sensizolmaz
Üye
siteye yeni üye oldum.eğitime başlıçağım.
Koskoca MEB, düzgün türkçe bir sistemle anlaşamamış mı ben anlamadım. ayrıca 4 tane canlı video izlemek için 40 takla atıyoruz. daha bir de LAB olayı çıktı. o nedir nasıl yağacağız bilen var mı ?
Hocalarım ben derse giriş yapıp izledim sıkıntı olmadı. Ama şuanda hocanın sınavına giremiyorum. Dökümanlara ulaşamıyorum. zkimlik bilgileri hatalı diyor. Parola yenile dediğimde e posta kayıtlı değil diyor. Aynı durumda olan var mı
eski canlı yayını nasıl izleyebiliriz???
Hocam, netacad size davet epostası gönderecek, ondan sonra görebilirsiniz.cısco üye oldum ama halen kurs sayfasına giremiyorum nede???
Burada ki erdx kullanıcı adı olan hocamız kursun hocası, bir sor onadavet gelmedi bugün giremedim halen..
Hocam parola girmeyeceksiniz. Parola zaten dolu geliyor. Ad soyad e mail bilgilerini girin. Alttaki remember tik ini işaretlemeyin. Bilgileri girip join e tıklayın.Canlı bağlanabilenler kursun hocasına söyleyebilir misiniz hem kişisel mail adresine hemde bize attığı maillerdeki adresine durumu bildirim ama cevap alamıyorum. telefon numarasını paylaşsın da bizde arayalım da hızlıca çözelim sorunu. mailde yazdıklarım aşağıda bilgilendirirseniz sevinirim.
Bir önceki derse katılamamıştım bu derse katılmak istediğimde adımı soyadımı ve mail adresimi istedi birde oturum parolasını bu parolayı ilk gönderdiğiniz mailde yer alan qW2Adbnrd26 parolasını giriyorum fakat parola bu oturum için geçerli değil diyor.
Ne yapmam gerektiği ile ilgili 506 857 98 31 den haber verirseniz sevinirim…
İşte ekran görüntüm:
Ekli dosyayı görüntüle 65758
Öncelikle teşekkürler...Hocam parola girmeyeceksiniz. Parola zaten dolu geliyor. Ad soyad e mail bilgilerini girin. Alttaki remember tik ini işaretlemeyin. Bilgileri girip join e tıklayın.
Yok hocam. İzlenme zorunluluğu yok. Zaten açıklamalarda bu mevcut. Bütün yapılacak çalışmalar zaten e posta ile gönderiliyorDersleri sonradan dinlesek sorun olmaz herhalde, canlı ders saatlerinde bağlantı sorunu oluyor genelde. Sonradan yayınlanan dersleri izleyip bitirsem "sen hiç online olmadın, otur sıfır" derler mi?
Aynı durumdayım, bir kurs vermek için kırk takla attırıyorlarMebbisten kişiler bilgilerin kullanılmasına izin verdim. Netacad sitesine mebbisteki e-posta kullanıcı adımla üye oldum. Daha sonra sisteme giriş yaptığımda daha önceki kursum anasayfada gözüküyor sadece. Nereden bu kursa ulaşabilirim?
Hocam eğitime girip ana sayfayı okudunuz mu?İkinci dersin linki yine açılmıyor.Hocaya mesaj atmıştım ama dönüş olmadı.Netacad'da denk geldiğim en sorunlu eğitim.