açılan merkez okullardan hangisini tavsiye edersiniz hocamKutludüğün ve hasanoğlan meslek liseleri hakkında bilgisi olan var mı
hocam hasanoğlan her sene açılır ataması yapılır arkadaşlar gitmez her yıl hasanoğlan ve temelli aynı birde mamaktaki okul eski bir ankarada çalısan ankaralı ogretmen olarak
çogu okulu bilirim.
Temelli sakin yer kiralar merkeze göre ucuz. Okul önünde tren var.Sincana 5 sefer açmışlar. 30 dk. Öğretmenlerden pek kalan yok. Yapracık Etimesgut gidip geliniyor genelde. Organize bölgesinin yanında yeni konutlarda açılıyor.Temelli Etimesgut ve bir meslek lisesinde daha 2 açık var
çok yok hocam norm fazlası olmanız buyuk ihtimalAltındağ borsa istanbul anadolu lisesi hakkında bilginiz var mı
anadolu liselerinde dersimiz var mı bizim
Bakan gitmeden bir kıyak yapayım dedi galiba. Malum dedikodular dolanıyor ortada.Bu sene gerek ankara gerek diğer illerin kontenjanları hiçte fena değil. Hayrolsun
Okulların geneli öyleçok yok hocam norm fazlası olmanız buyuk ihtimal
Hocam ismi değişti okulunMamak şehit kadir yalçın ortaokulu hakkında hiç bilgi bulamadım sitesi de yok bilgisi olan var mı
Nedir eski adıHocam ismi değişti okulun
Hocam ortaokul da yazacak mısın, sadece lise yaz önümüzü kapatma diyecektim271 tef benim
Araştırmaya devam ediyorum ama çok okul yazamayacam gibi 10 yıldır meslek lisesindeyim norm fazlası olamayacağımı bilsem ortaokul istiyorum farklılık olsun diyorum ben deHocam ortaokul da yazacak mısın, sadece lise yaz önümüzü kapatma diyecektim