M mhmrky Aktif Üye Mesajlar 173 15 Haziran 2021 #272 ben zaten atmıştım ama dönmedi bana. size döndü mü?
bozo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 427 16 Haziran 2021 #273 mhmrky' Alıntı: ben zaten atmıştım ama dönmedi bana. size döndü mü? Genişletmek için tıkla ... döndü hocam.isteğinizi üst mercilere ilettim diye cvp yazdı.tek başına alabileceği karar değilmiş dedi.
mhmrky' Alıntı: ben zaten atmıştım ama dönmedi bana. size döndü mü? Genişletmek için tıkla ... döndü hocam.isteğinizi üst mercilere ilettim diye cvp yazdı.tek başına alabileceği karar değilmiş dedi.
togius Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,737 16 Haziran 2021 #274 bozo' Alıntı: döndü hocam.isteğinizi üst mercilere ilettim diye cvp yazdı.tek başına alabileceği karar değilmiş dedi. Genişletmek için tıkla ... Tuğrul Hoca, bana da aynı mesajı atmış bakalım hayırlısı artık.
bozo' Alıntı: döndü hocam.isteğinizi üst mercilere ilettim diye cvp yazdı.tek başına alabileceği karar değilmiş dedi. Genişletmek için tıkla ... Tuğrul Hoca, bana da aynı mesajı atmış bakalım hayırlısı artık.