3 dakikada nasıl format atılır bileniniz var mı?

Kodla Büyü
Sanki formüla yarışlarında gibi,, 3 dk da format.
sysprep mi :scared: onunlada başım derde girdi. OLMADI.
Rica etsem:
sys preple alınmış win 7 imajını bir arkadaşımız yandex diske atıversede bizde 3 dk da universal format atıversek

Arkadaş kronometre mi tuttunuz? 3 dk göreceli olmasın, ben en çok buna takıldım ; )

3k format atarsam ne zevki kalır format atmanın, herşeyin bir zamanı var çayını yudumla format bitmesini bekle:)

3 dakikada format atamam da USB'den win7'yi çok hızlı kurabilirim(rekorum 11 dakika) Ayrıca elinizde taptaze windows kurulmuş bir sistemin imajı varsa da 9 dakikada o imajı istediğiniz bilgisayara yükleyebilirsiniz :)

bu konuya eğilmek lazım syspreple yöntemini kullananlar her türlü bilgisayara driver sorunu olmadan kurulum yapabiliyrlar mı? birde fatih tahtalarında işe yarar mı?

COBOL' Alıntı:
Rica etsem:
sys preple alınmış win 7 imajını bir arkadaşımız yandex diske atıversede bizde 3 dk da universal format atıversek
+1

yasarsahbaz' Alıntı:
3 dakikada format atamam da USB'den win7'yi çok hızlı kurabilirim(rekorum 11 dakika) Ayrıca elinizde taptaze windows kurulmuş bir sistemin imajı varsa da 9 dakikada o imajı istediğiniz bilgisayara yükleyebilirsiniz :)
gözünüzü seveyim nasıl yapıldığını bi anlatıverin hocam ben de öğrenem şu işi ya....
özellikle bu sysprep işini de dehşet merak ettim doğrusu...ilk defa duyuyorum süper bişey gibi görünüyo...inşallah öğrenebilirimmm...

COBOL' Alıntı:
Rica etsem:
HAdi bir el atıverin arkadaşlar.Rabbena hep bana olmuyor.
Hani paylaşımcılık?

[/quote]
HAdi bir el atıverin arkadaşlar.Rabbena hep bana olmuyor.
Hani paylaşımcılık?[/quote]
bilen kendine biliyo. anlatırım öğretirim diye düşünmeden üşengeçlikten yapmıyo hocam...
dur bakalım ben öğrenem de bu işi ben yapam inşallah...

3 dakikada dikilen windows ilk depremde yıkılır vesselam :)))
gecekondu windows...

Geri