tableonthewall
Site Gezgini
Zorunlu hizmet yükümlüsü olmayıp zorunlu hizmet okullarını yazacak olan var mi aramizda
hocam özelden birkaç soru daha sordum ama, cevabın için teşekkürler.paladin13' Alıntı:kepez de evler 700 liradan başlıyor..... merkezde en ucuz bölge orası.... diğer yerlerde 1500 e kadar yolu var
9 yıl sonra ilk mesaj : "198 Antalya" :scared:wireless' Alıntı:198 Antalya
paladin13' Alıntı:kepez de evler 700 liradan başlıyor..... merkezde en ucuz bölge orası.... diğer yerlerde 1500 e kadar yolu var
mse' Alıntı:Antalya da ev fiyatları.nedir, kiralık bulunr mu ucuz yollu
Yok sitelerden vb bakıyorum zaten hocam, örneğin en ucuz tokilerde altlı üstü satlık gördüm, sütçüler. ben kiralık bulamamaktan korkuyorum, satılık her yerde var.. 3 sene önce maraşa geldiğimde de hep satlıktı ve ben kiralık bulamadığım için satın almak zorunda kalmıştım. Krizden dolayı 7-8 sene geçerli olmak üzere ev fiyatların yüzde 15 düşmesini bekliyorum tüm türkiyede ancak 1-1,5 seneyi bulur. Bakalım. Bu sene polis ve asker tayinleri olmadı henüz, bi de onları atarlarsa işimiz var,maraşta bu azizliğe uğramıştım.SYSOP' Alıntı:Antalya'da (merkez ilçelerde) kiralar fazla daha kötüsü kiralık ev bulmak zor. Geçen yaz emlakçıya giriyorum şu şu şu mahallelerde kiralık ev diyorum direk yok diyor. Hiç kaç para, kaç oda salon falan konuşamıyorduk bile. İlanlar günlük hatta saatlik kapanın elinde kalıyor, sabırlı olur beklentilerinizi az tutarsanız bulursunuz. Fiyat sizin bütçenize göre çok değişken bi kavram sahibinden sayfasından ufak bi araştırma yapabilirsiniz.
hastasıyız dede' Alıntı:1. yucegok 180 puan
2. ilknurboteci 165 puan
3. hastasıyız dede 148 puan
4. Sonix 145 puan
5. mulla31 143 puan
6. alkantr 130
7. click 115 puan
8. myıldırım 102 puan
antalya isteyecekler kendini puanı ile birlikte listeye eklesin!
aynen :+1:hayat86' Alıntı:hocam antalyada yaşayan birisi olarak kaş hariç her yeri gözü kapalı yazın ,kaş uzak pahalı ve biraz dağlıktır zaten tercihlerde yok sanırım. her bütceye hitap eden bir şehir yalnız baştan uyarayım yazı aşırı sıcak ve nemli nefes alınamayacak derecede,insan klimalı odadan diğer odalara geçerken bir düşünüyor
hocam norm fazlalarına güzel okullar mı açılıyor ki, özür grubuna açılıyr.Hayırlısı.paladin13' Alıntı:Bir kez daha hatırlatayım Kepez Nebi Güney İmam Hatip yazmayı düşünenler okulda iki bilgisayarcıyız ( bir tanesi ben oluyorum ) merak edip sorusu olanların sorularına vakit buldukça cevap yazabilirim. Okulda formatörlük yapmayı tercih edenler yazarsa sevinirim . İki yıldır zümre olarak o şekilde paylaşıyoruz . Bir kişi derslere diğer kişi derse girmeden formatörlük..... derecem 4/1 bu derecenin üstünde gelecekler olanların norm fazlalığı gibi bir derdi olmucaktır.... ( gerçi şuan norm sıkıntımız yok ) ( not fazlalık durumunda evim uzakta olduğundan ben gitmeyi düşünüyorum zaten )