen yani. 5 yıldır istanbulda hatta şişlide (avrupa yakası yani)yaşayan bana göre çok küçük bir yer:) tüm ailem kimi tanısam bafra yetmiyor samsuna gidiliyor kafelere avmlere falan. Ben bafrayı kötülemedim zaten bugün bana git bu okul senin desinler koşa koşa giderim ayrıca. Herkesin memeleketi ayrıdır. Alaçamdan samsuna değil alaçamdan bafraya ya da yakakentten bafraya gidip gelen öğretmen komşularımız var. Alaçam kötü değil tabiki ama ben tercih etmem! Terme bafraya yakın olsaydı yazardım hiç düşünmeden. Kızlanı bana yazma dediler. Benim sorduğum herkes termeler başta asarcık ayvacık yaz dedi çünkü samsun merkezde oturacağız diye. Kime danıştığımı burda açıklamak zorunda değilim isim vermeniz de hiç hoş değil. Lütfen dikkat edin. Biz burda birbirimize yardımcı olmaya çalıştık da siz baya bi geç kaldınız!!!
 
Bafralıysanız o zaman sadece kendinizin nereleri yazacağını değil de ordan oraya nasıl gidilir servis imkanı varmıdır yokmudur yaşam nasıldır diye bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak lazım. Bir arkadaş yakakentten samsuna gelişi sormuştu sanırım siz 4 sayfa mesajları tek tek okumadınız. Neyse bu saatten sonra önemli değil zaten sonuçlar belli olacak.
 
Arkadaşım her gün her dakika foruma yazacak değilim. Ben senin yazdıklarını kötülemedim. Doğrulardan bahsettim. Ailenin bafrada yaşıyor olması senin istanbulda çalışıyor olmandan bahsetmedim. Ben sana aktarılan bilginin yanlış olduğunu söyledim orada. Kızlanı yazma diyen yanlış söylemiş dedim. Tekrar tekrar türkçe yazmayayım yani. Okul okul soran olursa yardımcı olurum ben. Alaçama uçakla giderken atlarsan oraya düşersin diyemem herhalde. Alaçamdan bafraya gidiş geliş yapan komşuların olabilir. Ben gerek yok diyorum orada zaten.
Özel mesajla soran olursa yardımcı oldum hep. Burada her konuyu takip edecek de değilim herhalde. Ana sayfaya düştüğü için gördüm ve yazdım. Kaldı ki ne zaman yazacağımı da soracak değilim herhalde.
 
Arkadaşım bu neyin kafası böyle ya!!!Arkadaşım çok komiksin ya gülüyorum sana. Sen doğrusun da ben yanlışım ha öylemi puhahah:) sen alaçamda yaşamak istiyorsan yaşa:) ben bafra iyidir bafrada oturup gidiş geliş yapılır diyorum sen de gerek yok diyorsun ya işte bu yaşam tercih farkıdır sonuçta. Benim yazdığım hiçbirşeyde yanlış bir şey yok. Kızlan diğer köylere göre uzak diye yazmayın dedim. Hadi selametle uğraşamayacağım daha fazla kusura bakma. Ha ayrıca bi ara tüm yazışmaları okursan iyi olur türkçe yazıyorsun ama anlayamıyorsun sanırım bazı şeyleri:)))ayrıca tavrın çok kaba. Umarım bafrada tanış manış çıkmayız.
 
Aynı kişiyi tanıdığımıza göre tanış çıkma ihtimalimiz yüksek. Göçkün 10 dakika kızlan 10 dakika. Diğerlerinde göre uzak değil yani. Orada görmediğim okul yok bu arada. Valla ben hiç laf anlatmaya uğraşamayacağım. Kabalık konusunda bakış açısı diyelim. Saçı uzun bi erkeğe arkadan bakarsan da bayan gibi düşünebilirsin kıyafetini hesaba katmazsan. Ya da saçı kısa bir bayana arkadan bakarsan erkek gibi düşünebilirsin yine kıyafetini hesaba katmazsan.
Ben gözüm kapalı cevap yazıyorum özetle. Demişsiniz ya oku diye. Allaha şükür okumayı çözeli 27 yıl oldu. He çok mantıksızsa yazdıklarım sen de gözün kapalı geçebilirsin yazdıklarımı... Yardımcı olabildiğim varsa ne ala gerisi boşşşş..
 
ziyaunal' Alıntı:
kim o benden 3 puan fazlası olup samsun kavak'a giden çabuk yazsın :verymad:
Hocam, ekranı paylaşır mısın zahmet olmazsa? Nerelere kaç puanla gidilmiş merak ediyorum.
Bu arada ben tercih yapmadım:(
 
1 -SAMSUN/AYVACIK/Yenice Mustafa Çakır Ortaokulu -130 - 3312
2 - SAMSUN/ASARCIK/Atatürk Ortaokulu - 104 - 1831
3 - SAMSUN/YAKAKENT/Kozköy Ortaokulu - 93 - 3147
4 - SAMSUN/LADİK/Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulu - 90 - 2010

Alaçamdaki okul da 83 mu 84 mu neydi.
 
loperselim' Alıntı:
1 -SAMSUN/AYVACIK/Yenice Mustafa Çakır Ortaokulu -130 - 3312
2 - SAMSUN/ASARCIK/Atatürk Ortaokulu - 104 - 1831
3 - SAMSUN/YAKAKENT/Kozköy Ortaokulu - 93 - 3147
4 - SAMSUN/LADİK/Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulu - 90 - 2010

Alaçamdaki okul da 83 mu 84 mu neydi.

alaçamda hangi okul 83 puan hocam kışlanın puanını merak ediyorum?
Benim puan 80 gökçeboğaz ortaokulu BT sınıfı yok :)
 
Babimid' Alıntı:
loperselim' Alıntı:
1 -SAMSUN/AYVACIK/Yenice Mustafa Çakır Ortaokulu -130 - 3312
2 - SAMSUN/ASARCIK/Atatürk Ortaokulu - 104 - 1831
3 - SAMSUN/YAKAKENT/Kozköy Ortaokulu - 93 - 3147
4 - SAMSUN/LADİK/Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulu - 90 - 2010

Alaçamdaki okul da 83 mu 84 mu neydi.

alaçamda hangi okul 83 puan hocam
Benim puan 80 gökçeboğaz ortaokulu BT sınıfı yok :)


köydeki okul olması lazım hocam kızlandı sanırım.
 
1 SAMSUN/TERME/Terme Ortaokulu 123 3091
2 SAMSUN/KAVAK/Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi 134 3669
3 SAMSUN/ASARCIK/Atatürk Ortaokulu 104 1831
4 SAMSUN/ALAÇAM/Göçkün 75.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu 83 1121
5 SAMSUN/LADİK/Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulu 90 2010
6 SAMSUN/ALAÇAM/Gökçeboğaz Ortaokulu 80 2146
7 SAMSUN/TERME/Terme İmam Hatip Ortaokulu 104 2013
8 SAMSUN/AYVACIK/Yenice Mustafa Çakır Ortaokulu 130 3312
9 SAMSUN/YAKAKENT/Kozköy Ortaokulu 93 3147
10 SAMSUN/HAVZA/Çakıralan Yatılı Bölge Ortaokulu 108 1960
11 SAMSUN/ÇARŞAMBA/Gülören Osman Yeniay Yatılı Bölge Ortaokulu 82 1375

Bende SAMSUN/ASARCIK/Atatürk Ortaokulu atandım :wink:
 
Herkese hayırlı olsun. Yeni yerlerinizde mutlu mesut olun inş:) ben de yazsam termeler bana gelmeyecekmiş demekki:)
 
ben biraz daha dışarlarda gezeyim bi İstanbul yapıp geleyim anca yaarım Samsun'u :)
 
Geri
Üst