2014 İL DIŞI HİZMET PUANI ANKETİ

Kodla Büyü
Beyler bence bu anket geçerli olmaz yani yordaması yapılamaz. Çünkü hangi puan aralıklarında kaç kişi olduğundan ziyade tercih edeceğin ili tercih edeceklerin puanları önemli. Belki tercih edeceğin il yüksek puanlılar tercih etmeyecek ya da tercih edeceğin İle yüksek puanlılar tercih edecektir.

sahininces' Alıntı:
sguner_23' Alıntı:
hakancomp' Alıntı:
şuan itibariyle 107 atamada ne olur bilmem
Ortalama 2-3 puan artar...

Yerine gore hocam.
Benim şu an 109. 30+6 veren bi okuldayım. Puanımı her ayın 20sinde alıyorum. 3 puan. Ben 115 puanla başvuracam (başvurunun son gunu hesap edilince)

hocam yanlış anlamayın ama 30+6 puan veren yer neresi merak ettim bilgilendirirsenizsevinirim

ramazan_hosgoren' Alıntı:
sahininces' Alıntı:
sguner_23' Alıntı:
hakancomp' Alıntı:
şuan itibariyle 107 atamada ne olur bilmem
Ortalama 2-3 puan artar...

Yerine gore hocam.
Benim şu an 109. 30+6 veren bi okuldayım. Puanımı her ayın 20sinde alıyorum. 3 puan. Ben 115 puanla başvuracam (başvurunun son gunu hesap edilince)

hocam yanlış anlamayın ama 30+6 puan veren yer neresi merak ettim bilgilendirirsenizsevinirim
3. Hizmet bölgesi 6. Hizmet alanı olan yerler 30 puan veriyor hocam.
Ayrıca bir yatılı okuldaysanız da bayanlar +10 erkekler +6puan ek puan alır.

bence herkez istiğiyeceği yeride yazsın
90 puan çanakkale veya izmir doğu görevim bitmedi

evet bence de il ve puanı da belirtelim... ben 137 puan ile Muğla düşünüyorum nasip olursa.. (arkadaşlar puan ve şehir konusunda lütfen hassas davranalım..)

Bu forumda?Hassas davranmak?Hem de puanlar için öyle mi? Ne "Porklu" lar gördü bu forum. Selam olsun...

DaMieN' Alıntı:
Bu forumda?Hassas davranmak?Hem de puanlar için öyle mi? Ne "Porklu" lar gördü bu forum. Selam olsun...
buraya isteyen yalan yanlış şeyler yazsın.. ne kadar puanınız varsa o kadar istediğiniz yere gitme şanısınız var öğretmenim.. ben sadece bu forumda birbirimize güvenip dürüst davranıp, il dışı tayinler konusunda bir nebze bilgi paylaşmak için yazdım.. dileyen uçuk puan yazabilir, nabız yoklayabilir.. ama bizim o gibi işlerde gözümüz yok sayın öğretmenim :+1:

Sevgili meslektaşım siz öyle olabilirsiniz, sevindim de ama maalesef "yaşadıklarımdan öğrendiklerim var". Saygılar :+1:

2013'de yer değiştirenlerin ortalama hizmet puanı 91.
Bu yıl ise 100 puan civarı olur(Bu mantıktan yola çıkarsan ankete oy kullananların büyük çoğunluğu dürüst davranmış.)

160 puanın üzerindeki arkadaşların ilk tercihlerine atanacağı rahatlıkla söylenebilir...

bu ankette il dışı tayin istemeyecek olup da puanını girenler de vardır...
ayrıca anketin tutarlı olduğunu da düşünmüyorum. 2013 il dışı atamalara baktım. 200 üstü puan 7 kişi var, bu ankette 4 kişi var. birçok bilişimci siteyi takip etmiyor ki...
2013 tayin olanlar arasında %37'lik dilimdeyim. bu ankete bakarsak daha da kötü... eğer geçen seneki kontenjanlar açılırsa daha avantajlı olacağımızı düşünüyorum. çünkü 3 senedir branşımızda sıkışma vardı. geçen sene norm sorunumuzun düzelmesi ve açılan iyi kontenjanlarla o tıkanıklık bir nebze giderildi.

ben geçen senede tayin isteyebiliyordum ama istemedim.
Bazıları geçen sene istemiş olabilir.
Bu seneye de bırakmış olabilir.
Tabii anket tam sonuç getirmez ama aşağı yukarı nerede olduğumuzu gösteriri(Puan Giren arkadaşalr doğru giriş yaptılarsa)

Tayin isteyebilecek bence 4-5 bin kiş var bence ama isteyip istemediklerini yada bu siteyi takip edip etmediklerini bilmiyoruz.

65 puanla İstanbul isteyeceğim,bugün ki puan bu..hazıranda 2-3 puan gelse 67 olur..doğu hizmetim bitmedi daha :(

bvck' Alıntı:
209 puanim var.gecen sene 185 gibiydi tayi n dönemi. Isteyebiliyordum istemedim ben de.esimden dolayi da gidebiliyorduk.son anda vazgectik.bu sene ilce belde ne varsa yazacagiz.bu arada kizanlar olabilir ama yan alandan gectim.2 doğu bitirdim.5 sene md ytk Yaptim Dag köyunde.hem de Besi bir arada sinifla.cektigimizi sinifci köy ögretmeni bilir.lütfen yan alandan gecenler kapatti önümüzü demeyin.
nereyi isteyeceksin hocam

Bu forumdakileri büyük çoğunluğu 2007 gibi meslek dahil olanlardan oluşuyor, daha eski ve çok yeni olanlar üye olarak pek yoktur.
haliyle ortalama 16 puan türkiye geneli X 7 yıl "110" puanlı olanlar çoktur.

ankete gerek yok.

Bursa balikesir yalova.hangisi uygun olursa.esim de zorunlu hizmetini tamamladi.ortak okullara bakacagiz.hayirlisi neresiyse hepimiz icin...

Internet' Alıntı:
Bu forumdakileri büyük çoğunluğu 2007 gibi meslek dahil olanlardan oluşuyor, daha eski ve çok yeni olanlar üye olarak pek yoktur.
haliyle ortalama 16 puan türkiye geneli X 7 yıl "110" puanlı olanlar çoktur.

ankete gerek yok.
100 üstü o kadar çok öğretmen yok

Geri