suldal2000
Aktif Üye
takip :+1:
tefbilisim' Alıntı:Hocam internet olmayan laboratuar da code.org nasıl işlenebilir offline seçeneği var mı?
bende sizin durumunuzdaydım hocam bt sınıfım yoktu gecen yıl bt sınıfını hallettim bu yılda yavaş yavaş codeorg ve scratch başlamak istiyorumparadiso' Alıntı:Maaleseg Ne Scratch ne de code.org şu anda bize göre değil. Daha henüz bilişim sınıfımızı oluşturamadık
rastgele kayıt yapmayın öğrencileri. Önce kendiniz bir sınıf oluşturun, sonra o sınıfın linkinden öğrenciler kayıt olup direkt sizin sınıfınıza katılsınlar. Ondan sonra kendi heabınızdan sınıf sınıf bütün öğrencileri inceleyebilir, neler yaptıklarını takip edebilirsiniz.izmirim87' Alıntı:arkadaşlar ben bu code.orgu çözemedim. Henüz yeni başladım, öğrenci kayıtları falan tamam, çalışmaya başladılar ancak takiplerinde neye dikkat etmem gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyiz? bu konuda bir doküman var mı? siteyi inceledim ama gözümden kaçmış olabilir...
KöfteHoRr' Alıntı:rastgele kayıt yapmayın öğrencileri. Önce kendiniz bir sınıf oluşturun, sonra o sınıfın linkinden öğrenciler kayıt olup direkt sizin sınıfınıza katılsınlar. Ondan sonra kendi heabınızdan sınıf sınıf bütün öğrencileri inceleyebilir, neler yaptıklarını takip edebilirsiniz.izmirim87' Alıntı:arkadaşlar ben bu code.orgu çözemedim. Henüz yeni başladım, öğrenci kayıtları falan tamam, çalışmaya başladılar ancak takiplerinde neye dikkat etmem gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyiz? bu konuda bir doküman var mı? siteyi inceledim ama gözümden kaçmış olabilir...
KöfteHoRr' Alıntı:rastgele kayıt yapmayın öğrencileri. Önce kendiniz bir sınıf oluşturun, sonra o sınıfın linkinden öğrenciler kayıt olup direkt sizin sınıfınıza katılsınlar. Ondan sonra kendi heabınızdan sınıf sınıf bütün öğrencileri inceleyebilir, neler yaptıklarını takip edebilirsiniz.izmirim87' Alıntı:arkadaşlar ben bu code.orgu çözemedim. Henüz yeni başladım, öğrenci kayıtları falan tamam, çalışmaya başladılar ancak takiplerinde neye dikkat etmem gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyiz? bu konuda bir doküman var mı? siteyi inceledim ama gözümden kaçmış olabilir...
paradiso' Alıntı:Maaleseg Ne Scratch ne de code.org şu anda bize göre değil. Daha henüz bilişim sınıfımızı oluşturamadık
Onları sınıf oluştururken belirlemeniz gerekiyor. Öğretmen üyeliği yaptıktan sonra sınıf oluştururken Kurs bölümüne "20 hours" seçerseniz 20 sahnelik bir hızlandırılmış kurs açmış olursunuz. Örneğin ilk 10 sahesini öğrencilerinize işlerseniz her hafta 2 sahne işleyip sonra öğretmen panosundan teker teker hangi öğrencinin neler yaptığını neyi tam neyi yarım yaptığını görmüş olursunuz. İsterseniz sonuçta bunları değerlendirirsiniz her eksiğinden puan kırarak.renklerin ne anlama geldiği zaten çizelgenin altında yazıyor.izmirim87' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:rastgele kayıt yapmayın öğrencileri. Önce kendiniz bir sınıf oluşturun, sonra o sınıfın linkinden öğrenciler kayıt olup direkt sizin sınıfınıza katılsınlar. Ondan sonra kendi heabınızdan sınıf sınıf bütün öğrencileri inceleyebilir, neler yaptıklarını takip edebilirsiniz.izmirim87' Alıntı:arkadaşlar ben bu code.orgu çözemedim. Henüz yeni başladım, öğrenci kayıtları falan tamam, çalışmaya başladılar ancak takiplerinde neye dikkat etmem gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyiz? bu konuda bir doküman var mı? siteyi inceledim ama gözümden kaçmış olabilir...
Öğrencileri sınıf sınıf kaydettim, çalışmaya başlattım ama takibinde neye dikkat etmem gerekiyor pek anlayamadım...
öğrenciler yeşiill... öğrenciler sarıı... :?
hangi sırayla çalışmaları gerekiyor? neyi bitirince sertifika alıcaklar?
KöfteHoRr' Alıntı:Onları sınıf oluştururken belirlemeniz gerekiyor. Öğretmen üyeliği yaptıktan sonra sınıf oluştururken Kurs bölümüne "20 hours" seçerseniz 20 sahnelik bir hızlandırılmış kurs açmış olursunuz. Örneğin ilk 10 sahesini öğrencilerinize işlerseniz her hafta 2 sahne işleyip sonra öğretmen panosundan teker teker hangi öğrencinin neler yaptığını neyi tam neyi yarım yaptığını görmüş olursunuz. İsterseniz sonuçta bunları değerlendirirsiniz her eksiğinden puan kırarak.renklerin ne anlama geldiği zaten çizelgenin altında yazıyor.izmirim87' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:rastgele kayıt yapmayın öğrencileri. Önce kendiniz bir sınıf oluşturun, sonra o sınıfın linkinden öğrenciler kayıt olup direkt sizin sınıfınıza katılsınlar. Ondan sonra kendi heabınızdan sınıf sınıf bütün öğrencileri inceleyebilir, neler yaptıklarını takip edebilirsiniz.izmirim87' Alıntı:arkadaşlar ben bu code.orgu çözemedim. Henüz yeni başladım, öğrenci kayıtları falan tamam, çalışmaya başladılar ancak takiplerinde neye dikkat etmem gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyiz? bu konuda bir doküman var mı? siteyi inceledim ama gözümden kaçmış olabilir...
Öğrencileri sınıf sınıf kaydettim, çalışmaya başlattım ama takibinde neye dikkat etmem gerekiyor pek anlayamadım...
öğrenciler yeşiill... öğrenciler sarıı... :?
hangi sırayla çalışmaları gerekiyor? neyi bitirince sertifika alıcaklar?