21 subat ileri office kursu

Kodla Büyü

ezilenboteci

Aktif Üye
arkadalar Van hizmet içi enstitüsünde 21 şubatta başlayacak olan ileri office kursuna başvurum H .İ. E başkanlığı dışında onalylanmıs
baska katılan onaylanan varmı

Var hocam...
Birşey soracam.
Bu H .İ. E başkanlığı yani 4. aşama da onayladıktan sonra 5 aşamayı beklemeye gerek var mıdır?
Yoksa uçak biletlerini ayırtmakta fayda var mıdır? :)

Bir de ileri office kursunun içeriği hakkında bilginiz var mıdır?
Yani office 2007 mi gösterilir... yoksa 2010 mu?

hocam zaten 4. ye kadar onaylanır pek sorun olmaz önemli olan H.İ.E in onaylaması o onaylamadan bilet vs almayın...

mersindeki web tabanlı kursunda problem çıkarmamışlardı peki bu vandaki hizmetiçi kursuna daha önce giden arkadaşlar sivil kıyafet serbestmi?

ya bu kurs bizede çıktı. Arkadaşın arabasıyla gidiyoruz Ankara dan. Bir kişilik yerimiz var....

xk-2' Alıntı:
ya bu kurs bizede çıktı. Arkadaşın arabasıyla gidiyoruz Ankara dan. Bir kişilik yerimiz var....
ankaradan ucakla gelcem önceden olsaydı bn katılırdım hocam

bu arada resmi kıyafet getirmeyi dusunmuyom sorun olmas herlade

Peki H.İ.E onaylamış bir başvurumu 4 aşamada tamam . Bu kabul edildi demek mi??Ben şimdi y.lisansa başladım derslerde devamzılığıda istemiyo hocalar.Bunu nasıl iptal ettirebilirim veya gitmeyebilirm?

ezilenböteci hocam ii olurdu. ben her duruma karşı bi tane götüreceğim. şimdiye kadar 2 kursa katıldım. sorun çıkmamıştı ama.
eda_tr hocam önemli olan 5. onay bildiğim kadarıyla. kurs çıktıysa kurstan bir gün önce acile gidip pzt salı çarşambayı içeren rapor alırsan iptal olur. onun dışında 5. onay verilmediyse belki hie yi arayabilirsin.
bu da hedb nin yayınladığı liste. (kursa katılacaklar)

Ekli dosyalar

Ben de uçakla Ankara'dan geleceğim. Önceden haberim olsaydı ben de katılmak isterdim...

Ben geçtiğimiz yıl Van'da Web Tabanlı İçerik Geliştirme I. Kademe kursuna katılmıştım.

Ulaşım epey sıkıntılı. http://www.vanhizmetici.gov.tr/index.htm

İlgili sitenin iletişim sayfasında yönergeler verilmiş.

Otogardan kalkan beyaz bi transit götürmüştü. Gidiş ücreti olarak 50 tl idi. Pazar 7-21 ve P.tesi sabah 7-10 arası çalışıyor sadece.

2 saat beklemek durumunda kalmıştım onu hatırlıyorum. Başka yolcular da inmişlerdi başka şehirlerden gelen otobüslerden de 6-7 kişi daha kişi başı ücret düşmüştü. Yoksa taksi ile denk...

Merkeze uzak mesafede Van gölüne sıfır bir yer. Resmi kıyafet (Takım Elbise) götürmemiştim. Yine götürmeyeceğim. Enstitü gayet güzel.
Soğuk olacak dışarısı için söylüyorum kalın kelinmesinde fayda var...

İdarecileri de iyidir.Yardımcı olurlar. Lakin yemekleri sıkıntılı idi.Öğünleri aşırı yağlıca çıkardı. Kimi arkadaşlarda hazımsızlık yapardı. Yenice bi ihale yapıyorlar yemekhane için. Çaylar sınırsız ancak en son 10-15 tl civarı kesintisi oluyordu.

Bir haftalık kurslar için sıkıştırılmış geziler düzenliyorlardı. Ancak iki haftalık kurslarda genelde hafta sonu değerlendiriliyor.

Akdamar adasına, DoğuBayazıt-Muradiye Şelalesi-İshak Paşa Sarayı'na, Van Gölü çevresi(Tatvan-Ahlat-Adilcevaz-Erciş vs.) ve daha Van'a dair etkinlikler düzenlenir. Tabi gezi katılımları ücretten kesilir.

Perşembe sabahları Van geleneksel kahvaltısı olur. Kahvaltı ücretinin 2 katıydı sanırım.

eda_tr hocam, xk-2 hocamın dediği gibi kurs süresinin 3 gününü raporlandırabilirsen kurs düşer (sertifika hakkı) diye biliyorum.

Yanlız birşey merak ediyorum. Bu ileri ofis kursundan acaba işlenecek olan 2007 midir yoksa 2010 mudur. Kurs içeriği hakkında bilgi sahibi olanınız varsa ya da olursa bilgilendiriniz...

Yemekler konusunda ki sıkıntıyı ben de duymuştum...Hayırlısı olsun:)

BBNET
Geri