2014 İL DIŞI HİZMET PUANI ANKETİ

Kodla Büyü

sguner_23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Anket sadece 2014 il dışı yer değiştirmeyi düşünen Bilişim tek. öğretmenleri içindir...
(Lütfen puan konusunda dürüst davranalım.)

ct442002' Alıntı:
hangi ay baz alınacak hizmet puanı için?
Başvurunun son günü baz alınır.Yani tahminen 20 Haziran diyebiliriz.O zamana kadar mevcut puanınız ortalama 2-3 puan değişir...

ben şu gün itibariyle yazdım. 137 oldu.
Arkadaşın dediği gibi 2-3 puan yukarıya kayar sadece.

Bu ara arkadaş bu yıl tercih isteyebilecek yazmış ama
20-30 puan biriktirmek için 2-3 yıl çalışmayla olur.
Yani tercih yapamıyorsunuz arkadaşlar 3 yıl bildiğim kadarıyla.

craxx' Alıntı:
Bu ara arkadaş bu yıl tercih isteyebilecek yazmış ama
20-30 puan biriktirmek için 2-3 yıl çalışmayla olur.
Yani tercih yapamıyorsunuz arkadaşlar 3 yıl bildiğim kadarıyla.
Hocam stajyerliğini kalkan biri zorunlu hizmet yerlerine tayin isteyebiliyor diye biliyorum.Bu durumda olup da hizmet puanı 20 civarı olan arkadaşlar vardır...

zorunlu hizmeti bitmeyen kişilere sadece zorunlu hizmete tabi okulların göründüğünü duymuştum.benim eylül de zorunlu hizmetim bitecek. 6 ay kala atanırsan muaf oluyor ama tercihlerde her yer görünüyor mu acaba?bu konuda bilgisi olan var mı?

Şu 200 lü puanlardakiler hep formasyon alarak sınıf öğretmeni iken bilişime geçenler

Her sene olduğu gibi bu sene de güzel yerlerin açılması ümidiyle yerimizi alalım.
Puan şu anda 142. hazirana kadar 145 olur sanırım.

yasinz' Alıntı:
Şu 200 lü puanlardakiler hep formasyon alarak sınıf öğretmeni iken bilişime geçenler
Nadiren de olsa 200 ün üzerinde bilişimciler de var.Bizim branş da 13-14 yıllık bilişim öğretmenleri de var...

90 100 puan aralığında doğu hizmetini tamamlamış olan arkadaşlar var mıdır ki? Yoksa bu puan aralığında olanlar gene batıda doğu hizmeti olan yerleri mi hedef alıyorlar. Eğer öylese kıyasıya rekabet olacaktır. Cumhurbaşkanlığı seçimi + Ders saatlerinin artırılması gibi faktörler yüzünden geçen seneye nazaran kadroların artarak puanların biraz daha geri çekileceği kanaatindeyim. Van'da 3,5 yıldan beri her türlü eziyeti çektikten sonra 16 - 26 haziranı iple çekmiyorum desem yalan olur.

sguner_23' Alıntı:
ozkanogunc' Alıntı:
90 100 puan aralığında doğu hizmetini tamamlamış olan arkadaşlar var mıdır ki?
Doğu görevini tamamlayıp da puanı 90-100 civarı olan tanıdıklarım var...
Fazlası da vardır mutlaka bakalım inşallah herkes gönlüne göre bir yerlere gidebilir de anketin çok doğru cevaplanmadığı kanaatindeyim. 4 5 mesajda takip ettiğim birkaç kişinin söylediği puan 2 mesaj sonra hop değişiveriyor. Haziran 26 ya kadar sürer gider gibi bu hengame çok doğru sonuçlar vermeyecek gibi anket.

Geri