arkadaşlar açılan okullar çok kötü bir türlü yazmaya elim varmıyor, benim öncelik mersine kaydı ilgilenenlere duyrulur.
hastasıyız dede' Alıntı:arkadaşlar açılan okullar çok kötü bir türlü yazmaya elim varmıyor, benim öncelik mersine kaydı ilgilenenlere duyrulur.
Zorunlu hizmetin onceside vardir.hanibal07' Alıntı:Erkek olsanız askerlik vs durumlarından süre uzar diyeceğim ama İlknur kız ismiydi en son hatırladığım
Doğu hizmeti 30 puan olan yerde olsanıZ süresi maksimum 4 yıl oluyor puanınızın 120-130 bandında olması lazım
22-26 aralığında punı olan yerde çalıştıysanız 5 yılda bitmesi lazım yine 120 gibi olması lazım puanınızın
16-22 aralığında yıllık puan alıyorsanız Doğu göreviniz 6 yıldır ve yine aşağı yukarı aynı puana 120 civarına denk gelir.
Yani ben 168 i bulamadım
paşa gönlün bilir hocam allah hakkımızda hayırlısını versin.ilknurboteci' Alıntı:şu anki sıralamam ve yarın yapmayı düşünüyorum.kepez,mersin(erdemli)kocahasanlı ortaokulu,mersin(erdemli)sinansuverir ortaokulu,serik,kemer,alanya,lumluca,mersin(tarsus)mehmet akif ersoy ortaokulu.ama kepezle erdemlinin yerini değiştirip değiştirmemekte kararsızım.
Hocam bnm dogu gorevi biteli cok oldu.ama bir onceki il disi da coj kotuydu.7 yillik ogretnenim doguda yatili okulda calistim.su an ist da 22 puan aliyorumhanibal07' Alıntı:İlknurboteci hocam af buyurursanız bişey sorabilirmiyim kafama takıldı. Doğu hizmeti bu yıl biten biri için 168 puan çok değil mi sizce? Hani puanları doğru yazalım demişsinizde o bakımdan sordum
ilknurboteci' Alıntı:Ayrica 2009 sozlesmeli atandim.kpps puanimla kadroya gectim.muafim ama bugune kadar hep dogu gorevi olan yerlerde calismak zorunda kaldim.agriya ilk atandimda 18 puandi.van 26 ama yibodan +10.yalniz yiboda 16 ay calistim.okul kapatildi koyegonderdiler 6 ay 30 puanlik koy okulunda calistim
inanmayanlar için tercih ekranımhanibal07' Alıntı:İlknurboteci hocam af buyurursanız bişey sorabilirmiyim kafama takıldı. Doğu hizmeti bu yıl biten biri için 168 puan çok değil mi sizce? Hani puanları doğru yazalım demişsinizde o bakımdan sordum