Giriş yapan bir arkadaş hocaya sorabilir mi giremeyenler nasıl girecekler diye? Eğitimi veren kim maili falan var mı slaytın videonun başında.Kendimiz de ulaşmaya çalışalım.
Bağlantı sıkıntılıydı belki hoca kendisi atar bakalım
Hocam sizlere netacad üzerinden davet epostası gelecek, ondan sonra giriş yapabilirsiniz.nasıl gireceğiz bir türlü anlamadım tc kimlik numaram ve mebbis şifresiyle girdim giremedim
yeni üyelik açtım giremedim
Hocam kusura bakmayın sıkıcı olduğum içintekrarını izliyorum yalnız eğitmen çok sıkıcı... meb personeli olunca çok şey fark ediyor. ccna eğitmenleri çok daha iyiydi.
HahaaaaaaHocam kusura bakmayın sıkıcı olduğum için
Yalnız MEB personelini eleştirmeniz doğru değil gibi. Kolay gelsin
Tüh yakalandıkHocam kusura bakmayın sıkıcı olduğum için
Yalnız MEB personelini eleştirmeniz doğru değil gibi. Kolay gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 65679
ben çok anlamadım bu işi Eğitim dökümanlarına tıklayınca ingilizce eğitim geliyor.
Biz sadece hocayı canlı mı izlicez yada canlı izleme kaydınımı izlicez de sınava girecez çok anlamadım.Yani Tüm slayt ları videoları izleyip 2 günde bitiremiyormuyuz ?
Hocam bi ekran görüntüsü alayım mı ? Hatayı anlayamadım. Packet Tracer'a login sorunu mu yaşıyorsunuz, yoksa dokümana erişim sorunu mu anlamadım.Hocam bu lab olayında packet tracer olayını bir türlü çözemedim, uygulamayı indirdim giriş yapıyorum ama her seferinde yetkiniz yok, izin verilmemiş diye uyarı alıyorum.
Tamam çözüm hocam, hatta devreleri yaptım durdum, zevkliydiHocam bi ekran görüntüsü alayım mı ? Hatayı anlayamadım. Packet Tracer'a login sorunu mu yaşıyorsunuz, yoksa dokümana erişim sorunu mu anlamadım.
bende baştan sona sıkıntısız izledim masaüstü bilgisayarımdan. kesinlikle haklısın hocam kendi içimden mikrofonunu kapatamayan bu anlatılanlara vakıf olsa ne olur olmasa ne olur dedim içimden...Baştan sona takılmadan, sorun yaşamadan takip ettim ilk dersi. Eğitim sıkıcı diye düşünen arkadaşların fikirlerine saygı duyarım tabii ki ama buradan katılımcılara bir sitemim olacam. Erdal Bey sürekli soru soran, mikrofonu açık tutan, hatta kamerasını açık tutan arkadaşlar sayesinde akıcı bir ders yürütemedi diye düşünüyorum. Sınıfta 3 dakikada bir dersi bölen öğrenci gibi bir durum vardı. Kaç defa söyledi arkadaşlar soru sormayın, mikrofonları kapatın, vs. Yayın esnasında fark ettiniz mi bilmiyorum en çok takılma ekrana soru düştüğünde yaşanmaktaydı.
Ben de bu ekranda takılıp kalıyor. Ne canlı yayını izleyebildim, ne de kayıtlı videoları.
Sadece cepten girmiştim o da sadece kesik kesik ses duydum o kadar.
2. Ciyi şöyle diyim hani aurdino setlerine çocuklara aldıramıyoruz ama bazı siteler var verip sonucu bize simüle eden. Lab programı simülasyon ve çok güzel. Hocanın anlattıklarını ve fazlasını simüle edebiliyorsun. Sanal bir pc sunucu ne istersen var. Sanal ama deneme imkanın çoookEğitim güzel ama siz değerli arkadaşlara 2 sorum var
1. Bu eğitim kaç gün sürecek oturup hızlıca bitiremiyormuyuz?Yani quizleri bitirip son sınava kadar gelsek.
2.Lab olayını anlamadım biz o eklenti programıyla deney yapıp hocaya mı göndercez sistem üzerinden ?