Ü
Üye silindi 88531
Misafir
Benim de tam olarak anlamadığım bir nokta bu. Türk Telekom kullanmaya devam ediyorum ve geçen hafta 2 sene daha uzattım. Bir sorun olduğunda 1 gün içinde problemi çözüyorlar, bundan önceki 3 farklı durumda böyle oldu. Aynı altyapıyı kullanan farklı bir firma, hadi diyelim reklam, çalışan vb... masrafları yok ve Türk Telekom dan daha önceden çok ucuza satın almış oldukları paketler vb... olsun. En pahalı olan aynı hız paket örnek olarak 1000 tl iken, kampanyalı ve genel ilk üyeliklerde ücret ortalama 850 tl iken, bu firmalar neden ücreti 500-600 tl derler. 750-800 tl demelerine engel olan şey ne? Sonuçta yine piyasadaki en ucuz hizmet sunanlardan birisi olacak... Vergi, sunmak zorunda olduğu müşteri hizmetleri vb... konularda bazı sorumluluklardan kaçmaya olanak sağlıyor olabilir mi gibi? tuhaf sorular akla gelince pek düşünesim gelmiyor bu fırsatlarıben şu kısmı anlayamıyorum. comnet telekom altyapısı kullanıyor. Telekomda 1000Mbps aylık en ucuz 700TL ama comnette 400TL.
adamların sağladığı hizmeti onlardan daha ucuza nasıl verebiliyorlar, anlasam ben de geçmeyi düşünüyorum.