Hayirlisi inşallah hocam ..başka isteyen varmi aramizda antakya istynn_a_bas' Alıntı:Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yazacağım. Hayırlısı artık
Hayirlisi inşallah hocam ..başka isteyen varmi aramizda antakya istynn_a_bas' Alıntı:Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yazacağım. Hayırlısı artık
meanmac' Alıntı:133 puanım var BÖTECİYİM... liste açıklansın kısmet olursa isteyecem... yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum....
:arrow:serwet01' Alıntı:Herkes bu şekilde ve doğruları yazarsa daha anlaşılır olur.
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız.
Dostum ben bugün tercihte bulundum. 1 puanla önündeyim. Hayırlısı bakalım ne olacak. Umarım TEF mezunu olan daha yüksek kimse yoktur. Varsa da hayırlı olsun demekten başka bir çaremiz yokSHİFT+DEL' Alıntı:Yok ya 88 puanla kaçırdık heralde erol bileciğiSHİFT+DEL' Alıntı:Benimde 99 servet hocam
serwet01' Alıntı:SHİFT+DEL Dostum neredesin sen şuan hangi okulda ve ilçedesin ?
SHİFT+DEL' Alıntı:serwet01' Alıntı:SHİFT+DEL Dostum neredesin sen şuan hangi okulda ve ilçedesin ?
Reyhanlı Teknik ve Endüstri Meslek lisesi hocam.. Orda kalmaya devam ozaman.. Hayırlı olsun size hocam...
serwet01' Alıntı:SHİFT+DEL' Alıntı:serwet01' Alıntı:SHİFT+DEL Dostum neredesin sen şuan hangi okulda ve ilçedesin ?
Reyhanlı Teknik ve Endüstri Meslek lisesi hocam.. Orda kalmaya devam ozaman.. Hayırlı olsun size hocam...
Sağol Hocam. İnşallah atanırım. Yıllardır tek isteğim, tek hayalim Endüstri Meslek Lisesine Girmek.
Sağolun hocam. Hocam siz BÖTE cimiydiniz?EynelMefer' Alıntı:serwet01' Alıntı:SHİFT+DEL' Alıntı:serwet01' Alıntı:SHİFT+DEL Dostum neredesin sen şuan hangi okulda ve ilçedesin ?
Sağol Hocam. İnşallah atanırım. Yıllardır tek isteğim, tek hayalim Endüstri Meslek Lisesine Girmek.
hakkınızda hayırlısı hocam..
Rüzgara Karşı'' Alıntı:EynelMefer hocam yanılmıyorsam hatay-izmir arasında müzakere yapıyordunuz?
benim de ilk görev yerim hatay, suriye olaylarından önce şirin bir şehirdi...
EynelMefer' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:EynelMefer hocam yanılmıyorsam hatay-izmir arasında müzakere yapıyordunuz?
hocam zaten hataylıyız bizde, az da olsa sahil şeridede etkilendi olaylardan ve tercihte önceliğimiz bu yönde..
ikinci çocuğun yolda oluşu izmir değil bursa yollarını kapattı bize..
evet hocam böte mezunuyum, önce ildışı sonra eş durumu isteyecem nasipse
Halk eğitim her sene aynı şeyi yapıyor 2 senedir takipteyim bir açıyor bir kapatıyor. Bende anlam veremedim.mmercan' Alıntı:bU hALK EĞİTİMDE 3 AÇIK GÖRÜNÜYOR.nİYE AÇMIYORLAR?
ben de izmir-mersin arasında aynı ikilemdeyim de... o yüzden sormuştum :=)EynelMefer' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:EynelMefer hocam yanılmıyorsam hatay-izmir arasında müzakere yapıyordunuz?
hocam zaten hataylıyız bizde, az da olsa sahil şeridede etkilendi olaylardan ve tercihte önceliğimiz bu yönde..
ikinci çocuğun yolda oluşu izmir değil bursa yollarını kapattı bize..
evet hocam böte mezunuyum, önce ildışı sonra eş durumu isteyecem nasipse
mesleki eğitimin açılacağını bilsem kesin yazardım hocam; neyse kısmet değilmiş artıkserwet01' Alıntı:İl içi - Görev yeri: Hatay Mesleki Eğitim Tercih: Erol Bilecik Endüstri Meslek Lisesi Puan:89