2.aşama takvimi
Burada 2.asama sonuç 12.12.2017 saat 20:45 yazıyor
2.aşama takvimi
Nerden baktınız hocam, en son baktığımda 13.12.2017 17.45tiBurada 2.asama sonuç 12.12.2017 saat 20:45 yazıyor
İlk tercihin neresi hocam şimdi değil de bende şubatta eş durumu için Etimesgut düşünüyorum.Hocam benim puanim size göre bayağı düşük 44. Sıradayım ben. Etimesgut, yenimahalle, keçiören tercih ettim. Bakalim kısmetimizde neler var
Ilk tercihim fatma hacı hüseyin meslek lisesi ve 2. Tercihim de hayriye ethem turhanli meslek lisesiİlk tercihin neresi hocam şimdi değil de bende şubatta eş durumu için Etimesgut düşünüyorum.
Şu an hangi ilçedesin hocamIlk tercihim fatma hacı hüseyin meslek lisesi ve 2. Tercihim de hayriye ethem turhanli meslek lisesi
Pursaklardayim hocamŞu an hangi ilçedesin hocam
Ben paylaşmıştım. Haftasonu takvim böyleydi. pazartesi son gün diye başvuru yaptım. Sonra baktığımda takvim değişmişti.bakma değil, burada konulmuştu ;
eğer takvim değişmediyse
2.aşama takvimi olarak resmini koymuştu foruma.Ekli dosyayı görüntüle 57675
Hocam önce ilçe içinde puanı yüksek olan resen atanir(yani 110 puanlı sincandaki) ilçede norm fazlası kalmayınca ildeki düşük puanlı oraya atanır.Hocam il MEM'e sormuş ya resen puanı düşük olandan başlayacak diye. Ozaman tercih yapanlar atandıktan sonra, 110 puanla sincan da olan biri olsun, birde 100 puanla mamakta biri olsun. Sincandaki A okuluna puanı düşükten başlarlarsa mamaktaki arkadaş sincana yerleşecek sincandaki başka ilçeye resen gitmiş olacak. haksızlık değil mi?
Siz istediniz mi? İsteyen var mı bilmiyorum.incirli mesleki teknik isteyen var mı puan kaç?
hocam Hayriye Ethem turhanli da bilişim öğretmeni görünmüyor.Ilk tercihim fatma hacı hüseyin meslek lisesi ve 2. Tercihim de hayriye ethem turhanli meslek lisesi
Ben de oyle tahmin ediyorum hocam. Kiz meslek lisesi galiba.hocam Hayriye Ethem turhanli da bilişim öğretmeni görünmüyor.
Alan yeni mi açıldı bilginiz var mı?
İle sordum resene kalanlar kendi ilçesindeki boş kadrolar dolmadasın başka merkez ilçelere atanmayacakmış
önce kadronuz olduğu okuldaki dersleri tamamlamanız gerekiyor diye aklımda kalmış hocam ama çok emin değilim siz araştırmaya devam edinArkadaşlar, ben 1.aşamada tercih yaptım ve yeni okuluma atandım. Sorum şu; şu anda görev yaptığım okulda BTRyim. İkinci dönem bu okulda BTR olursam, atandığım yeni okulumda da derse mi girmem gerekir? yeni okulda bir bilişimci arkadaşım daha var ve 30 saat derse giriyor.
Resende her türlü düşük puandan başlanacakmış. Sadece tercih yaparsa yüksek puanının önceliği var.- Tercihlerine atanamayanlar ile tercihte bulunmayanların, hizmet puanı en fazla olandan başlamak üzere öncelikle görev yapmakta oldukları ilçe içinde, bunun mümkün olmaması durumunda ise hizmet puanı en az olandan başlamak üzere görev yapmakta oldukları il içinde resen,
Açık Değil mi? sadece ben mi yanlış anlıyorum.
Resende her türlü düşük puandan başlanacakmış. Sadece tercih yaparsa yüksek puanının önceliği var.