Hayır hocam bugünde ara sınav görünüyor. Erdal Özdoğan hocamıza mesaj attım. Umarım biran önce çözüm bulunur
Hocam, nereden bakabiliyoruz offline olarakDersi atmışlar arkadaşlar haberiniz olsun
Ara sınav açılmış 10 soru var rahat geçersiniz.
Sınav aktif olmuş hocam gayet kolay bir ara sınav başarılar.Bugün ara sınav olacağı söylenmişti ama sanıyorum aktif olmamış, yoksa ben mi bir şeyler kaçırdım?
ara sınavın süresi var mı arkadaşlar? Mdr yardımcısı olduğumdan, okulda da şu an tek olduğumdan bakamadım.
sınav 60 dk diye hatırlıyorum ama 5dk da bitecek kadar kolayara sınavın süresi var mı arkadaşlar? Mdr yardımcısı olduğumdan, okulda da şu an tek olduğumdan bakamadım.
Ara sınavda çıkan sorular zor mu?
2 tane. 20şer puan.Final sınavında packet tracerden soru çıkıyor mu
Final sınavı çok kolay. Girin girin yapın
ara sınavları tamamladım, çok kolaydı. Final sınavından önce tüm lab ları bir daha yapayım diye bekliyorum bakalım. Final zor muydu hocam?
Final sınavında packet tracerden soru çıkıyor mu
Hocam son 2 videoyu izlediyseniz rahatlıkla yaparsınız.ara sınavları tamamladım, çok kolaydı. Final sınavından önce tüm lab ları bir daha yapayım diye bekliyorum bakalım. Final zor muydu hocam?
oğlum rahatsızdı final sınavını kaçırdım. ne olacak şimdi ?
ne olacak peki hocam tüm ara sınavlara da girmiştim. boşa mı gitti şimdi omca şey ?!Ben de şehir dışında olduğum için mecburen giremedim.
ne olacak peki hocam tüm ara sınavlara da girmiştim. boşa mı gitti şimdi omca şey ?!
hocam netcadden uğur hocaya msj attım katılamadım diye.lütfen sınav hakkı tanıyın emeklerimiz boşa gitmesin diye.sizler de buraya hem yazıp hem uğur hocaya atarsanız daha etkili olur diye düşünüyorum.Bilmiyorum hocam. Gitti galiba.
hocam netcadden uğur hocaya msj attım katılamadım diye.lütfen sınav hakkı tanıyın emeklerimiz boşa gitmesin diye.sizler de buraya hem yazıp hem uğur hocaya atarsanız daha etkili olur diye düşünüyorum.Bilmiyorum hocam. Gitti galiba.
hocam netcadden uğur hocaya msj attım katılamadım diye.lütfen sınav hakkı tanıyın emeklerimiz boşa gitmesin diye.sizler de buraya hem yazıp hem uğur hocaya atarsanız daha etkili olur diye düşünüyorum.ne olacak peki hocam tüm ara sınavlara da girmiştim. boşa mı gitti şimdi omca şey ?!