25000 TL'ye kadar sıfır araba

Kodla Büyü
Çoğu araba alınabilir hocam. Sizin ihitiyacınıza göre değişir. Bir arabadan ne beklersiniz sorusuna cevabınıza göre uygun bir araba söyleyebiliriz.
 
ozkansedef' Alıntı:
Çoğu araba alınabilir hocam. Sizin ihitiyacınıza göre değişir. Bir arabadan ne beklersiniz sorusuna cevabınıza göre uygun bir araba söyleyebiliriz.
Mesleğimizi ve aldığımız maaşı düşünecek olursak yakıt tasarrufu öncelikli dikkat edilecek husus olur sanırım hocam. Varsa dizel olabilir. Saygılar.
 
bırak sıfırı.alfa 156 al görüntü harika,lpg de taktırırsın.2005 modelini 21-22 ye bulursun.
 
Dizel araç içinse genelde 60000 civarında arabalar oluyor. 60000 bakımı yapılmış araçlara bakın derim. Zaten dizel araçların yakıtları hemen hemen yakın birbirine. Şehir içi 5-6 lt şehir dışı 3.5-4.5 arası oluyor. Artık paranıza göre seçersiniz bir araç :) Benim favorim Audi A3 hala ama çok para :(
 
hocam o alıcaksan dizel almanı tavsiye ederim.yanlız fiyatlar 25 bini birazcik gecerler.

albea multijet .. hem enistem hem babam kullanıyo. enistemin 370.000 km babamınki 270.000 km gordu periyodik bakımları dısında sıkıntı cıkarmadı.

http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobi ... iyat.aspx#

dacia logan da kuzenimde var onunda km si 350.000 gordugunde aaracını yenilerken tekrar dacia logan aldı.bu araclar taksi olarak kullanılıyo km si cok gelmesin :) yanlız birkac yıl sonra satarım dersen logan tavsiye etmem.

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=135

bide 2.el dusunursen kmsi cok olmayan dizellerden fiesta,corsa önerebilirim bunların fiyatıda 2005-2007 civarı olanların 17-22 civari bulabilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... fsiz/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... cdti/detay
 
skoda fabia Ambiente 1.4 85 HP
http://www.fabia.com.tr/gorunum.asp
geçenlerde bu arabayı sürme şansım oldu çok hoşuma gitti seri ve atak bi araba.
virajlara çok iyi giriyor savrulma yok :). konfor güzel.. iç donanım olarak çok ekstra değil ama yeterli bence.skoda kendini çok iyi geliştirmiş..

aynı mini coper gibi :) (beyaz renlisini tavsiye ederim )
 
Bütün hocalarıma teşekkürler öncelikle.
- 2. el almayı düşünmüyorum.
- Dacia için genelde herkes satamazsın diyor, bu yüzden almak istemiyorum.
- ozkansedef hocam güzel yazmış, A3'ler ne kadar hocam ? :) ( Sanırım bizi aşar o )
- Tosbaa hocam, Chevrolet nasıldır ?
- Hepinize saygılar.
 
bence biraz sen çık birazda opelle pazarlık yap. sıfır corsa al 26-27 aralığında alabilirsin.
 
arkadaşım eğer illa sıfır alacaksan logan albea clio ve era bu 4 araç içinde logan beyaz renk lauretta 25 milyar araçta klima yol bilgisayarı elektrikli ayna dizel vs özellikler var eşdeğer özelliklere sahip olan diğerleri 30 bin lirayı buluyo bence 5 binliranızı fazladan çöpe atmayın. 2006 şubat ayında sıfır almıştım loganı 40 bini geçti şimdiye kadar bir defa sağ kısa farı yanmadı 5 liraya değiştirdim. yukarıda arkadaş yazmış taksici 350 bine getirmiş tekrar almış loganı beğenmezse alırmı. satamama olayını geçin dacia eski dacia değil
 
neverjealous' Alıntı:
saraci41' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...n-fiat-fiorino-1-3-multijet-a-c-abs-ebd/detay
Hocam en az yakanlar bunlar galiba.. arka koltuklara iki çocuk koltuğu birde araya bir kişi sığıyor..tabi çok uzun mesafe tavsiye etmem:))
Bu da ticari araç gibi olmuş be hocam :) Bu arada araba sizin mi ?
araba benim değil ama bende 20000 civarı bir araba düşünüyorum.. bende bunlara bakıodum.. Ticari ama ne yapcan hocam az yakıyo.. Bipper var pejonun onlar da güzel..
Yada ford focus HB dizel al hocam..benim bütçem o kadar yok onun için Polo, Opel Corsa (2007 ve üstü) Fiesta..
Bir de Caddy hastasıyım :))
 
neverjealous' Alıntı:
ozkansedef' Alıntı:
http://www.araba.com/2861201/Volkswagen%20Transporter%202.0%20TDI%20GP

Araba budur :) Eve bile gerek yok
Ben banyoyu göremedim ya :puhaha:

Küçükken bir akrabamızın böyle bir Transporterı vardı o zamandan beri hayranım böyle içi döşeli trasporterlara. Bir A3 bir de bu :D
 
Abimde 2001 modeli vardı.. şehir içi ideal az yakıo.. ama konfor bekleme.... Yeni modelleri nasıl bilmiyorum.. Ama bizim halk dilinde teneke diyolar..:)
 
neverjealous' Alıntı:
mkaratas' Alıntı:
http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=672
Bu aracı kullanan var mı ?

Arkadaşımda var ÖTV indirimiyle 21 e almıştı geçen sene 2009 model yeni kasa. Dizel yakıtı şehir içi 6 lt yakıyormuş 100 kmde. Fena araba değil öyle teneke bir hali yok ama ben beğenmiyorum sedan arabaları. Megane nın bir alt modeli gibi şu an.
 
fiat - reno- citroen - peugeot gibi fransız ve italyan alma ne alırsan al. Bunları alacaksan ucuz olduğu için alırsın ama ucuz araba alacaksanda koreli hyundai al.

AMA 25.000 TL PARAN VARSA GİT 2005 MODEL MAZDA 3 AL.
 
Geri
Üst