Ortalama 2-3 puan artar...hakancomp' Alıntı:şuan itibariyle 107 atamada ne olur bilmem
sguner_23' Alıntı:Ortalama 2-3 puan artar...hakancomp' Alıntı:şuan itibariyle 107 atamada ne olur bilmem
sahininces' Alıntı:sguner_23' Alıntı:Ortalama 2-3 puan artar...hakancomp' Alıntı:şuan itibariyle 107 atamada ne olur bilmem
Yerine gore hocam.
Benim şu an 109. 30+6 veren bi okuldayım. Puanımı her ayın 20sinde alıyorum. 3 puan. Ben 115 puanla başvuracam (başvurunun son gunu hesap edilince)
3. Hizmet bölgesi 6. Hizmet alanı olan yerler 30 puan veriyor hocam.ramazan_hosgoren' Alıntı:sahininces' Alıntı:sguner_23' Alıntı:Ortalama 2-3 puan artar...hakancomp' Alıntı:şuan itibariyle 107 atamada ne olur bilmem
Yerine gore hocam.
Benim şu an 109. 30+6 veren bi okuldayım. Puanımı her ayın 20sinde alıyorum. 3 puan. Ben 115 puanla başvuracam (başvurunun son gunu hesap edilince)
hocam yanlış anlamayın ama 30+6 puan veren yer neresi merak ettim bilgilendirirsenizsevinirim
buraya isteyen yalan yanlış şeyler yazsın.. ne kadar puanınız varsa o kadar istediğiniz yere gitme şanısınız var öğretmenim.. ben sadece bu forumda birbirimize güvenip dürüst davranıp, il dışı tayinler konusunda bir nebze bilgi paylaşmak için yazdım.. dileyen uçuk puan yazabilir, nabız yoklayabilir.. ama bizim o gibi işlerde gözümüz yok sayın öğretmenim :+1:DaMieN' Alıntı:Bu forumda?Hassas davranmak?Hem de puanlar için öyle mi? Ne "Porklu" lar gördü bu forum. Selam olsun...
nereyi isteyeceksin hocambvck' Alıntı:209 puanim var.gecen sene 185 gibiydi tayi n dönemi. Isteyebiliyordum istemedim ben de.esimden dolayi da gidebiliyorduk.son anda vazgectik.bu sene ilce belde ne varsa yazacagiz.bu arada kizanlar olabilir ama yan alandan gectim.2 doğu bitirdim.5 sene md ytk Yaptim Dag köyunde.hem de Besi bir arada sinifla.cektigimizi sinifci köy ögretmeni bilir.lütfen yan alandan gecenler kapatti önümüzü demeyin.
100 üstü o kadar çok öğretmen yokInternet' Alıntı:Bu forumdakileri büyük çoğunluğu 2007 gibi meslek dahil olanlardan oluşuyor, daha eski ve çok yeni olanlar üye olarak pek yoktur.
haliyle ortalama 16 puan türkiye geneli X 7 yıl "110" puanlı olanlar çoktur.
ankete gerek yok.