6. sınıflar için karışık serbest çalışmalarım (bty ders notları ve diğerleri)

Kodla Büyü
6.SINIFLAR DERS NOTLARI,TESTLER VE YAZILILAR-7

Ekli dosyalar

Hocam öncelikle çok teşekkürler, ama sizden ricam mblock olan çalışma kağıtlarının word halini paylaşabilir misiniz ? bu paylaşımları scratch olarak değiştireceğim.. Şimdiden teşekkürler..

sunu olarak da hazırlayacağım...word halini de paylaşayım...sayın hocam...ayrıca google test olrak da hazırlıyorum...öğrencilerime Whatsapp ve eba dan da gönderiyorum...

Ekli dosyalar

Eyvallah hocam güle güle kullanın

Ekli dosyalar

Hocam öncelikle çok teşekkürler, ama sizden ricam mblock olan çalışma kağıtlarının word halini paylaşabilir misiniz ? bu paylaşımları scratch olarak değiştireceğim.. Şimdiden teşekkürler..
HOCAM WORD HALİ...
yazı tipleri
Agent Orange
ALFABET98
Janda Manatee Solid
Janda Manatee Bubble

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
HOCAM WORD HALİ...
Hocam paylaşım için çok teşekkürler, birde word dosyasının sayfa düzeni farklı oluyor bence sebebi fonttan kaynaklı. Acaba hangi fontu kullanıyorsunuz, onu indirip kullanayım ?
Ayrıca 16 nolu mblockun başlangıcından sonrakileride paylaşabilir misiniz?

Çok şey istedim affınıza sığınarak, kusura bakmayın

arakadaşlar mblock arduino yaprağı hazırlayacağım da bazı kodların tartışma konusu olmaması yani bu kodaların kullanımı ile ilgi hazırlayacağım ders notu ve çalışma yaprakları için sizin de görüşleriniza ihtiyacım var bu konuda yardımcı olusanız sevinirim. Tam olarak ne işe yaradıklarını açıklarsanız sevinirm.Bu kodların tam olarak ne işe yardağını biliyorum fakat bazılarını açıklamakta biraz sıkıntı yaşıyorum...kısa sürede bu kodların açıklamlarını yazıp gönderirseniz bu 38. mblock çalışma yaprağını (yarıda kaldı) ve ders notu da burada paylaşmış olacağım...Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

6.SINIFLAR DERS NOTLARI,TESTLER VE YAZILILAR-8

Ekli dosyalar

güle güle kullanın...

Ekli dosyalar

6.SINIFLAR DERS NOTLARI,TESTLER VE YAZILILAR-9

Ekli dosyalar

Arkadaşlar sizlerden de Allah razı olsun... güle güle kullanın... Umarım faydası oluyordur...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
güle güle kullanın hocam

Ekli dosyalar

6.SINIFLAR İÇİN KARIŞIK SERBEST ÇALIŞMALARIM(BTY DERS NOTLARI,YAZILILAR,TÜRK BÜYÜKLERİ,İLGİNÇ BİLGİLER,HİKAYELER VE DİĞERLERİ)-1

Ekli dosyalar

6.SINIFLAR İÇİN KARIŞIK SERBEST ÇALIŞMALARIM(BTY DERS NOTLARI,YAZILILAR,TÜRK BÜYÜKLERİ,İLGİNÇ BİLGİLER,HİKAYELER VE DİĞERLERİ)-2

Ekli dosyalar

6.SINIFLAR İÇİN KARIŞIK SERBEST ÇALIŞMALARIM(BTY DERS NOTLARI,YAZILILAR,TÜRK BÜYÜKLERİ,İLGİNÇ BİLGİLER,HİKAYELER VE DİĞERLERİ)-3

Ekli dosyalar

Geri