mailicin' Alıntı:tamamdır
phileo' Alıntı:yok görünümden değilde hocam karakter kodlaması bende utf-8 olarak ayarlanmış Türkçe Windows 1254 aldığımda düzeldi
frezmb' Alıntı:
hocam herşey kesinlikle normal ayarlard ve malesef bu şekilde gözüküyor bendede
firefox 11
sturkmen' Alıntı:Özgür Hoca' Alıntı:Hocam başka SEO teknikleri var onları deneyin, daha yararlı olacaktır.
Hocam bildiğiniz faydalı SEO tekniklerini paylaşır mısınız?
girdap08' Alıntı:Yanlış bir SEO stratejisi izlemişsiniz. Sandbox'a düşmüş olabilirsiniz.
This domain DOES appear to be banned!
Rüzgara Karşı'' Alıntı:muhtemelen işe yaramayacağını söylemiştim ama dinleyen yoktu
okul adresi google'ın kara listesine alınmış sanırım.
http://onlinealley.com/seotools/googlebannedchecker/
kontrol et bakalım, internet bağlantım çok zayıf. pek ilgilenemiyorum :S
girdap08' Alıntı:Yanlış bir SEO stratejisi izlemişsiniz. Sandbox'a düşmüş olabilirsiniz.
enxdesign' Alıntı:Bunun google sıralamasına hiçbir katkısı olmayacaktır.
Hatta sitenizin girişine index koymuşsunuz ve bu index içerisinde sitenize ait ne bir keyword, ne bilir metatag var. Yani google sizin sitenize gelse ilk o indexi tarayacak. Ve sitenin kime ait olduğunu bile anlamayacak. Dolayısıyla google sitenizi üst sıralarda çıkaracak bir kelime bulamayacak.
girdap08' Alıntı:Burda söz konusu olan zaten google sandbox. diğer arama motorlarında ilk sırada olabilirsiniz.
şurda detaylar var.
enxdesign' Alıntı:girdap08' Alıntı:Burda söz konusu olan zaten google sandbox. diğer arama motorlarında ilk sırada olabilirsiniz.
şurda detaylar var.
Sadece bu site sandboxta değil. Komple meb.k12.tr'nin subdomainlerini kullanan herkes sandboxta.
http://onlinealley.com/seotools/googleb ... +%2F+Check
Farklı farklı siteleri denedim. Tüm meb.k12.tr'li siteler sandbox olarak gözüküyor
sadece buraya yapıştırdım...alpaygunes' Alıntı:Şimdi google arama kutusuna anahtar kelimeyi yazmak ile bir sitedeki url ye tıklamak arasında bir fark varki google bunu algılamış.
burda tıklanılan adreslerin hepsi referer bilgisi ile algılanırken google arama kutusundan yapılan arama direct search olarak sınıflandırılıyor. ve google işin içinde bir hinlik olduğunumu düşündü acaba. gerçi öyle binlerce tık olduğunu sanmıyorum ama. eğer bir çok form ve siteye aynı url yi yapıştırdıysan google kıl olmuş olabilir :
sadece aklıma gelen yorum . kesin bilgim yok.
xtasy' Alıntı:yuh. tamamı değilse de büyük çoğunluk meb.k12ler sandboxa düşmüş.
dün söylemiştim bunları ama dinlemedi arkadaşsturkmen' Alıntı:sadece buraya yapıştırdım...alpaygunes' Alıntı:Şimdi google arama kutusuna anahtar kelimeyi yazmak ile bir sitedeki url ye tıklamak arasında bir fark varki google bunu algılamış.
burda tıklanılan adreslerin hepsi referer bilgisi ile algılanırken google arama kutusundan yapılan arama direct search olarak sınıflandırılıyor. ve google işin içinde bir hinlik olduğunumu düşündü acaba.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:dün söylemiştim bunları ama dinlemedi arkadaşsturkmen' Alıntı:sadece buraya yapıştırdım...alpaygunes' Alıntı:Şimdi google arama kutusuna anahtar kelimeyi yazmak ile bir sitedeki url ye tıklamak arasında bir fark varki google bunu algılamış.
burda tıklanılan adreslerin hepsi referer bilgisi ile algılanırken google arama kutusundan yapılan arama direct search olarak sınıflandırılıyor. ve google işin içinde bir hinlik olduğunumu düşündü acaba.