Daha önce yazılanları istinaden iyice sordum ilçe içerisinde re sen de yüksek puandan mı başlanacak diye, hayır resen de her türlü düşük puanla başlanacak Eğer kendi tercih etti ise o zaman en yüksek puandan başlanarak atama yapılacak dediler.
Telefonlari acmiyorlaril ile görüşen var mı ?
Brans atama cevap vermeyince sinif atama bölümünü aradım. Gün içinde aciklanacak dediler. Kac gibi dedigimde biz de bilmiyoruz ama gun icinde açıklanır dedilerArkadaşlar valiliğe imzaya gidiyor. 2014 dede aynısı olmuştu. Ertesi gece saat 10 da açıklanmıştı
Ben mamakta görev yapıyorum burada geldi kararnameler1. aşama için kararnameler çıkmış mı arkadaşlar bilgisi olan var mı
Ben mamakta görev yapıyorum burada geldi kararnameler
19 ocak-5 şubat tarihlari arası ilişik kesme ve yeni göreve başlama diyorcevabınız için teşekkür ederim, 1. dönem sonunda mı başlanacak görev yerlerine acaba
Bizim bölüm şefide oraya atandı hadı hayırlı olsun ikinize debenim Yenimahalle Mimar Sinan Meslek Lisedi arkadaşlar. Tercihimdi. Herkesin Allah gönlüne göre versin. Hayırlı olsun.
Hangi okul hocam.Norm fazlası olarak mı atandı. daha önce mi atandı. nasıl memnunmu. ismi nedir. (biraz fazla oldu galiba )Bizim bölüm şefide oraya atandı hadı hayırlı olsun ikinize de
İkimiz içinde Hayırlı olsun hocam. Benimde Mimar Sinan Meslek Lisesi.Hangi okul hocam.Norm fazlası olarak mı atandı. daha önce mi atandı. nasıl memnunmu. ismi nedir. (biraz fazla oldu galiba )