öğretmenim maşallah puan çok iyi.. hayırdır Kuzey Irakta falan mı topladınız bu puanı.. :roll: şaka bir yana hakkınızda hayırlısı...deliboran' Alıntı:31.05.2013 itibariyle 229 puan,
Tüm tercihlerim KAYSERİ olacak.
alan değişikliğinden de gelmiş olabilir?dengem' Alıntı:öğretmenim maşallah puan çok iyi.. hayırdır Kuzey Irakta falan mı topladınız bu puanı.. :roll: şaka bir yana hakkınızda hayırlısı...deliboran' Alıntı:31.05.2013 itibariyle 229 puan,
Rüzgara Karşı'' Alıntı:alan değişikliğinden de gelmiş olabilir?dengem' Alıntı:öğretmenim maşallah puan çok iyi.. hayırdır Kuzey Irakta falan mı topladınız bu puanı.. :roll: şaka bir yana hakkınızda hayırlısı...deliboran' Alıntı:31.05.2013 itibariyle 229 puan,
deliboran hocam nereyi istiyorsun?
hocam yukarıda tüm tercihler kayseri olacak demişsin, yolumuz kesişmiyor :=)deliboran' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:alan değişikliğinden de gelmiş olabilir?dengem' Alıntı:öğretmenim maşallah puan çok iyi.. hayırdır Kuzey Irakta falan mı topladınız bu puanı.. :roll: şaka bir yana hakkınızda hayırlısı...deliboran' Alıntı:31.05.2013 itibariyle 229 puan,
deliboran hocam nereyi istiyorsun?
hayır öğretmenim 7 yıl Kayseri de çalıştım, eş durumdan 2010 da Erzurum'a geldim, 2 şark bitirdik
kısmet bakalım eşimin tercihlerine göre belirleyeceğim. wesselam.
katılıyorum hocam bende yan alandan geçtim.bvck' Alıntı:209 puanim var.gecen sene 185 gibiydi tayi n dönemi. Isteyebiliyordum istemedim ben de.esimden dolayi da gidebiliyorduk.son anda vazgectik.bu sene ilce belde ne varsa yazacagiz.bu arada kizanlar olabilir ama yan alandan gectim.2 doğu bitirdim.5 sene md ytk Yaptim Dag köyunde.hem de Besi bir arada sinifla.cektigimizi sinifci köy ögretmeni bilir.lütfen yan alandan gecenler kapatti önümüzü demeyin.
tamam hocam sınıf öğretmeni bu konuda zorlanabilir. doğrudur ama siz bu yolu bilerek seçtiniz. her yıl binlerce atama olmasa bir kısmınız şu an iş başı yapamazdınız.... bilgisayar öğretmenliği okumadınız ki bu branşa geçmek sizin hakkınız olsun... böyle bir mantık olabilir mi ya....msalman80' Alıntı:katılıyorum hocam bende yan alandan geçtim.bvck' Alıntı:209 puanim var.gecen sene 185 gibiydi tayi n dönemi. Isteyebiliyordum istemedim ben de.esimden dolayi da gidebiliyorduk.son anda vazgectik.bu sene ilce belde ne varsa yazacagiz.bu arada kizanlar olabilir ama yan alandan gectim.2 doğu bitirdim.5 sene md ytk Yaptim Dag köyunde.hem de Besi bir arada sinifla.cektigimizi sinifci köy ögretmeni bilir.lütfen yan alandan gecenler kapatti önümüzü demeyin.
sınıfçının halini ancak ve ancak sınıfçı anlar.....
+1 :alkis:Rüzgara Karşı'' Alıntı:tamam hocam sınıf öğretmeni bu konuda zorlanabilir. doğrudur ama siz bu yolu bilerek seçtiniz. her yıl binlerce atama olmasa bir kısmınız şu an iş başı yapamazdınız.... bilgisayar öğretmenliği okumadınız ki bu branşa geçmek sizin hakkınız olsun... böyle bir mantık olabilir mi ya....msalman80' Alıntı:katılıyorum hocam bende yan alandan geçtim.bvck' Alıntı:209 puanim var.gecen sene 185 gibiydi tayi n dönemi. Isteyebiliyordum istemedim ben de.esimden dolayi da gidebiliyorduk.son anda vazgectik.bu sene ilce belde ne varsa yazacagiz.bu arada kizanlar olabilir ama yan alandan gectim.2 doğu bitirdim.5 sene md ytk Yaptim Dag köyunde.hem de Besi bir arada sinifla.cektigimizi sinifci köy ögretmeni bilir.lütfen yan alandan gecenler kapatti önümüzü demeyin.
sınıfçının halini ancak ve ancak sınıfçı anlar.....
yine bizim branş iyi... beden eğitimi, ingilizce, fen ve matematik branşına geçen çok fazla... tayinleri felç etmişler resmen...
aslında bu yolu açanlarda suç... böyle bir hak bana verilse ben de geçebilirdim belki
çocuğunun matematik dersine yan alandan geçmiş bir matematik öğretmeninin girmesini kim ister ki?