Ben de uçakla Ankara'dan geleceğim. Önceden haberim olsaydı ben de katılmak isterdim...
Ben geçtiğimiz yıl Van'da Web Tabanlı İçerik Geliştirme I. Kademe kursuna katılmıştım.
Ulaşım epey sıkıntılı.
http://www.vanhizmetici.gov.tr/index.htm
İlgili sitenin iletişim sayfasında yönergeler verilmiş.
Otogardan kalkan beyaz bi transit götürmüştü. Gidiş ücreti olarak 50 tl idi. Pazar 7-21 ve P.tesi sabah 7-10 arası çalışıyor sadece.
2 saat beklemek durumunda kalmıştım onu hatırlıyorum. Başka yolcular da inmişlerdi başka şehirlerden gelen otobüslerden de 6-7 kişi daha kişi başı ücret düşmüştü. Yoksa taksi ile denk...
Merkeze uzak mesafede Van gölüne sıfır bir yer. Resmi kıyafet (Takım Elbise) götürmemiştim. Yine götürmeyeceğim. Enstitü gayet güzel.
Soğuk olacak dışarısı için söylüyorum kalın kelinmesinde fayda var...
İdarecileri de iyidir.Yardımcı olurlar. Lakin yemekleri sıkıntılı idi.Öğünleri aşırı yağlıca çıkardı. Kimi arkadaşlarda hazımsızlık yapardı. Yenice bi ihale yapıyorlar yemekhane için. Çaylar sınırsız ancak en son 10-15 tl civarı kesintisi oluyordu.
Bir haftalık kurslar için sıkıştırılmış geziler düzenliyorlardı. Ancak iki haftalık kurslarda genelde hafta sonu değerlendiriliyor.
Akdamar adasına, DoğuBayazıt-Muradiye Şelalesi-İshak Paşa Sarayı'na, Van Gölü çevresi(Tatvan-Ahlat-Adilcevaz-Erciş vs.) ve daha Van'a dair etkinlikler düzenlenir. Tabi gezi katılımları ücretten kesilir.
Perşembe sabahları Van geleneksel kahvaltısı olur. Kahvaltı ücretinin 2 katıydı sanırım.
eda_tr hocam, xk-2 hocamın dediği gibi kurs süresinin 3 gününü raporlandırabilirsen kurs düşer (sertifika hakkı) diye biliyorum.
Yanlız birşey merak ediyorum. Bu ileri ofis kursundan acaba işlenecek olan 2007 midir yoksa 2010 mudur. Kurs içeriği hakkında bilgi sahibi olanınız varsa ya da olursa bilgilendiriniz...