Zaten eksik yapıldı maaş uzmanlık 3.dereceden. vb. gibi farkta eksik yattı. Şimdi tekrar fark yatacak mı? 2. dereceden olması gerekiyordu.Hepsi odur
2600-4000 arasında değişiyormuş yatan miktarlar
Zaten eksik yapıldı maaş uzmanlık 3.dereceden. vb. gibi farkta eksik yattı. Şimdi tekrar fark yatacak mı? 2. dereceden olması gerekiyordu.Hepsi odur
2600-4000 arasında değişiyormuş yatan miktarlar
Zaten eksik yapıldı maaş uzmanlık 3.dereceden. vb. gibi farkta eksik yattı. Şimdi tekrar fark yatacak mı? 2. dereceden olması gerekiyordu.
bu değişik durumdan çok kişide var malesefSizinki değişik bir durum
Muhtemelen size Şubat ayında fark bordro da çıkar
Emsal. Bugün 3650 yattı.Öncesinde derecem 1-2 di.1/4 uzman teknik ogretmen es calışıyor iki cocuk yardımı (7+ yas) ne kadar yatar arkadaslar yalnış yapılıyor o yuzden soruyorum emsal yatan varsa bildirirse sevinirim
birebir aynı + Bes var (347tl) yatan 2870 tl nasil bu kadar fark oluyor ?1/4 bekar, çocuk yok, sendika yok, 3600 yattı dün...
Çok mantıklı değil...birebir aynı + Bes var (347tl) yatan 2870 tl nasil bu kadar fark oluyor ?
Bu durumu memurla görüştüm tüm etimesgut ilçesi bu şekilde yapıldı. Maliyenin yazısı var ocak maaşında derece verilmeyeceğine dair diye zırvaladı. Memlekette hakkını bile mücadeleyle alıyorsun. Sonra da arkandan paragöz vb. yaftası yapıştırırlar.Sizinki değişik bir durum
Muhtemelen size Şubat ayında fark bordro da çıkar
Bu durumu memurla görüştüm tüm etimesgut ilçesi bu şekilde yapıldı. Maliyenin yazısı var ocak maaşında derece verilmeyeceğine dair diye zırvaladı. Memlekette hakkını bile mücadeleyle alıyorsun. Sonra da arkandan paragöz vb. yaftası yapıştırırlar.