Tef mezunu olup ortaokula resen atanmaniz büyük bir hata. Hangi meslek lisesinden hangi ortaokula atandınız hocam?
selam
49/81 sıralama ile Çankaya'dan Altındağ'a resen atandım.
iki kurum da MTAL.
şuan nette resen ile verilmiş iptal kararlarını araştırıyorum, şu ana kadar 3 tane buldum bile. Muhtemelen hafta içi hem sendika ile hem de avukat ile görüşüp iptal davası açmayı planlıyorum idare mahkemesine.
il mem'e ya da valiliğe iptal dilekçesi vermeyi düşünen var mı?
resen atama iptaline ilişkin kamuoyu oluşursa atama iptal olabilir.
birlikte hareket edebiliriz.
canım çok sıkkın...
Hocam biz bu 81 kişinin kaçı böte kaçı tef bilmiyorduk; ayrıca http://adana.meb.gov.tr adresine bi girip bakarsanız görürsünüz adamların ne kadar şeffaf bir anlayışla olaya yaklaştıklarını ve tercih yapmadan önce ildeki tüm norm fazlası öğretmenlerin puanlarını,hatta bilişim öğretmenlerinin böte mi tef mi olduğunu, engelinin bulunup bulunmadığını,sosyal bilimler,fen ve güzel sanatlar liselerine atanıp atanamayacağını gösteren kapsamlı bir liste yayınlamışlar. Demek ki isteyince oluyormuş. Ankara Mem de şeffaf olup yayınlasaydı Adana gibi kimse burda kalkıp konuşmazdı.
Sayın hocam norm fazlalığı döneminden hemen önce ücretsiz izne ayrılan öğretmene resen yapılamiyor . Bende bunu sizden önce resen atandığımda sizin gibi mağdur olduğumu düşünerek arastirmistim. Resenden kurtulmanın 2 yolu var. Birisi sağlık ozru. Digeride ucretiz izin. Ne yazık ki durum böyle.ücretsiz izin resen atamaya engel değil hocam yanlış bilgi vermeyelim.
merhaba hocam ilk tercihiniz oldu mu acaba?Ilk tercihim fatma hacı hüseyin meslek lisesi ve 2. Tercihim de hayriye ethem turhanli meslek lisesi
evet hocammerhaba hocam ilk tercihiniz oldu mu acaba?
ücretsiz izin resen atamaya engel değil hocam yanlış bilgi vermeyelim.
Norm güncellemesinden önce ücretsiz izine ayrılmışsa zaten norm fazlası olmaz ona diyecek birşey yok ama zaten norm fazlası olduysa ücretsiz izin bile alsa Resen atanır.
Kesinlikle engel. Ücretsiz izindeyken norm fazlası olup ilçede 1.sırada olup tayin istedim. Okul ve ilçe onayladı. İlden geri döndü izindeyim diye
Hocam ildeki siraniz kaçtı acaba?168 puanla atandim diğer arkadaşın puanı 135
Hocam ben seminer dönemin de ücretsiz izne ayrıldım fakat ekimde yapılan güncellemede norm fazlası olarak tercih yaptım.Norm güncellemesinden önce ücretsiz izine ayrılmışsa zaten norm fazlası olmaz ona diyecek birşey yok ama zaten norm fazlası olduysa ücretsiz izin bile alsa Resen atanır.