6. sınıflar için karışık serbest çalışmalarım (bty ders notları ve diğerleri)

Kodla Büyü
6.SINIFLAR İÇİN KARIŞIK SERBEST ÇALIŞMALARIM(BTY DERS NOTLARI,YAZILILAR,TÜRK BÜYÜKLERİ,İLGİNÇ BİLGİLER,HİKAYELER VE DİĞERLERİ)-43

Ekli dosyalar

6.SINIFLAR İÇİN KARIŞIK SERBEST ÇALIŞMALARIM(BTY DERS NOTLARI,YAZILILAR,TÜRK BÜYÜKLERİ,İLGİNÇ BİLGİLER,HİKAYELER VE DİĞERLERİ)-44

Ekli dosyalar

Güle güle kullanın arkadaşlar... umarım işinize yarar... özellikle 5. ve 6.sınıflar için hazırladığım ve daha fazlasını 2020 2021 Eğitim-öğretim yılının yeni çalışmalarımı da engellendigim için artık paylaşmıyorum... WhatsApp ve Telegram gruplarında paylaşıyorum...

Son düzenleme:
Güle güle kullanın arkadaşlar... umarım işinize yarar... özellikle 5. ve 6.sınıflar için hazırladığım ve daha fazlasını 2020 2021 Eğitim-öğretim yılının yeni çalışmalarımı da engellendigim için artık paylaşmıyorum... WhatsApp ve Telegram gruplarında paylaşıyorum...
Elinize sağlık Öğretmenim. Paylaşılmış olanların toplu olarak bulunduğu bir link var mı?

telegram grubunuz nedir hocam. Paylaşımlarınıza nasıl ulaşabiliriz. Emeğinize sağlık.

nereden engellendiniz hocam? engellenme sebebini de yazar mısınız?

örnek olarak bir tane gönderiyorum ....Güle güle kullanın arkadaşlar... umarım işinize yarar... Ancak özellikle 5. ve 6.sınıflar için hazırladığım ve daha fazlasını 2020 2021 Eğitim-öğretim yılının yeni çalışmalarımı da BBNET formu tararfından engellendigim için artık paylaşmıyorum... WhatsApp ve Telegram gruplarında paylaşıyorum...

Ekli dosyalar

örnek olarak bir tane gönderiyorum ....Güle güle kullanın arkadaşlar... umarım işinize yarar... Ancak özellikle 5. ve 6.sınıflar için hazırladığım ve daha fazlasını 2020 2021 Eğitim-öğretim yılının yeni çalışmalarımı da BBNET formu tararfından engellendigim için artık paylaşmıyorum... WhatsApp ve Telegram gruplarında paylaşıyorum...
teşekkürler hocam WhatsApp yada Telegram grubunuza nasıl katılabiliriz

hocam burada dosya paylaşabiliyorsunuz ki paylaşmışınız örnekteki gibi, nasıl engellenmişsiniz ben bunu cidden merak ettim. :eek:

Geri