ozkansedef' Alıntı:Ordu caybası isteyen var mı?
Ordu - Ünye - Çaybaşı Ortaokulu değil de Ordu - Ünye - Tekkiraz Ortaokulu'nu tercih ettim. Puanım da 134.
Hayırdır hocam, sen mi tercih ettin?
ozkansedef' Alıntı:Ordu caybası isteyen var mı?
ozkansedef' Alıntı:Evet caybasini yazdimda 85 puanla. Tekkirazi yazmadim bi ogretmen gelme dedi aslinda su an cikmasini istemiyorum. Umarim yuksek puanli baska biri yazmistir
gsume84' Alıntı:Yakakent çok uzak samsun merkeze ya. Yemez bence can dayanmaz ona termeden gidip gelen öğretmenler çoğunluktaymış ama diğer ilçelerden nasıl durumu bilmiyorum. Bafrada oturup da alaçam yakakente gidilebilir. Kendi memleketim diye demiyorum küçüktür geçim kolaydır haftasonalrı samsuna gezmeye gidebilirsiniz. İnsanları insandır yardımcı olurlar öğretmenlere. Bafrada oturan arkdaşlar bir sıkıntınız olursa konuşalım bizim tüm sülale orda yardım edecek bir konu olur belki sevgiler
Hocam, ekranı paylaşır mısın zahmet olmazsa? Nerelere kaç puanla gidilmiş merak ediyorum.ziyaunal' Alıntı:kim o benden 3 puan fazlası olup samsun kavak'a giden çabuk yazsın :verymad:
Kaç puanla gittiniz hocam?chaos' Alıntı:Samsun terme ortaokulu.2.tercih
loperselim' Alıntı:1 -SAMSUN/AYVACIK/Yenice Mustafa Çakır Ortaokulu -130 - 3312
2 - SAMSUN/ASARCIK/Atatürk Ortaokulu - 104 - 1831
3 - SAMSUN/YAKAKENT/Kozköy Ortaokulu - 93 - 3147
4 - SAMSUN/LADİK/Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulu - 90 - 2010
Alaçamdaki okul da 83 mu 84 mu neydi.
Babimid' Alıntı:loperselim' Alıntı:1 -SAMSUN/AYVACIK/Yenice Mustafa Çakır Ortaokulu -130 - 3312
2 - SAMSUN/ASARCIK/Atatürk Ortaokulu - 104 - 1831
3 - SAMSUN/YAKAKENT/Kozköy Ortaokulu - 93 - 3147
4 - SAMSUN/LADİK/Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulu - 90 - 2010
Alaçamdaki okul da 83 mu 84 mu neydi.
alaçamda hangi okul 83 puan hocam
Benim puan 80 gökçeboğaz ortaokulu BT sınıfı yok