Rüzgara Karşı'' Alıntı:torbalı göç almış bir yer, izban hattı yeni ulaştı oraya. ulaşım olanakları daha iyi eskisine göre. kiralar izmire göre daha iyidir. menemen'e göre sosyal olanakları az daha iyidir ama pek sevdiğim bir ilçe değil. izmir havası yok onu söyleyim...arkadhan' Alıntı:Ban torbalı meslekleri eşimde torbalıdaki ortaokulları ve bucadaki ortaokulları yazmayı düşünüyoruz. Torbalı nasıl bir yer açılan okullar nasıl bilen varsa yardım edebilir mi?
wes' Alıntı:Torbalıda açılan okullardan 7 eylül eski bir okul. Torbalının merkezinde fakat binası falan baya eski. Donanım olarak bir bilgim yok.
Necip Fazıl Kısakürek İmam-Hatip Ortaokulu yine torbalının merkezindedir.
80.yıl Çaybaşı ortaokulu çaybaşı ,torbalı merkeze çok yakın bir mahallesi ve çingeneler yoğunluktadır.
Ayrancılar Torbalı ile İzmir merkezin tam ortasında bulunan gelişmekte olan bir bölgedir.
Torbalı göç almış bir ilçedir ve İzmirin en büyük ilçelerinden birisidir.
Göç genelde doğu illerinden gelen kürt vatandaşlardan oluşmaktadır.
Başka bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
evet doğu. tamamen göç bölgesi.arkadhan' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:torbalı göç almış bir yer, izban hattı yeni ulaştı oraya. ulaşım olanakları daha iyi eskisine göre. kiralar izmire göre daha iyidir. menemen'e göre sosyal olanakları az daha iyidir ama pek sevdiğim bir ilçe değil. izmir havası yok onu söyleyim...arkadhan' Alıntı:Ban torbalı meslekleri eşimde torbalıdaki ortaokulları ve bucadaki ortaokulları yazmayı düşünüyoruz. Torbalı nasıl bir yer açılan okullar nasıl bilen varsa yardım edebilir mi?
Göç almış derken doğudan mı bahsediyorsunuz yoksa çeşitli illerden mi. Baskın bir gurup varmı? Herkes göç diyor ama bu göçü biraz açarmısınız. Çok mu kozmopolit yerli halk yok mu?
halide gencer sanırım tahmin ettiğim lise. ilçe mem'e uzaklığı ne kadar yazıyor?darkprog' Alıntı:Menemen i bilen var mı şu Gencer mtal nasıl acaba ulaşım nasul
hocam senin seçimine bağlı, küçük sahil ilçesinde kalayım diyorsan olur... çeşme bile ölü oluyor, seferihasarı gezmedim ama kışın ölüdür muhtemelen... izmirde yaz sezonu uzun olmuyor ayrıcaozkan1984' Alıntı:Arkadaslar Seferihisar nasıl bir yerdir? Tavsiye edermisiniz?
Rüzgara Karşı'' Alıntı:halide gencer sanırım tahmin ettiğim lise. ilçe mem'e uzaklığı ne kadar yazıyor?darkprog' Alıntı:Menemen i bilen var mı şu Gencer mtal nasıl acaba ulaşım nasul
menemen içinde çok gezmediğim için isimler aklımda pek kalmıyor. pazartesi sorayım arkadaşlara...darkprog' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:halide gencer sanırım tahmin ettiğim lise. ilçe mem'e uzaklığı ne kadar yazıyor?darkprog' Alıntı:Menemen i bilen var mı şu Gencer mtal nasıl acaba ulaşım nasul
Yahşeli Işıklar mevki menemen/izmir
Menemen çıkışta sanırım
Ne Bakımdan kötüymüş hocam, yerimi kötü müdürümü cins veliler mi belalı öğrenciler mi haylaz? Eşim yazacak kötü bir okula gitmesini istemem.orlin' Alıntı:o okullar çok kötüymüş diye duydum ben
arkadhan' Alıntı:Ne Bakımdan kötüymüş hocam, yerimi kötü müdürümü cins veliler mi belalı öğrenciler mi haylaz? Eşim yazacak kötü bir okula gitmesini istemem.orlin' Alıntı:o okullar çok kötüymüş diye duydum ben
conquest014' Alıntı:arkadhan' Alıntı:Ne Bakımdan kötüymüş hocam, yerimi kötü müdürümü cins veliler mi belalı öğrenciler mi haylaz? Eşim yazacak kötü bir okula gitmesini istemem.orlin' Alıntı:o okullar çok kötüymüş diye duydum ben
Eşim torbalılı hocam.7 eylül ortaokulunu bulunduğu o mahalle doğudan göç alan bi yer.İlkokul kısmında çalışan öğretmen arkadaştan aldığımız bilgiye göre Suriyeli öğrenciler de mevcut kendi sınıfında,karışık gibi duruyor.
arkadhan' Alıntı:conquest014' Alıntı:arkadhan' Alıntı:Ne Bakımdan kötüymüş hocam, yerimi kötü müdürümü cins veliler mi belalı öğrenciler mi haylaz? Eşim yazacak kötü bir okula gitmesini istemem.orlin' Alıntı:o okullar çok kötüymüş diye duydum ben
Eşim torbalılı hocam.7 eylül ortaokulunu bulunduğu o mahalle doğudan göç alan bi yer.İlkokul kısmında çalışan öğretmen arkadaştan aldığımız bilgiye göre Suriyeli öğrenciler de mevcut kendi sınıfında,karışık gibi duruyor.
Teşekkür ederim hocam. Hocam biz ailecek 3.5 sene doğuda (Hakkari - Şemdinli ) çalıştık. O nedenle kötü kelimesinin anlamı herkese göre değişiyor. Herkesin gönlüne göre olsun, herkes ilk tercihine atansın inşallah.
hocam ben sizin yerinizde olsam siz karı koca bilgisayarcısınız ve puanlarınız baya yüksek biriniz il dışı isteyin diğeriniz eş durumu .eş durumuna bütün okullar açılıyor 150 puanla hem ıl dışınız çıkar hem eş durumunuz.eşiniz daha iyi yere gider.kily' Alıntı:arkadhan' Alıntı:conquest014' Alıntı:arkadhan' Alıntı:Ne Bakımdan kötüymüş hocam, yerimi kötü müdürümü cins veliler mi belalı öğrenciler mi haylaz? Eşim yazacak kötü bir okula gitmesini istemem.orlin' Alıntı:o okullar çok kötüymüş diye duydum ben
Teşekkür ederim hocam. Hocam biz ailecek 3.5 sene doğuda (Hakkari - Şemdinli ) çalıştık. O nedenle kötü kelimesinin anlamı herkese göre değişiyor. Herkesin gönlüne göre olsun, herkes ilk tercihine atansın inşallah.
biz yazacaz gibi hocam ama sıra belli değil
Torbalı yaşanabilir bir yer öğretmenim. Memleketim diye söylemiyorum bir memur aradığı herşeyi rahatlıkla bulabilir. İzmir merkeze yarım saat bir saat arası gidebilirsiniz. Dilerseniz yarım saat bir saat arası kuşadası tarafına gidebilirsiniz.arkadhan' Alıntı:wes' Alıntı:Torbalıda açılan okullardan 7 eylül eski bir okul. Torbalının merkezinde fakat binası falan baya eski. Donanım olarak bir bilgim yok.
Necip Fazıl Kısakürek İmam-Hatip Ortaokulu yine torbalının merkezindedir.
80.yıl Çaybaşı ortaokulu çaybaşı ,torbalı merkeze çok yakın bir mahallesi ve çingeneler yoğunluktadır.
Ayrancılar Torbalı ile İzmir merkezin tam ortasında bulunan gelişmekte olan bir bölgedir.
Torbalı göç almış bir ilçedir ve İzmirin en büyük ilçelerinden birisidir.
Göç genelde doğu illerinden gelen kürt vatandaşlardan oluşmaktadır.
Başka bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
Çok faydalı oldu benim eçin teşekkür ederim. Torbalı Meslek ayrancı meslek hakknda bilginiz varmı torbalı yaşanabilir bir yer mi? Siz olsanız buraları yazarmısınız?