2014 Yer Değiştirme Tek Başlık

Kodla Büyü
edersoy' Alıntı:
Kilit' Alıntı:
edersoy' Alıntı:
glimmer' Alıntı:
eş durumuu 122 puan :)
nasip kısmet ...
Bu arada rahat olsun arkadaşlar ben doğuya gidiom ...
Doğu derken. Umarım Ardahan değildir. :)
119 Puan Ardahan
Nerdesin becayiş yapalım :D
Ankara' dayım hocam. Sanırım siz Ardahan'dasınız. Nasıl memnun musunuz?

Ardahan merkezdeyim. 1 yılda damal içesindeyim.Memnuniyet beklentinize bağlı.Kış çok sağlam hocam.Toprağı özlüyor insan kışın.Bu sene çok kış yoktu.Sakin ama pahalı bir şehircik.

Kilit' Alıntı:
edersoy' Alıntı:
Kilit' Alıntı:
edersoy' Alıntı:
glimmer' Alıntı:
eş durumuu 122 puan :)
nasip kısmet ...
Bu arada rahat olsun arkadaşlar ben doğuya gidiom ...
Doğu derken. Umarım Ardahan değildir. :)
119 Puan Ardahan
Nerdesin becayiş yapalım :D
Ankara' dayım hocam. Sanırım siz Ardahan'dasınız. Nasıl memnun musunuz?

Ardahan merkezdeyim. 1 yılda damal içesindeyim.Memnuniyet beklentinize bağlı.Kış çok sağlam hocam.Toprağı özlüyor insan kışın.Bu sene çok kış yoktu.Sakin ama pahalı bir şehircik.
Açıkçası çok bir beklentim yok. Çalışma ortamım huzurlu olsun yeterli benim için. Açılan okullar belli olduğunda inşallah irtibata geçeriz.

farzedelim ki ildışı tayinler haziranda açıldı ve yapıldı. ilişik kesme ne zaman olur?
ayrıca ağustosa bırakabiliyor muyuz ilişik kesmeyi?

arkadaşlar mayıs 8 de eşimin tayin yeri belli olacak. ben de tayini eş durumundan isteyeceğim. Bu arada ne zamandır tayin beklemiyoruz hocam zaten 2 senede bir çıkıo :)
Kişisel veri derken anlamdım hocam. tarih vermem mi rahatsı etti sizi. Eğer öyleyse neresi diye sorulduğu için yazdım...... :!:

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
farzedelim ki ildışı tayinler haziranda açıldı ve yapıldı. ilişik kesme ne zaman olur?
hocam tayinler belli olduktan sonra 1-2 gün içinde okuldan ilişik kesmemiz istenir.ilişik kestikten sonra 15 gün mehil müddeti verilir.max 20 gün içinde yeni görev yerinde olmanız istenir.tabii rapor hastalık vss. hariç.eğer haziran içinde ildışı takviminin işleyeceği düşünülürse temmuz başı gibi yeni okulumuzda olmamız beklenir

ilyas33' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
hocam tayinler belli olduktan sonra 1-2 gün içinde okuldan ilişik kesmemiz istenir.ilişik kestikten sonra 15 gün mehil müddeti verilir.max 20 gün içinde yeni görev yerinde olmanız istenir.tabii rapor hastalık vss. hariç.eğer haziran içinde ildışı takviminin işleyeceği düşünülürse temmuz başı gibi yeni okulumuzda olmamız beklenir
haziran ortaları gibi il dışı tayin belli olursa belki 13 hazirandan itibaren ilişik kesme yapılır?
1-24 temmuz arası muhtemelen yurtdışındayım, bu yüzden tayin tarihini bu kadar çok merak ediyorum....

Ardahan merkezdeyim. 1 yılda damal içesindeyim.Memnuniyet beklentinize bağlı.Kış çok sağlam hocam.Toprağı özlüyor insan kışın.Bu sene çok kış yoktu.Sakin ama pahalı bir şehircik.[/quote]
Açıkçası çok bir beklentim yok. Çalışma ortamım huzurlu olsun yeterli benim için. Açılan okullar belli olduğunda inşallah irtibata geçeriz.[/quote]
Yardımcı olurum hocam.

Hocalarım durumum şöyle özetlesem bana bir yardımcı olsanız :D

1- 2011 Temmuz atamasıyla mecburi hizmeti 3 yıllık olan okula atandım. Eylül 2011 de göreve başladım.
2- 2012 Ağustosta asker öğretmenlik çıktı. (1 Ağustos 2012 - 1 Ağustos 2013 aylıksız izinde görüküyor.)
3- 2012 Eylül de kendi okulumda asker öğretmenliğimi yaptım. 1 Ağustos 2013 te okulumda normal öğretmenliğe devam etmeye başladım
4- 2014 Martta norm fazlasısın tercih yap dediler tercihi yaptım mecburi hizmeti 4 yıl olan başka bir köy okuluna atamam oldu. (İşler 2 ay sürdü daha henüz başlamadım)
5- Mayısta köy okuluna başlayınca tayin isteyebilecek miyim?
Toplamda 60 puanım var. İstanbul ve Adana yazmayı düşünüyorum sizce olur mu acaba?

28 Nisan itibariyle
Memuriyete Esas : 2 Yıl 7 Ay 23 Gun
Emekliliğe Esas : 2 Yıl 6 Ay 23 Gun
MEB de Kadrolu Öğretmenliğe Esas : 2 Yıl 6 Ay 23 Gun

(Baya bir karışık durum ama yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar)

senin iş çıkan yönetmeliğe bağlı asker öğretmenliği saysalar eş değer bölgeye gidebilirsin.. 3 yıllık okuldan ayrılmasaydın iyi olurdu..

istanbuldan eş değer var tabi ki ama sen yönetmeliği bekle çıksın yönetmelik burdan soruna cevap bulursun net şekilde.

Kısa dönem askerliği sayarlarsa 70 puan ile KASTAMONU istiycem bende. İmkansız gerçi.
Olmadı seneye :)
Hayırlısı olsun hepimiz için.

byramdan' Alıntı:

1- 2011 Temmuz atamasıyla mecburi hizmeti 3 yıllık olan okula atandım. Eylül 2011 de göreve başladım.
2- 2012 Ağustosta asker öğretmenlik çıktı. (1 Ağustos 2012 - 1 Ağustos 2013 aylıksız izinde görüküyor.)
3- 2012 Eylül de kendi okulumda asker öğretmenliğimi yaptım. 1 Ağustos 2013 te okulumda normal öğretmenliğe devam etmeye başladım
4- 2014 Martta norm fazlasısın tercih yap dediler tercihi yaptım mecburi hizmeti 4 yıl olan başka bir köy okuluna atamam oldu. (İşler 2 ay sürdü daha henüz başlamadım)
Toplamda 60 puanım var. İstanbul ve Adana yazmayı düşünüyorum sizce olur mu acaba?

28 Nisan itibariyle

Hocam moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu sene muhtemelen tayin isteyemeyeceksiniz. Asker öğretmenlikteki o sayılmayan 1 ay yüzünden. Dikkat ederseniz 30 eylül bile baz alınsa atamada 3 seneniz dolmamış oluyor.

Mayus geldi bi aciklama yapsalar artik bunaldim vallahi, arkadaslar ildisi tayin icin kurumdaki sene onemlimi benim okulda 1 sene oldu ilde toplam ilcelerle beraber 7 sene oldu

bilisim-tef' Alıntı:
byramdan' Alıntı:

28 Nisan itibariyle

Hocam moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu sene muhtemelen tayin isteyemeyeceksiniz. Asker öğretmenlikteki o sayılmayan 1 ay yüzünden. Dikkat ederseniz 30 eylül bile baz alınsa atamada 3 seneniz dolmamış oluyor.

Geçen sene gibi aralığı baz almazlar mı ya?

byramdan' Alıntı:

geçen sene aralığı baz almalarının nedeni 2010 kpss'nin tekrar yapılmasıydı. o sene ilk atamalar aralık'ta başlamıştı. bu sene niye aralığı baz alsınlar ki?

bilisim-tef' Alıntı:
byramdan' Alıntı:

geçen sene aralığı baz almalarının nedeni 2010 kpss'nin tekrar yapılmasıydı. o sene ilk atamalar aralık'ta başlamıştı. bu sene niye aralığı baz alsınlar ki?
gittiği yerin mecburi hizmeti 4 yıl olanlar hala mağdur durumda...

Geri