Hocam ben de ücretsiz izindeyim ve norm fazlasından tayin isteyerek başka okula atandımKesinlikle engel. Ücretsiz izindeyken norm fazlası olup ilçede 1.sırada olup tayin istedim. Okul ve ilçe onayladı. İlden geri döndü izindeyim diye
Hocam ben de ücretsiz izindeyim ve norm fazlasından tayin isteyerek başka okula atandımKesinlikle engel. Ücretsiz izindeyken norm fazlası olup ilçede 1.sırada olup tayin istedim. Okul ve ilçe onayladı. İlden geri döndü izindeyim diye
Hocam eğer norm güncellemelerinde ücretsiz izindeyseniz sizi resen atayamazlardi. Okulunuzun ücretsiz izinde olduğunuzu ankara mem e bildirmesi gerekirdi. Bence il e gidip durumunuzu araştırın derim.Hocam ben de ücretsiz izindeyim ve norm fazlasından tayin isteyerek başka okula atandım
Resen değilde hocam birinci aşama da tercihle atandım. Bir hocamız ücretsiz izindeyken tercihinin onaylanmadığını yazmış karışık durumlar dediğiniz gibi ille görüşmek lazımHocam eğer norm güncellemelerinde ücretsiz izindeyseniz sizi resen atayamazlardi. Okulunuzun ücretsiz izinde olduğunuzu ankara mem e bildirmesi gerekirdi. Bence il e gidip durumunuzu araştırın derim.
Resen atamalar ve 1. aşama atamaları birbirinden bağımsız olaylar değil ki arkadaşlar. ben Resen'e kalmamak için, hatta il geneli(25 ilçe) atamaya kalmamak için 1. aşamada tayin istedim. Eğer Resen atama durursa, 1. aşamada yapılan tayinlerinde yeniden değerlendirilmesi gerekir.
Her sene yapılan norm tayinlerini bir türlü düzenleyemediler.
Bu arada Resen atamalar yeniden güncellendiyse ( Bunun Adı Türkçemizde Torpil,Referans olarak geçer ) birilerinin tayininin durdurulduğu anlamına gelir.
Puanınız kaçtı hocam??Düne kadar reseb atanmamıştım şimdi resen atanmış görünüyor itiraz için bu yeterli olur mu
123Puanınız kaçtı hocam??
Arkadaşlar
Ben dilekçemi okula verdim yolladılar.
İl mem ile yaptığım görüşmede okullar resen atama ile ilgili personele ihtiyaç olduğunu/olacağını bildiren bir yazi yazarlarsa bu durumun değerlendirileceği ve durumun valiliğe bildirileceği soylendi. Hatta bu durumu belirtir yazı çok yakın bir zamanda kurumlarınıza gelecektir.
Lütfen kurumlarınıza iptal istediğinizi bildirir dilekçe veriniz.
hocam emin misiniz cnku okulumda bana gercekten ihtiyac var gercekten boyle bir yazi gelecek mi okula...?atamamiz yapilmis olacak ama degil mi?Arkadaşlar
İl mem ile yaptığım görüşmede okullar resen atama ile ilgili personele ihtiyaç olduğunu/olacağını bildiren bir yazi yazarlarsa bu durumun değerlendirileceği ve durumun valiliğe bildirileceği soylendi. Hatta bu durumu belirtir yazı çok yakın bir zamanda kurumlarınıza gelecektir.
okula bunun icin yazi mi gelecek hocam?Evet önümüzdeki sene için ders yükü olduğuna dair bir yazıyı okuldan alıp il e verirseniz resen den kurtulabilirsiniz. 2014 de böyleydi.
peki hocam resen atamaniz mi durdurulmustu yoksa kadronuz resen okulda mi kaldi ?Hocam onu bilmiyorum. şu anda norm fazlası değilim. 2014 resen atandım. Ordaki tecrubelerimi paylaşıyorum. Ben boyle bir yazı almistim. Müdür bu öğretmene ihtiyacım var dedi . Ama bir sonraki seneye ders gosteremedimiz icin resen atandım. Yeriniz de olsam okula yazı gelmesini beklemem. Yarın il e gidin atama bölümüyle yüzyüze görüşün. Durumunuzu anlatın.
Anladigim kadariyla siz resen atanip kendi okulunuzda gorevlendirilmis olmussunuz degil mi hocam? Ama valilik gorevlendirmelere sicak bakmiyo diyolarDurdurulmadı. Ben Resen atandım. Cunku okulda norma gore ders yoktu. Fakat sonraki yıla ders yükü gösteren ,müdür den yazı alıp onu belgeleyen arkadaslar okullarında kaldı.
Yok hocam ben resen atandım. Resen Atandığım okulda çalışıyorum. Görevlendirme olayı uzun soluklu olmuyor. Olsa bile bir süre Sonra Size sıkıntı veriyor.Anladigim kadariyla siz resen atanip kendi okulunuzda gorevlendirilmis olmussunuz degil mi hocam? Ama valilik gorevlendirmelere sicak bakmiyo diyolar
Bugün bende il memdeydim böyle bir şey söylemediler. Size nereden ve ne zaman böyle bir bilgi verildi. Bizim bölüme öğrenci nakil geldi. şu an bile ders saati arttı.Arkadaşlar
Hocam sen norm güncellemelerini hatırlıyorsun sanırım.Yanlız arkadaşlar şimdi hatırladım. Bu yazı 2014 de resen den önce komisyona veriliyordu.
Diyebilir hocam. Norm guncellendikten sonra oluşan yeni durumlardan dolayi ihtiyaç var diyebilir. Normdaki bir öğretmen doğum izni veya ayliksiz izin almis olabilir onun yerine ihtiyaç var diyebilir. İlde yada ilçede bakanlıkta görevlendirilmiş bir öğretmen norm daysa onun yerine ihtiyaç var diyebilir. Arkadaşımızın da dediği gibi bu daha önce uygulandı.Hocam sen norm güncellemelerini hatırlıyorsun sanırım.
Hiç bir okul seni norm fazlası gösterip sonra da sana ihtiyacım var demez, diyemez.
hocam durumum tam da boyle. Ucretsiz izinde olan ogretmenimiz var. Seneye de olmayacak okulda. Ama ben resen atandim okulun bana ihtiyaci var ama resen atandim ne yapablirimDiyebilir hocam. Norm guncellendikten sonra oluşan yeni durumlardan dolayi ihtiyaç var diyebilir. Normdaki bir öğretmen doğum izni veya ayliksiz izin almis olabilir onun yerine ihtiyaç var diyebilir. İlde yada ilçede bakanlıkta görevlendirilmiş bir öğretmen norm daysa onun yerine ihtiyaç var diyebilir. Arkadaşımızın da dediği gibi bu daha önce uygulandı.
Arkadaşımızın dediği gibi bir yazı gelirse bunu ilgi tutarak okulunuz bu ihtiyacı bildirebilir. Yazı gelmese bile sizin dilekçe nize istinaden okulunuz bu ihtiyacı bildiren yazı ve ekinde dilekçe nizi il mem e gönderebilir.Arkadaşlar
Hayır hocam iyi hatırlıyorum. 1.aşamada tercih yapmadım. 2.aşamaya kaldı iş. İl den komisyon kurduk karar verecek dediler. Dilekçe verdim. Sonraki seneye Ders gosteremedimiz icin komisyon dilekçemi kabul etmedi. Ama benimle aynı okula resen atanan başka bir öğretmenin dilekçesini deRS gösterebildigi için kabul edildi. O aydinlikevlerde kaldı. Ben Altındağ dan mamak a resen gittim. Bu sekilde kendi okulunda kalan baya öğretmen olmuştu. İldekiler bunu iyi bilir. Onun için sorun diyorum.Hocam sen norm güncellemelerini hatırlıyorsun sanırım.
Hiç bir okul seni norm fazlası gösterip sonra da sana ihtiyacım var demez, diyemez.
Hocam dilekçenizi örnek olabilmesi için paylaşır mısınız ve okul nereye yollayacak dilekçeyiArkadaşlar
her kurum için geçerli değil tabi.Hocam okul zaten norm fazlası belirtmiş bizi, nasıl ihtiyacım var diyecekki?