2016-2017 BTY Yıllık Plan ve Etkinliklerle Konu Anlatımları

Kodla Büyü

csevercan1

Aktif Üye
Mesajlar
131
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle; 2016-2017 eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Sizlere iyi haberlerim var. 2016-2017 müfredatını hazırlamış bulunmaktayım. Aynı zamanda bu müfredata uygun olarak sunum, materyal, etkinlikler de 7 yıllık deneyimim ve derlediğim dosyalarla birlikte bir hal yoluna koydum. Bilgilerinden ya da sunumlarından yararlandığım Bilgisayar Bilişim üyeleri ve hocalarımız da oldu. Fakat 200'e yakın materyalden artık kimden neyi faydalandığımı hatırlamıyorum. Kendilerine şimdiden teşekkür ederim. Haklarını helal etsinler.
Aynı zamanda okullarda sıklıkla kullanılan ve bilgisayar öğretmenlerinin ihtiyaç duyduğu, davetiye, afiş, kartvizit, logo, web site tasarım, animasyon, banner, office, tez yazım kuralları, ve bir çok bilgiyi kendi sitemde paylaşma kararı aldım. Zaten birçoğunu bu platformda paylaştığım olmuştu ama kendi sitemde hem daha derli toplu oldu hem de alan sıkıntısı yaşamadan sisteme yükledim.

Bakmaya değer bilgiler paylaştım. Umarım işinize yarar: http://www.webvezir.com/

Sınav sorularını sitede tarihi geldikçe paylaşacağım arkadaşlar 1. dönemin 1 sınav soruları 5-6-7 indirebilirsiniz: http://www.webvezir.com/index.php?Did=9
 
Hocam ellerinize emeklerinize sağlık, gerçekten kılavuz gibi olmuş. Çok faydası olacak. Teşekkürler.
 
Geri
Üst