Puanım 109 adana, mersin, antalya, istanbul
Haziran da 115 olacak
Haziran da 115 olacak
Ankaraya isteyecek forumda 5,6 kisi var ama gercekte mutlaka fazla kisi isteyecek ya yazmiyorlar yada forumu takip etmiyorlaruzman35' Alıntı:burada konuşmayıpta tercih yapan çok bilişimci var mı acaba..
:+1:rmznnn' Alıntı:Her şey açılacak okul sayısına bağlı arkadaşlar bekleyelim görelim 8)
hocam tamam izmir memleketin de madem yerin güzel niye izmiri istiyorsun ki senden düşük puanlı ve çok kötü yerlerde çalışanlara engel oluyorsun..melekb' Alıntı:118 puanla izmir ilceleri ozelliklede guzelbahce urla evim orda,hayirlisi...olursa sevinirim olmazsa cok uzulmem guzel bir yerde yasiyorum.herkesin gonlune gore versin allah.
kimse haram veye haketmediğin birşey demedi ki sen niye atıp tutuyorsun anlamadan yorum yapma.. sadece madem yerin güzel o zaman yeri kötü olan tercih yapsa iyi olur dedim zaten ilk atamayla yenisi gelir..DaMieN' Alıntı:Ne alaka yahu?
Anasının ak sütü gibi hakettiği bir tayin var ve isteyecek elbette. İlla ki birinin puanları düşük olacak, kötü yerde çalışmaksa yapacak bir şey yok sistem böyle.
Engel oluyormuşmuş...
uzman35' Alıntı:kimse haram veye haketmediğin birşey demedi ki sen niye atıp tutuyorsun anlamadan yorum yapma.. sadece madem yerin güzel o zaman yeri kötü olan tercih yapsa iyi olur dedim zaten ilk atamayla yenisi gelir..DaMieN' Alıntı:Ne alaka yahu?
Anasının ak sütü gibi hakettiği bir tayin var ve isteyecek elbette. İlla ki birinin puanları düşük olacak, kötü yerde çalışmaksa yapacak bir şey yok sistem böyle.
Engel oluyormuşmuş...
O zaman hiç konuşma sen muhabete daldın niye giriyon muhabete sana ne sana mı soracam ne yapacağimi boş boş konuşma..DaMieN' Alıntı:uzman35' Alıntı:kimse haram veye haketmediğin birşey demedi ki sen niye atıp tutuyorsun anlamadan yorum yapma.. sadece madem yerin güzel o zaman yeri kötü olan tercih yapsa iyi olur dedim zaten ilk atamayla yenisi gelir..DaMieN' Alıntı:Ne alaka yahu?
Engel oluyormuşmuş...
Hiç kimse başkası için yorum yapamaz hele ki bu tayin konularında. Dolayısıyla herkes kendi işine baksın lütfen...
tomreader2010' Alıntı:Onemli olanda acik okul sayisi, acmazlarsa puan ne olursa olsun bi onemi yok
Tek umudun secim hocamsami55' Alıntı:tomreader2010' Alıntı:Onemli olanda acik okul sayisi, acmazlarsa puan ne olursa olsun bi onemi yok
Hocam konuyu özetlemiş, adamların pek de kadro açacakları yok gibi bence boşuna ümitlenmeyelim...
uzman35' Alıntı:O zaman hiç konuşma sen muhabete daldın niye giriyon muhabete sana ne sana mı soracam ne yapacağimi boş boş konuşma..DaMieN' Alıntı:uzman35' Alıntı:kimse haram veye haketmediğin birşey demedi ki sen niye atıp tutuyorsun anlamadan yorum yapma.. sadece madem yerin güzel o zaman yeri kötü olan tercih yapsa iyi olur dedim zaten ilk atamayla yenisi gelir..DaMieN' Alıntı:Ne alaka yahu?
Engel oluyormuşmuş...
Hiç kimse başkası için yorum yapamaz hele ki bu tayin konularında. Dolayısıyla herkes kendi işine baksın lütfen...
uzman35' Alıntı: