ZeynepAnik
Üye
Bu sınavdan başarısız olunca noluyo?
Hocam tüm asamalari tamamlamadan sınav acılmıyor zaten.yataylimit' Alıntı:Sınava girip geçer not almak yetiyor mu yoksa tüm aşamaları tamamlamak mı gerekiyor? Açıklayıcı bir bilgi göremedim, kimse de bilmiyor sanırım
Basarili olursaniz mebbis hizmetici egitim modulunuze kurs katiliminiz işlenir. Basarili olamazsaniz işlenmez. Baska ne olabilirdi ki?ZeynepAnik' Alıntı:Bu sınavdan başarısız olunca noluyo?
Teselli olarak piskevit yiyyoruzZeynepAnik' Alıntı:Bu sınavdan başarısız olunca noluyo?
denizlerb' Alıntı:Hocam tüm asamalari tamamlamadan sınav acılmıyor zaten.yataylimit' Alıntı:Sınava girip geçer not almak yetiyor mu yoksa tüm aşamaları tamamlamak mı gerekiyor? Açıklayıcı bir bilgi göremedim, kimse de bilmiyor sanırım
denizlerb' Alıntı:Hocam ben tamamlamadan ara ara baktim sinav aktif olmadi. Hepsi bitince tıklanabilir hale geldi.
karinca_52' Alıntı:kurslar mebbise işlenmiş
1) Kişisel Bilgiler Modülühcrturk' Alıntı:not mu görünüyor hocam mebbis te ben bulamadım. menu basamaklarını yazar mısınız?
kily' Alıntı:Abiler ...29 nolu Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu na kabul edilmisim
Yarın başlıyor anladigim kadariyla videolar çıkacak izleyecez.
biraz bilgi verseniz ne kadar bu videoların uzunluklari sınav zor mu ? Günlük bi kota var mı yoksa hepsini aynı gün izleyip sınava geçilebilir mu
Mesela çocuklar uygulama yaparken açıp izlemem (dikkat edemeden) yeter mi ?
ben başladım hocam, 129 video var şu an 89 dayım. sorulara henüz bakmadım umarım sıkıntı olmadan geçerizkily' Alıntı:tşk ederim hocam
varmı forumdan benden başka 29 nolu kursta olan? ayrı başlık açmayalım burdan takipleşiriz :?:
evet, kesinliklealbatros44' Alıntı:bu kurslar katılmak için mebbisten başvurmak mı gerekiyor acaba ?