wes' Alıntı:İstanbul-Halkalıdaydım. İstanbul bence çok yoğun ve insan kusan bir şehir olduğu için artık istemiyordum. Bence memur adamın İstanbul'da işi yok. Ekstra işler yapacaksanız o başka.inikat' Alıntı:wes' Alıntı:Umarım herşey gönlünüzce olur. Geçen sene İstanbul'dan İzmir'ime gelmiş biri olarak inşallah istediğiniz yerlere atanırsınız arkadaşlar.
madem geçen sene istanbuldan izmire geçtiniz biraz deneyimlerinizi paylaşır mısınız hocam?
istanbulda neredeydiniz izmirde nereye tayin olduğunuz. izmiri biliyor muydunuz? oralı mısınız?
izmirde yaşadığınız yıl boyunca istanbula göre + / - leri nelerdir?
mümkün olsa izmirde şuan olduğunuz yer dışında nereye atanmak isterdiniz ? neden?
çok oldum biliyorum ama güzel bir rehber olacaktır bu bilgiler
şimdiden teşekkürler
İzmirli olduğum için İzmir'e geldim ve çok memnunum.
İstanbuldaki okulumun imkanları burada çalıştığım okulun imkanlarına göre kat ve kat iyiydi. İl dışı tayinlerde açılan okulları az çok tahmin ediyorsunuzdur.
Okula gelmek için 20km.ye yakın yol geliyorum fakat bu yolu İstanbulda gelsem eminim bir senede beş yıl yaşlanırdım. Çok trafik sıkıntısı yok. Arada sıkıştığı oluyor tabi
zümrem bende çekmecedeyim m. akif te aynı düşüncelerle karı koca bilgisayarcı olarak bizim de tercihimiz izmir . doğudan kaçıp geldik ist e 2012 de ders kalkacak doğuda kalacaz korkusuyla 3 yıldır ne fırsatlar kaçtı izmriden
anam babam da orda izmri benim hakkım 150 üstü puanlılar antalya daha güzel lütfen oraya gidin izmir bize kalsın
hayırlısı