Norm fazlası bu olmayacağınız bir okul yok hocamAraştırmaya devam ediyorum ama çok okul yazamayacam gibi 10 yıldır meslek lisesindeyim norm fazlası olamayacağımı bilsem ortaokul istiyorum farklılık olsun diyorum ben de
Kalecik için bende sordum bölüm kapanacak demişlerdiMeslek lisesi yazmayı düşünüyorum puanım 303 . Merkezdeki okullar çok uzak . Altındağ , Mamak , etimesgut arkadaş açılan okullar merkezden 40 km uzakta neredeyse . Bir güç Ankara'yı yazmamam icin sürekli önüme bir engel çıkarıyor . Geçen sene de tek okul actilar Kalecik meslek lisesi Allah'ın dağında okul , lan bu sefer yazacam dedim , araştırdım bilişim alanı yoktu galiba yada labı yoktu tam hatirlamiyorum . Son anda vazgeçtim . İnsan diyor yaz Beypazarini , Ankara'nın en güzel ilçesi . Eşim ankarayi yoksa işim olmaz Ankara da.
Meslek lisesi yazmayı düşünüyorum puanım 303 . Merkezdeki okullar çok uzak . Altındağ , Mamak , etimesgut arkadaş açılan okullar merkezden 40 km uzakta neredeyse . Bir güç Ankara'yı yazmamam icin sürekli önüme bir engel çıkarıyor . Geçen sene de tek okul actilar Kalecik meslek lisesi Allah'ın dağında okul , lan bu sefer yazacam dedim , araştırdım bilişim alanı yoktu galiba yada labı yoktu tam hatirlamiyorum . Son anda vazgeçtim . İnsan diyor yaz Beypazarini , Ankara'nın en güzel ilçesi . Eşim ankarayi yoksa işim olmaz Ankara da.[/QUOTE
aynen oyle
Hocam tabiiki karar sizin ama naçizane fikrimi söyleyim.Meslek lisesi yazmayı düşünüyorum puanım 303 . Merkezdeki okullar çok uzak . Altındağ , Mamak , etimesgut arkadaş açılan okullar merkezden 40 km uzakta neredeyse . Bir güç Ankara'yı yazmamam icin sürekli önüme bir engel çıkarıyor . Geçen sene de tek okul actilar Kalecik meslek lisesi Allah'ın dağında okul , lan bu sefer yazacam dedim , araştırdım bilişim alanı yoktu galiba yada labı yoktu tam hatirlamiyorum . Son anda vazgeçtim . İnsan diyor yaz Beypazarini , Ankara'nın en güzel ilçesi . Eşim ankarayi yoksa işim olmaz Ankara da.
Hocam çok kasmayın o puanla muhtemelen ilk tercihinize atanırsınızMeslek lisesi yazmayı düşünüyorum puanım 303 . Merkezdeki okullar çok uzak . Altındağ , Mamak , etimesgut arkadaş açılan okullar merkezden 40 km uzakta neredeyse . Bir güç Ankara'yı yazmamam icin sürekli önüme bir engel çıkarıyor . Geçen sene de tek okul actilar Kalecik meslek lisesi Allah'ın dağında okul , lan bu sefer yazacam dedim , araştırdım bilişim alanı yoktu galiba yada labı yoktu tam hatirlamiyorum . Son anda vazgeçtim . İnsan diyor yaz Beypazarini , Ankara'nın en güzel ilçesi . Eşim ankarayi yoksa işim olmaz Ankara da.
Gidiş geliş yapacaksanız beypazarındaki okullara otobüsten indikten sonra taksi ile gitmek zorunda kalabilirsiniz Samet üstüner şehrin en dışında kalıyor ve daha bu yıl açılıyor bilişim labıda yok büyük ihtimalle. Yerleşecekseniz güzel bir ilçeMeslek lisesi yazmayı düşünüyorum puanım 303 . Merkezdeki okullar çok uzak . Altındağ , Mamak , etimesgut arkadaş açılan okullar merkezden 40 km uzakta neredeyse . Bir güç Ankara'yı yazmamam icin sürekli önüme bir engel çıkarıyor . Geçen sene de tek okul actilar Kalecik meslek lisesi Allah'ın dağında okul , lan bu sefer yazacam dedim , araştırdım bilişim alanı yoktu galiba yada labı yoktu tam hatirlamiyorum . Son anda vazgeçtim . İnsan diyor yaz Beypazarini , Ankara'nın en güzel ilçesi . Eşim ankarayi yoksa işim olmaz Ankara da.
Baktıkca karar veremiyor insan hocam.Birden yapıp ekranı kapatmak lazım.303 puanım vardı bu senede Ankara'ya tayinden vazgeçtim , seneye artik . Tayin isteyen tüm meslektaşlarım için her şey hayırlısı ise olur inşallah , herkese saygılar ...
Allah rahmet eylesin Kadir Yalçın, annemin dayı oğlu. Okul binası yeni. Öğrencileri eski nedim inal ortaokulu öğrencileri. Okul zorunlu hizmet alanı diye biliyorum. Öğrenci profili parlak değil. Orada bir dönem müdür yardımcılığı da yapmış bt öğretmeni arkadaş ile tanışıklığımız oldu. Öğretmenlerin çoğunun ücretli olduğunu, kadrolu gelen öğretmenin fazla durmadığını, öğrencilerle yeteri kadar ilgilenilmediği için profilin düşük olduğunu, öğrencilerin ilgiye muhtaç olduğunu söyleyerek serzenişte bulunmuştu. O bölgede oturacaksanız bolca yeni bina var. O bölgede büyüdüm, okudum, sürekli gider gelirim, akrabalarım çok. Çevre olarak bildiğin yurdum insanıMamak şehit kadir yalçın ortaokulu hakkında hiç bilgi bulamadım sitesi de yok bilgisi olan var mı
Hocam Mamak ve Altındağ genellikle biyledirAllah rahmet eylesin Kadir Yalçın, annemin dayı oğlu. Okul binası yeni. Öğrencileri eski nedim inal ortaokulu öğrencileri. Okul zorunlu hizmet alanı diye biliyorum. Öğrenci profili parlak değil. Orada bir dönem müdür yardımcılığı da yapmış bt öğretmeni arkadaş ile tanışıklığımız oldu. Öğretmenlerin çoğunun ücretli olduğunu, kadrolu gelen öğretmenin fazla durmadığını, öğrencilerle yeteri kadar ilgilenilmediği için profilin düşük olduğunu, öğrencilerin ilgiye muhtaç olduğunu söyleyerek serzenişte bulunmuştu. O bölgede oturacaksanız bolca yeni bina var. O bölgede büyüdüm, okudum, sürekli gider gelirim, akrabalarım çok. Çevre olarak bildiğin yurdum insanı
Temellide öğrenci profili düşük. Ama ücretli öğretmen çok yoktu geçen sene. 4-5 sanayi bölgesibr yakın yer. Beldede öğretmenlerden pek kalan olmasada ulaşım Eskişehir yolu üzeri olduğundan akıcı. Tabi kalacağınız yere bağlı. Bu sene bu kadar okul açıldıysa gelecek senede bu kadar açılacağı meçhul. Açılsa de hep zorunlu hizmet alanları açılıyor.Allah rahmet eylesin Kadir Yalçın, annemin dayı oğlu. Okul binası yeni. Öğrencileri eski nedim inal ortaokulu öğrencileri. Okul zorunlu hizmet alanı diye biliyorum. Öğrenci profili parlak değil. Orada bir dönem müdür yardımcılığı da yapmış bt öğretmeni arkadaş ile tanışıklığımız oldu. Öğretmenlerin çoğunun ücretli olduğunu, kadrolu gelen öğretmenin fazla durmadığını, öğrencilerle yeteri kadar ilgilenilmediği için profilin düşük olduğunu, öğrencilerin ilgiye muhtaç olduğunu söyleyerek serzenişte bulunmuştu. O bölgede oturacaksanız bolca yeni bina var. O bölgede büyüdüm, okudum, sürekli gider gelirim, akrabalarım çok. Çevre olarak bildiğin yurdum insanı
216 puanım vardı. 3. tercihimdi.
ANKARA/ÇUBUK - Şehit Hayati Bilgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Hayırlı olsun hocam diğer okullar için bir ekran görüntüsü atma şansınız var mı acaba216 puanım vardı. 3. tercihimdi.
Ben de birkaç yıldır Ankara'yı takip ediyordum. Kısmet bu seneymiş.Beypazari aksemseddin ortaokulunu yazmayi dusunmustum, sonra tayin istemekten vazgectim. Yazsam olacakmis da. Tayin istemek icin son şansti belki de, ankara kolay kolay acilmiyor. Nasip degilmis Tayincilerin yeni gorev yerleri hayirli olsun.
Ben de birkaç yıldır Ankara'yı takip ediyordum. Kısmet bu seneymiş.
Sizin de sanki bir alan değişikliği düşünceniz vardı, onda bir gelişme var mı?
Hayırlısı olur inşallah.Hayirli olsun hocam. Ben uzaktan eğitim sayesinde 1.sınıf derslerimin tamamını, 2.sınıf derslerinin de buyuk cogunlugunu verdim. 3.sinifa gectim ama yüz yüze acildiginda gidemeyecegim icin brans degisikligi de mumkun olmayacak gibi
Hayırlı olsun hocam. Bu okulda bir yıl görevlendirme çalışan bt öğretmeni zümrem memnun kalmıştı. Çubukta görev yapıyorum yardımcı olmaya çalışırım216 puanım vardı. 3. tercihimdi.
Hayırlı olsun hocam. Bu okulda bir yıl görevlendirme çalışan bt öğretmeni zümrem memnun kalmıştı. Çubukta görev yapıyorum yardımcı olmaya çalışırım