Aynen ben de göremedim.Sertifikayı nerden indirip alıyoruz acaba.göremedim ben ama
Aynen ben de göremedim.Sertifikayı nerden indirip alıyoruz acaba.göremedim ben ama
Ben de 100 alanlardanım. Sınav zor değil. Öncelikle slaytlara şöyle bir bakın. Lab uygulamalarını yapmadıysanız önce onları yapın. Hem packet tracert'ı öğrenmiş olursunuz hem de 40 puanlık uygulama sorularını kolayca yaparsınız.Bu arada yüksek not alanlar, bilişim öğretmenlerimiz mi acaba? Ben henüz sınava girmedim, korkuyorum:/
hocam sizin cisco netacad sistemindeki sertifikanız çıkmış mı. benim çıkmadı henüz ama bazı arkadaşlar burada yazmışlar onlarınki çıkmış.Ben de 100 alanlardanım. Sınav zor değil. Öncelikle slaytlara şöyle bir bakın. Lab uygulamalarını yapmadıysanız önce onları yapın. Hem packet tracert'ı öğrenmiş olursunuz hem de 40 puanlık uygulama sorularını kolayca yaparsınız.
Yok henüz görünmüyor. Kurs tamamlanmış değil, in progress durumunda görünüyor. Erdal Bey sanırım bir açıklama yapacaktır.hocam sizin cisco netacad sistemindeki sertifikanız çıkmış mı. benim çıkmadı henüz ama bazı arkadaşlar burada yazmışlar onlarınki çıkmış.
tamam hocam teşekkürler. aynı durumdayız.Yok henüz görünmüyor. Kurs tamamlanmış değil, in progress durumunda görünüyor. Erdal Bey sanırım bir açıklama yapacaktır.
hocam sizin cisco netacad sistemindeki sertifikanız çıkmış mı. benim çıkmadı henüz ama bazı arkadaşlar burada yazmışlar onlarınki çıkmış.
Yok henüz görünmüyor. Kurs tamamlanmış değil, in progress durumunda görünüyor. Erdal Bey sanırım bir açıklama yapacaktır.
Teşekkür ederim hocam. Ben de aldım sertifikayı.Sertifika için netacada giriş yaptıktan sonra sağ üstteki refresh status butonunu çalıştırın ve 10 dakika sonra sisteme tekrar giriş yapın bu kadar...
Ekli dosyayı görüntüle 66038
Teşekkür ederim Hocam.Sertifika için netacada giriş yaptıktan sonra sağ üstteki refresh status butonunu çalıştırın ve 10 dakika sonra sisteme tekrar giriş yapın bu kadar...
teşekkürlerSertifika için netacada giriş yaptıktan sonra sağ üstteki refresh status butonunu çalıştırın ve 10 dakika sonra sisteme tekrar giriş yapın bu kadar...
Sertifika için netacada giriş yaptıktan sonra sağ üstteki refresh status butonunu çalıştırın ve 10 dakika sonra sisteme tekrar giriş yapın bu kadar...demişsiniz ama üyelik hesabımız böyle açilmıyor.o sayfayı nereden bulacağız hocam cözemedim. yardımcı olurmusunuz???
Uygulamayı bende yapamadım bu yüzdenKeşke programın PacketTracer-7.3 olması gerektiği sınav yönergesine eklenseydi. Son sürüm diye indirdiğim 7.2.2 idi. Şuan sınav devam ediyor. Ama 7.3 hala inmedi. Bakalım yetiştirebilecek miyim?
Hocam keşke açıklamalar sayfasında yer alan .... kısımdan indiriniz kısmına baksaydınız. Ayrıca canlı eğitimlerde son sürüm olması gerektiğini söylemiştim. Ayrıca sınava girerken açıklamalar kısmında kırmızı renkle yazılı.....Keşke programın PacketTracer-7.3 olması gerektiği sınav yönergesine eklenseydi. Son sürüm diye indirdiğim 7.2.2 idi. Şuan sınav devam ediyor. Ama 7.3 hala inmedi. Bakalım yetiştirebilecek miyim?
Hocam emeklerinize sağlık. Her şey için teşekkürler.Hocam keşke açıklamalar sayfasında yer alan .... kısımdan indiriniz kısmına baksaydınız. Ayrıca canlı eğitimlerde son sürüm olması gerektiğini söylemiştim. Ayrıca sınava girerken açıklamalar kısmında kırmızı renkle yazılı.....
Ekli dosyayı görüntüle 66088
Hocam keşke açıklamalar sayfasında yer alan .... kısımdan indiriniz kısmına baksaydınız. Ayrıca canlı eğitimlerde son sürüm olması gerektiğini söylemiştim. Ayrıca sınava girerken açıklamalar kısmında kırmızı renkle yazılı.....
Ekli dosyayı görüntüle 66088