selamvedualipa
Üye
Ders bitti hoca şu an sorucevap yapiyo
Hocam bir kez daha aktivasyon gönderdim. Kontrol eder misiniz?Bu kursu netacad üzerinden hala görüntülemeyen benim herhalde Kursun hocasına burdan da sesimi duyurmaya çalıştım özel mesajda attım bir sonuca ulaşamadık
kotlin youtube linki varmı hocamPyhton, AutoDesk Fusion, Siber Güvenlik,CCNA1, IOT, Flutter, Kotlin son iki üç ay içerisinde mebbiste UZAKTAN EĞİTİM olarak açıldı hocam. Hepsinin başvuruları bitti. Python ve Siber Güvenlik bir defa başladı bitti. Şu an ikincileri devam ediyor bildiğim kadarıyla. AutoDesk Fusion, IOT, CCNA1 kursları da bitmek üzere dersler. Flutter ve Kotlin de yarın başlıyor, iki hafta sürecek. Mebbisten takip edin hocam, ya da whatsapp gruplarından tekrar tekrar açıyorlar bu ara bu eğitimleri.
Hocam merhabalar 2 hafta önce Pyhton Kursuna başvurmuştum Mebbis den. 2 haftadırda kurs Netacad üzerinden devam ediyor. Ancak Ben diğer kursları netacad den göremiyorum. Mebbis den başvuruyu kaçırdığım için mi göremiyorum. Netacad de sisteme girdiğim de sadece pyhton kursu gözküyor. Sizin verdiğiniz linke tıkladığım da ise aşağıdaki mesaj geliyor.Pyhton, AutoDesk Fusion, Siber Güvenlik,CCNA1, IOT, Flutter, Kotlin son iki üç ay içerisinde mebbiste UZAKTAN EĞİTİM olarak açıldı hocam. Hepsinin başvuruları bitti. Python ve Siber Güvenlik bir defa başladı bitti. Şu an ikincileri devam ediyor bildiğim kadarıyla. AutoDesk Fusion, IOT, CCNA1 kursları da bitmek üzere dersler. Flutter ve Kotlin de yarın başlıyor, iki hafta sürecek. Mebbisten takip edin hocam, ya da whatsapp gruplarından tekrar tekrar açıyorlar bu ara bu eğitimleri.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLVR0OGiP4Ky_x69HfEbrhlpbGUvpQ3_JEkotlin youtube linki varmı hocam
Hocam başvurular mebbis üzerinden şu an 1 tane başvurulacak kurs var, o da 2.02.08.02.033 - Endüstriyel Görsel Programlama Kursu (Temel düzey)Hocam merhabalar 2 hafta önce Pyhton Kursuna başvurmuştum Mebbis den. 2 haftadırda kurs Netacad üzerinden devam ediyor. Ancak Ben diğer kursları netacad den göremiyorum. Mebbis den başvuruyu kaçırdığım için mi göremiyorum. Netacad de sisteme girdiğim de sadece pyhton kursu gözküyor. Sizin verdiğiniz linke tıkladığım da ise aşağıdaki mesaj geliyor.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Özellikle IOT, Flutter ve Kotlin
Ekli dosyayı görüntüle 65866
Ekli dosyayı görüntüle 65865
Hocam merhabalar 2 hafta önce Pyhton Kursuna başvurmuştum Mebbis den. 2 haftadırda kurs Netacad üzerinden devam ediyor. Ancak Ben diğer kursları netacad den göremiyorum. Mebbis den başvuruyu kaçırdığım için mi göremiyorum. Netacad de sisteme girdiğim de sadece pyhton kursu gözküyor. Sizin verdiğiniz linke tıkladığım da ise aşağıdaki mesaj geliyor.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Özellikle IOT, Flutter ve Kotlin
Ekli dosyayı görüntüle 65866
Ekli dosyayı görüntüle 65865
anladım hocam sağolunPyhton, AutoDesk Fusion, Siber Güvenlik,CCNA1, IOT, Flutter, Kotlin son iki üç ay içerisinde mebbiste UZAKTAN EĞİTİM olarak açıldı hocam. Hepsinin başvuruları bitti. Python ve Siber Güvenlik bir defa başladı bitti. Şu an ikincileri devam ediyor bildiğim kadarıyla. AutoDesk Fusion, IOT, CCNA1 kursları da bitmek üzere dersler. Flutter ve Kotlin de yarın başlıyor, iki hafta sürecek. Mebbisten takip edin hocam, ya da whatsapp gruplarından tekrar tekrar açıyorlar bu ara bu eğitimleri.
Final Sinav bolum linki acilmis.dersin nitmesini bekleyelimmi sinava girip bitirelimmi bilemedim.4 ve sonrasinda quiz falanda gormedim ben hala acilmadi bisey.sadece sunular la canli yayin kayitlari var
hocam sorular kolay mı zor mu uygulamaları bende yapmayı düşünmüyorum.2 tane uygulama sorusu toplam 40 puan tutuyor zaten, onları yapmadım, geri kalan kısımdan 52 puan yeterlidir sanırım geçmeye.
hocam slaytlara göz gezdirmeniz yeterli, net şekilde 10 tanesini ordan bakarak yapabilirsiniz zorlamaz.hocam sorular kolay mı zor mu uygulamaları bende yapmayı düşünmüyorum.