sblyilmaz' Alıntı:
togius' Alıntı:
sblyilmaz' Alıntı:
Hocam sen yaz tatilinde niye formatör olarak okulda duruyorsun o zaman idareci duruyor ama öğretmenler durmuyor?
ben yaz tatilinde durmuyorum veriyorum dilekcemi ekders almayacam gelmeyecem diye...
Değerli arkadaşım amacım seni kırmak veya yermek değil. Yazın Görevlendirme kabul edip ek ders almayıp gitmemek kanuna uygun mu değil mi? Kimler senin gibi yapıyor kimler yapamıyor. Anlatmak istediğim formatörlük he halt olduğu belli olmayan bir yapı herkes dilediğine göre borusunu öttürür.
Yaşadığın bu durumdan dilerim bir yaptırım almazsın ancak alırsanda almazsanda şaşırma. Formatörlük görevlendirme ve çalışma esasları olduğu kadar resmi kanunda tam oturmamış bir durum ve kalkması gerekli olan bir durum.
arkadasım oncelikle bu konuda gecen yıl TBMM de soru verildi ve bakanlık acıkladı.netten arastır bul lutfen..ekders istemedigime dair dilekceyle basvuranlar yazın tatilini yapabilir denilmektedir bu belgede.
asbirin benimle zıt gorus oldugun icin sana seviyesiz demedim, yalancı dilenci gibi kelimeler iceren mesajın baslayıp geriye dogru oku...sadece ben degil bircok kisi mesajlarından rahatsız olmus.
isardogan.....yeni birsey ogrendigimde sevinirim ancak ozluk haklarımı da iyi bilirim.arastırır sorar sorgularım.ya uamrım idarem bana ceza verir ve bende bunu kabak gibi iptal ettiririm.sonucu da bırdan belgeyle yayınlarım o zaman cok BİLEN arkadaslar nasıl bir cevap verecek merak ediyorum.buraya konu actım bircok kişi bu durumu yasamıs farklı baslıklarda...ben zaten konu baslıgını resmi tatil diye actım
asli gorevini unutup uzerinizdeki ikinci goreve gore sekillenemeyiz.biz ogretmeniz her ne kadar gorevimiz formator olsada...
dik durdum ve haklılıgım gecen sorusturmalarda ortaya cıkmaya basladı..
atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler...