hatay tüm ilçeler sadece 13 kontenjan açmış yuuh
EynelMefer' Alıntı:ilk tercih payas 102 puan...
abdulhey84' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:ilk tercih payas 102 puan...
bilgisayar sınıfı yok sanırım orda.
bir de farettin altay ortaokulunun ek binasına taşınmış. sıkıntı olabilir oraya gittiğinizde.
istemeden önce iyi araştırın hocam.
abdulhey84' Alıntı:118 puanım var benim. ben düşünüyorum orayı ama biraz daha araştırmam lazım.
Bimihman' Alıntı:arkadaşlar İskenderun Anadolu İmamhatip lisesi denilen yeri ben gidip gördüm. Kadro Liseye değil ortaokuluna alınacakmış. Ve ortaokulun yeri İmamhatipten ayrılıp değişecekmiş.
seczey' Alıntı:Eş durumuna bütün açıklar gösteriliyor hocam. Merkezde tek okula tayin istedim 127 puanla. Eğer olmazsa eşdurumuna kalıcak
İlk tercihim orası, hatta tek tercih yaptım. puanım da 100. Şimdiden hayırlı olsun - senden daha yüksek puanlı biri yoksa -EynelMefer' Alıntı:ilk tercih payas 102 puan...
pm attım hocam...gokhan_helvaci' Alıntı:Hocam seni tanıyabilir miyim? Ben Yusuf Gökhan HELVACI. 10 yıl Payas'ta kaldık. Hala akrabalarımız var orada. Ailem de orada. Ben de Payas'a istiyorum. İlk tercihim orası, hatta tek tercih yaptım. puanım da 100. Şimdiden hayırlı olsun - senden daha yüksek puanlı biri yoksa -EynelMefer' Alıntı:ilk tercih payas 102 puan...
Hocam Nerde, hangi okulda görev yapıyorsunuz? İsminizi öğrenebilir miyim?EynelMefer' Alıntı:pm attım hocam...gokhan_helvaci' Alıntı:Hocam seni tanıyabilir miyim? Ben Yusuf Gökhan HELVACI. 10 yıl Payas'ta kaldık. Hala akrabalarımız var orada. Ailem de orada. Ben de Payas'a istiyorum. İlk tercihim orası, hatta tek tercih yaptım. puanım da 100. Şimdiden hayırlı olsun - senden daha yüksek puanlı biri yoksa -EynelMefer' Alıntı:ilk tercih payas 102 puan...
seczey' Alıntı:tayinim çıktı diğer arkadaşların da sonuçları hayırlı olsun
Hocam durumun nedir?EynelMefer' Alıntı:pm attım hocam...gokhan_helvaci' Alıntı:Hocam seni tanıyabilir miyim? Ben Yusuf Gökhan HELVACI. 10 yıl Payas'ta kaldık. Hala akrabalarımız var orada. Ailem de orada. Ben de Payas'a istiyorum. İlk tercihim orası, hatta tek tercih yaptım. puanım da 100. Şimdiden hayırlı olsun - senden daha yüksek puanlı biri yoksa -EynelMefer' Alıntı:ilk tercih payas 102 puan...