hocam merhaba programlama dersinin yıllık planı varmı acabaProgramlama_Ortak.pdf
drive.google.com
Bu onceden yayınlanmıştı hocam. Yenisi yayınlanır mi bilemiyorum. Çerçeve öğretim programındaki kazanımlara uygun görünüyor
2. Sayfada mevcut sayın hocamhocam merhaba programlama dersinin yıllık planı varmı acaba
Hocam planda Blok tabanlı Programlama var fakat kitapta bu konu çıkarılmış bilginiz olsun.Programlama Yıllık Plan
hocam yıllık plan tam açılmıyor yardımcı olurmusunuzProgramlama Yıllık Plan
hocam o zaman kazanıma yazılmıcak mı?Hocam planda Blok tabanlı Programlama var fakat kitapta bu konu çıkarılmış bilginiz olsun.
Arkadaşlar merhaba hepinize , elimde önceki yıllardan indirdiğim pdf kitap olduğu için bakmamıştım. Meslek.eba.gov.tr de yayınlanan kitapta blok tabanlı programlama (scratch) bölümü yok. Haliyle bu plan yanlış oluyor. Ben deftere de işledim soru kazanım tablolarında da yer verdim ama değiştirmemiz gerekiyor sanırım. Buradan indirip kullanan arkadaşların dikkatine.Kıymetli hocalarım plan tasarımlarına başladık inşaallah, vakit müsait oldukça haftalık ders çizelgesinde yer alan sınıflarımızın ortak, dal ve seçmeli derslerini mümkün olabildiğince burada günlük olarak paylaşım yapacağım. Siz kıymetli hocalarımdan ricam lütfen plan sormamanız, bu paylaşımı takip etmenizdir. Teşekkürler...
9. Sınıf Bilişim Teknolojileri Alanı Yazılım Gelişim Dalı Planlar
Hocam konu muftedattan çıkmadı. Kitapta yok ama ders müfredatında var ve yıllık plan yanlış değil. Meslek.eba dan ders bilgi formunu indirip inceleyinArkadaşlar merhaba hepinize , elimde önceki yıllardan indirdiğim pdf kitap olduğu için bakmamıştım. Meslek.eba.gov.tr de yayınlanan kitapta blok tabanlı programlama (scratch) bölümü yok. Haliyle bu plan yanlış oluyor. Ben deftere de işledim soru kazanım tablolarında da yer verdim ama değiştirmemiz gerekiyor sanırım. Buradan indirip kullanan arkadaşların dikkatine. Ekli dosyayı görüntüle 74803
teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi ders bilgi formunda var. Bakmamıştım oraya o zaman plan da doğru haliyleHocam konu muftedattan çıkmadı. Kitapta yok ama ders müfredatında var ve yıllık plan yanlış değil. Meslek.eba dan ders bilgi formunu indirip inceleyin
www.yillikplanhazirla.com adresinde var2024-2025 yapan var mi
hı millet karl marksın izinde???
Olmadığını biliyordum zaten. Yıllarca bep planınını ücretsiz verirken birden parayla satan bir oluşumdan başkası beklenemezdi . Sadece söyleyen arkadaşa ve diğer herkese göstermek için 10 minute mail ile üyelik aldım.O sitede yok arkadaşlar boşuna girmeyin
Gurme bilisimciler ödemez desem daha da birşey demesem
Gurme bilisimciler ödemez desem daha da birşey demesem
nerden?planları indirdik. zümre yapan varmı
İstemezler çünkü Mehmet Şimşek duvarını geçemezler.